MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

POWER HEALTH PLATINUM THINK POSITIVE 30CAPS

POWER HEALTH PLATINUM THINK POSITIVE 30CAPS
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΕΙΡΑ POWER
HEALTH
PLATINUM
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
VITAMIN C
1000MG
20 TABS
POWER HEALTH PLATINUM THINK POSITIVE 30CAPS

POWER HEALTH PLATINUM THINK POSITIVE 30CAPS

Think Positive

Για τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

Η συνεργιστική φόρμουλα Think Positive περιέχει τις βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 και εκχυλίσματα Κρόκου και Ροδιόλας.

Το φυτό  Crocus sativus L., γνωστό και ως Κρόκος ή Σαφράν ή Ζαφορά, καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου. Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη «κρόκη».

Το φυτό Rhodiola rosea, επίσης γνωστό από τα ονόματα Χρυσή ρίζα, Αρκτική ρίζα, ή ρίζα ροδιόλας, είναι ένα πολυετές φυτό ανθοφορίας αναγνωρισμένο παραδοσιακά για τις ιδιότητές του.

Οι βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Οι βιταμίνες Β1, Β6 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λει­τουργία. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επί­δοση.*

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Εκχυλίσματα κρόκου και ροδιόλας σε συνέργεια

 

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση πριν το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Κατάλληλο για vegan

Χωρίς γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά, αρώματα

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Σύνθεση

Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα:

300mg εκχύλισμα ροδιόλας (Rhodiola rosea) – 70% πολυφαινόλες

30mg εκχύλισμα κρόκου 4:1 (Crocus Sativus)

6mg παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) (100% Σ.Η.Δ.*)

1,4mg βιταμίνη Β6 (100% Σ.Η.Δ.*)

1,1mg βιταμίνη Β1 (100% Σ.Η.Δ.*)

2.5μg βιταμίνη Β12 (100% Σ.Η.Δ.*)

*Σ.Η.Δ.: Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ:49498/04-05-2018

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

 

Περιεχόμενο

30 Κάψουλες

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: POWER HEALTH
  • Κωδικός: 10147393
  • Βάρος: 0.20kg
10,26€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,28€