MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND LAVENDER 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND LAVENDER 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND LAVENDER 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND LAVENDER

Relaxing for you, relaxing for the planet.

Χαλάρωση για σένα, ανακουφίζει από το άγχος και χαρίζει ήρεμο ύπνο. Χαλάρωση για τον πλανήτη, με καλλιέργειες που δεν εξαντλούν τους φυσικούς πόρους. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του. Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη.

Περιέχει: βιολογικό τσάι του βουνού (Sideritis scardica), βιολογική λεβάντα (Lavandula angustifolia), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού - 15 πυραμίδες. 21 g 

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: ελαφριά γεύση και χαρακτηριστικό, χαλαρωτικό άρωμα λεβάντας

Ιδανικό: μέσα στην ημέρα για καταπολέμηση του άγχους, και το βράδυ για έναν γλυκό και ευχάριστο ύπνο

Ένα αρωματικό ρόφημα από τσάι του βουνού και λεβάντα που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και ηρεμίας, ενώ προσφέρει σημαντικά χαλαρωτικά οφέλη στον οργανισμό. Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό. Η λεβάντα είναι το παραδοσιακό «ηρεμιστικό» της φύσης. Έχει αποδεδειγμένα την ιδιότητα να απομακρύνει την ένταση και το άγχος κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να χαλαρώνει το σώμα και να ηρεμεί τις αισθήσεις για ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από Τσάι του βουνού Sideritis scardica.

 

Προέλευση

Το τσάι του βουνού είναι της ποικιλίας Sideritis scardica που φύεται στον Όλυμπο, τη μυθική κατοικία των θεών της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά και ένα οικοσύστημα σπάνιας αξίας. Ο Όλυμπος είναι ένας χλωριδικός παράδεισος που φιλοξενεί περισσότερα από 1500 είδη φυτών και τοποθεσίες όπου σχεδόν όλα είναι τοπικά ενδημικά, γεγονός που κατατάσσει την περιοχή στις πολυτιμότερες παγκοσμίως από άποψη χλωρίδας. Από εκεί παίρνουμε το τσάι του βουνού, που καλλιεργείται με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές και με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι ιδανικές φυσικές συνθήκες της περιοχής, οι καινοτόμες καλλιεργητικές πρακτικές, και η προσέγγιση συνύπαρξης με τη φύση και όχι εκμετάλλευσης, μας χαρίζουν ένα τσάι του βουνού με ιδιαίτερες διατροφικές και γευστικές ιδιότητες. Η λεβάντα μας προέρχεται επίσης από βιολογικές καλλιέργειες από την περιοχή της Λάρισας.

 

Οδηγίες Παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250 ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά του μείγματος. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή στέβια. 

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια στο ποτήρι σας.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Προσθέτοντας μέλι θα συμπληρώσουμε τις καταπραϋντικές ιδιότητες του μίγματος.  Αν επιθυμείτε, εμπλουτίστε με μια απλή φυσική γεύση όπως μια φρέσκια φλούδα πορτοκαλιού για να ενισχύσετε τη βελτίωση της διάθεσης ή κλωνάρι βανίλιας ή κανέλας

 

Συνταγές

Ζεστό ρόφημα 1 φλυτζάνι χαλάρωσης

Ένα φλιτζάνι χαλάρωσης: το κλωνάρι βανίλιας προσθέτει ζεστές νότες και το πορτοκάλι τονώνει τη διάθεση μετά από μια κουραστική μέρα.

Τι θα χρειαστώ:

1 πυραμίδα Greek Organic Mountain Tea & Lavender, 1 κ. γ. μέλι θυμαρίσιο Symbeeosis (προαιρετικά), 1 κλωναράκι βανίλια, φλούδες  πορτοκαλιού και λίγες σταγόνες φρέσκο χυμό

Cold brew 1 κανάτα χαλάρωσης

Τι θα χρειαστώ:

3 Πυραμίδες Greek Organic Mountain Tea & Lavender, 5-6 αποξηραμένα ροδοπέταλα, 1 κλωνάρι βανίλιας, φρέσκα άνθη λεβάντας

Οδηγίες

Σε μια κανάτα προσθέστε 3 ποτήρια νερό, 3 ή 4  πυραμίδες λεβάντας και το κλωνάρι βανίλιας. Τα διατηρείτε κλειστά στο ψυγείο για  24 έως 48 ώρες. Πριν σερβίρετε το ρόφημα αφαιρείτε από την κανάτα τις πυραμίδες και σερβίρετε σε ποτήρι με τα αποξηραμένα ροδοπέταλα και τα φρέσκα άνθη λεβάντας.

 

Δοκιμάστε ακόμα

Symbeeosis Greek Organic Trinity – για αναζωογόνηση των αισθήσεων

Symbeeosis Greek Organic Chamomile – για έξτρα χαλάρωση

Symbeeosis Greek Organic Lemon Balm – για ηρεμία και βελτίωση της διάθεσης

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία για να καλλιεργήσετε λεβάντα στο σπίτι, ως φυσικό αρωματικό χώρου.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153076
  • Βάρος: 0.20kg
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€