MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AHAVA AGE CONTROL EVEN TONE SPF20 50ML

AHAVA AGE CONTROL EVEN TONE SPF20 50ML

AHAVA AGE CONTROL EVEN TONE SPF20 50ML

AGE CONTROL EVEN TONE SPF20

Η αντιγηραντική φόρμουλα ημέρας ενυδατώνει το δέρμα και του δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλάβες της ακτινοβολίας UV. Η Βιταμίνη Β προσφέρει ολοήμερη ενυδάτωση.

Καταπολεμήστε τα πρώτα σημάδια της γήρανσης με μια προηγμένη ενυδατική κρέμα που δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλάβες της ακτινοβολίας UV και τις ελεύθερες ρίζες. Τα φύκια Dunalliela Salina Algae, μια φυσική μορφή ρετινόλης, μαζί με τη βιταμίνη C και τη Niacinamide συνδυάζονται για να ενισχύσουν την κυτταρική ανανέωση, να φωτίσουν τον συνολικό χρωματικό τόνο και να βελτιώσουν την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων. Δίνει μια πιο φωτεινή και λεία επιδερμίδα και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση με λαμπρυντικά πεπτίδια, βιταμίνη C και Niacinamide. Αμύνεται κατά της καθημερινής έκθεσης στην ακτινοβολία UV και δυναμώνει το δέρμα με το URBAN complex του Osmoter. Δυναμώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με εκχύλισμα καρπών χουρμαδιάς, πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε.

Κύρια οφέλη

Φωτίζει

Δίνει ομοιόμορφη απόχρωση δέρματος

Λειαίνει

Κύρια χαρακτηριστικά

Υποαλλεργικό

Χωρίς ζωικά παράγωγα

Χωρίς Paraben

 

Τρόπος χρήσης

Το πρωί, μετά τον καθαρισμό, απλώστε ομοιόμορφα μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

 

Συστατικά

Active Ingredients: Avobenzone 3.0% Homosalate 7.0% Octisalate 5.0% Octocrylene 2.7%

Inactive Ingredients: Aqua (Mineral Spring Water), Butyloctyl Salicylate, Dimethicone, Glycerin, Octyldodecyl Neopentanoate, Niacinamide, Ascorbyl Glucoside (Vitamin C derivative),Aloe Barbadensis Leaf Juice, C12-15 Alkyl Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer,Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Sodium Citrate, Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters,Phenoxyethanol, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Aminomethyl Propanediol,Potassium Cetyl Phosphate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Hydrogenated Palm Glycerides, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Methylpropanediol, Myricetin,Pentylene Glycol, Polyglycerine-3, Scutellaria Baicalensis Extract, Salicylic Acid,Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin,Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Maris Aqua (Dead Sea Water), Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Phoenix Dactylifera (Date) Seed Extract, Dunaliella Salina Extract, Hydrogenated Polydecene, Zizyphus Jujuba Fruit Extract, Undecylcrylene Dimethicone, Diisobutyl Adipate, Citric Acid, Helianthus Annuus(Sunflower)Seed Oil, Ascorbic Acid, Melissa Officinalis Leaf Extract, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, Porphyra Umbilicalis Extract, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Helianthus Annuus(Sunflower)Sprout Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Commiphora Abyssinica Resin Extract.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: AHAVA
  • Κωδικός: 10126423
  • Βάρος: 0.20kg
45,44€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,65€