MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE BEBE GENTLE CLEANSING WIPES CALENDULA 70ΤΜΧ

KLORANE BEBE GENTLE CLEANSING WIPES CALENDULA 70ΤΜΧ

KLORANE BEBE GENTLE CLEANSING WIPES CALENDULA 70ΤΜΧ

Απαλά μαντηλάκια καθαρισμού

Μαντηλάκια καθαρισμού με καταπραϋντική Καλέντουλα, από φυσικές, βιοδιασπώμενες ίνες*· καθαρίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα σε ένα μόνο βήμα.

Μαντηλάκια από φυσικές ίνες. 100% βιοδιασπώμενα

Καθαρισμός, ενυδάτωση, απαλότητα.

Εμπλουτισμένα με γαλάκτωμα καθαρισμού που περιέχει απαλά δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, τα μαντηλάκια καθαρισμού της σειράς Klorane Βébé απομακρύνουν τα κατάλοιπα, ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα. Η φυσική** σύνθεση χωρίς ξέπλυμα με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης διευκολύνει το πλύσιμο και την αλλαγή πάνας εκτός σπιτιού. Αποτελούμενα από 96% νερό και εμπλουτισμένα με βιολογικό εκχύλισμα ανθών Καλέντουλας, τα μαντηλάκια καταπραΰνουν τις κοκκινίλες στη μηρογεννητική περιοχή, ενώ καταπολεμούν την ξηρότητα του δέρματος. Επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και προστατευμένη από την ξηρότητα***, για μια εύκολη στιγμή φροντίδας του δέρματος που περιβάλλεται από ένα τρυφερό άρωμα.

Πλεονέκτημα

Κατασκευασμένα από 100% βιοδιασπώμενες φυσικές ίνες, τα μαντηλάκια καθαρισμού μας, είναι πρακτικά αφού μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας σε επανασφραγιζόμενη συσκευασία που διατηρεί τη φρεσκάδα τους και το χαλαρωτικό άρωμά τους.

Οφέλη

Καθαρισμός: με ένα μόνο σκούπισμα, τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται καθημερινά καθαρίζονται απαλά και το δέρμα εξυγιαίνεται.

Ενυδάτωση: οι ενυδατικοί παράγοντες που συνδέονται με την Καλέντουλα ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα

Απαλή αίσθηση: όταν χρησιμοποιούνται στο σώμα,τα μαντηλάκια καθαρισμού καταπραΰνουν τους ερεθισμούς κατά την αλλαγή πάνας ή το σκούπισμα και απαλύνουν το δέρμα χωρίς να αφήνουν κολλώδη αίσθηση.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Φυσικές, 100% βιοδιασπώμενες ίνες.

Μαντηλάκια από 100% βιοδιασπώμενες* ίνες φυσικής προέλευσης.

*Σύμφωνα με το πρότυπο EN13432.

**98% φυσικά συστατικά.

***Το δέρμα είναι απαλό, ενυδατωμένο και προστατευμένο από την ξηρότητα : 100% ικανοποίηση μετά από 21 ημέρες - δοκιμή ικανοποίησης στους γονείς μετά τη χρήση σε 32 μωρά υπό παιδιατρικό έλεγχο.

Αποτελέσματα

Η φυσική βρεφική φροντίδα με ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ Καλέντουλα και το χαλαρωτικό άρωμα το οποίο είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προστατεύει και καταπραΰνει το δέρμα με ασφάλεια.

Τα βρέφη παρουσιάζουν εξαιρετική ανεκτικότητα¹

100% απαλό, ενυδατωμένο δέρμα, προστατευμένο από την ξηρότητα μετά από 21 ημέρες²

 

Εφαρμογή

Για να καθαρίζετε απαλά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας αρκετές φορές την ημέρα.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όσο συχνά χρειάζεται

Καθαρίστε με ένα ή περισσότερα μαντηλάκια μέχρι το δέρμα να είναι καθαρό. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

 

Συστατικά

Φυσικά δραστικά συστατικά που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA). GLYCERIN. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). ISOLEUCINE. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE

98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 1030113
  • Βάρος: 0.20kg
6,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,26€