MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ALOE+COLORS SHAPE YOUR BODY INTENSIVE ANTI-CELLULITE SLIMMING CREAM 100ML

ALOE+COLORS SHAPE YOUR BODY INTENSIVE ANTI-CELLULITE SLIMMING CREAM 100ML

ALOE+COLORS SHAPE YOUR BODY INTENSIVE ANTI-CELLULITE SLIMMING CREAM 100ML

ALOE+COLORS SHAPE YOUR BODY INTENSIVE ANTI-CELLULITE SLIMMING CREAM 100ML

Η αδυνατιστική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Shape Your Body Intensive Anticellulite Slimming Cream της Aloe+Colors αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα.

Η μοναδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του Aloe+Colors Shape Your Body Intensive Anticellulite Slimming Cream περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικά δραστικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Δράσεις

- Συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα του.

- Τονώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος.

- Εμποδίζει την λιπογένεση για ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα.

Κύρια συστατικά & οφέλη

- Φυτική καφεΐνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μέσα σε φωσφολιπίδια: επιτυγχάνει πολύ υψηλή απορρόφηση από την επιδερμίδα και ισχυρή λιπολυτική δράση.

- Δραστική ουσία από μικροφύκη: ενεργοποιεί τη θερμογένεση και βοηθά στην μετατροπή των μη ενεργών λιποκυττάρων σε ενεργά.

- Δραστικό έλαιο από σπόρους παπαρούνας: παρεμποδίζει την λιπογένεση, ενεργοποιεί τη λιπόλυση και τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα αυξάνοντας την  ελαστικότητα του και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

- Καρνιτίνη: αμινοξύ που υπάρχει στο σώμα μας και επιταχύνει την διάσπαση των λιπών.

- Δραστικό συστατικό από αγριοκαστανία: αυξάνει την μικροκυκλοφορία, έχει αντι-οιδηματικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα αγγεία.

-Δραστικό συστατικό από μάκα ή αλλιώς Περουβιανό ginseng: πλούσιο σε πολυφαινόλες. Με κλινικές μελέτες, έχει αποδειχθεί, ότι αυξάνει τη διάσπαση των λιπών, μειώνει τη λιπογένεση και ενισχύει τη δομή του δέρματος. Τονώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει την φλεγμονή. Έχει ισχυρή συσφιγκτική δράση.

- Οργανική αλόη σε υψηλή περιεκτικότητα: συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου. Ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς του δέρματος.

 

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού με την Aloe+Colors Shape Your Body Intensive Anticellulite Slimming Cream
 

Βασικά χαρακτηριστικά 

- Με πλούσια, ευχάριστη υφή.

- Με απολαυστικό άρωμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε την Aloe+Colors Shape Your Body Intensive Anticellulite Slimming Cream πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ALOE+COLORS
  • Κωδικός: 10151193
  • Βάρος: 0.20kg
9,12€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,35€