MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURA VITA PROTEIN WAY POWDER DRINK MIX 80% CHOCOLATE FLAVOUR 500GR

NATURA VITA PROTEIN WAY POWDER DRINK MIX 80% CHOCOLATE FLAVOUR 500GR

NATURA VITA PROTEIN WAY POWDER DRINK MIX 80% CHOCOLATE FLAVOUR 500GR

Protein Way - Natural Chocolate Whey Powder

Νatural Chocolate Flavored Whey Protein Concentrate & Isolate Powder Blend

Σκόνη πρωτεϊνης ορού γάλακτος με φυσική γεύση σοκολάτα

116 θερμίδες (kcals) ανά μερίδα/scoop 30 γρ.

23 γρ. πρωτεΐνης ανά δοσομετρικό scoop

μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος συμπυκνωμένης μορφής (concentrate) και απομονωμένης μορφής (isolate)

46% ΠΠΑ (προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς) ανά μερίδα σερβιρίσματος 30 γρ.

πλήρης πηγή απαραίτητων αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου (ΒCAAs)

χαμηλό επίπεδο υδατανθράκων, λίπους και λακτόζης

χωρίς γενετικά τροποιημένους οργανισμούς (Νοn-GMOs)

απαλή σύσταση, εύκολη διαλυτότητα

χωρίς γλουτένη

χωρίς πρόσθετα σάκχαρα

περιέχει σουκραλόζη και ακεσουλφάμη: μη θερμιδούχες γλυκαντικές ύλες, εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Aρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA)

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων, oι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυικής μάζας και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

 

Oδηγίες Χρήσης

Ως συμπλήρωμα διατροφής, προσθέστε μία δόση 30 γρ. (1 δοσομετρικό scoop) ημερησίως σε 240 ml κρύου νερού ή γάλακτος της επιλογής σας, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Aν προτιμάτε μια πιο κρεμώδη υφή, χρησιμοποιήστε ένα shaker με στεγανή εφαρμογή και ανακινείστε έντονα με παλινδρομικές κινήσεις. Eναλλακτικά, απολαύστε με γιαούρτι ή το επιδόρπιο της αρεσκείας σας. Συνιστά, επίσης, εξαιρετική προσθήκη σε συνταγές muffins, waffles, cake bars  pancakes και άλλα εκλεκτά αρτοσκευάσματα.

Αποθήκευση-Διάρκεια Ζωής: Διατηρείται σε ψυχρό, ξηρό και σκοτεινό περιβάλλον, σε θερμοκρασία δωματίου (20 - 25 °C) έως 24 μήνες μετά από την έναρξη ισχύος του παρόντος σκευάσματος. Το περιεχόμενο του προϊόντος (κατά το χρόνο συσκευασίας) είναι εκφρασμένο κατά βάρος και όχι κατ'όγκο. Φυσική διακύμανση στο χρώμα πιθανόν να εμφανιστεί στη σύσταση του προϊόντος.

Παρασκευάζεται και Συσκευάζεται στο Βέλγιο για την JMN με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας σε εγκαταστάσεις παραγωγής που εναρμονίζονται με ένα ευρύ φάσμα προτύπων ελέγχου και ασφάλειας της βιομηχανίας τροφίμων όπως: HACCP ISO22000/FSSC22000 (πρότυπα IFS/BRC), GMP, HFL (LGS GROUP-UK) Sport Scientific Guidelines (WADA), BIO, Halal και τις κατευθύνσεις της NAREDY (Belgian Federation of Food Supplements Industry) και ESSNA (European Specialist Sports Nutrition Alliance).

Αρ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ.: 104802-04.11.21 Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας από τον Ε.Ο.Φ.

Προφυλάξεις-Προειδοποιήσεις: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή, θεραπεία ανθρώπινης νόσου ή την απώλεια σωματικού βάρους. Συμβουλευτείτε το θεράποντα γιατρό σας κατά την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, εάν βρίσκεστε υπό ορισμένη φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να επιφέρει ελαφρά υπακτική δράση. Εάν παρατηρήσετε πιθανολογούμενη ανεπιθύμητη ενέργεια, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος κι ενημερώστε έναν επαγγελματία υγείας. Mη χρησιμοποιείτε το εν λόγω προϊόν εάν η σφράγιση της συσκευασίας είναι κατεστραμμένη. Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά.

500 γρ.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURA VITA
  • Κωδικός: 10163185
  • Βάρος: 0.55kg
22,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,98€