MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA QUEEN BEE ABSOLUTE ANTI-AGING SERUM 30ML

APIVITA QUEEN BEE ABSOLUTE ANTI-AGING SERUM 30ML

APIVITA QUEEN BEE ABSOLUTE ANTI-AGING SERUM 30ML

QUEEN BEE

Ορός Απόλυτης Αντιγήρανσης & Ανόρθωσης Περιγράμματος με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης

Βασιλικός πολτός ελεγχόμενης αποδέσμευσης

Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας & επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Αποκαθιστά τον όγκο και την πυκνότητα της επιδερμίδας & προσφέρει άμεση αίσθηση lifting.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη & ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Πολλαπλά σημάδια γήρανσης

Η πεμπτουσία της κυψέλης σε μια μοναδική σειρά, που συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Η APIVITA προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στην αντιγήρανση με την αξεπέραστη QUEEN BEE.

Πολυτελής ορός λεπτόρρευστης υφής με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης:

Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με Βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης, εκχυλίσματα Anigozanthos και Edelweiss.

Προλαμβάνει την εμφάνιση των πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με θαλάσσιο εκχύλισμα.

Σμιλεύει και ενυδατώνει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη.

Προσφέρει άμεση αίσθηση lifting από την πρώτη κιόλας χρήση με θαλάσσιο βιοτεχνολογικό συστατικό και εκχύλισμα φρούτων Caesalpinia spinosa.

Προστατεύει από την αστική ρύπανση, αποτοξινώνει και αυξάνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου.

Μετά την πρώτη χρήση 67% των γυναικών *

είχαν σημαντική και άμεση βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας τους

Μετά από 8 ημέρες χρήσης **

97% είδαν μείωση ρυτίδων

100% είδαν περισσότερη θρέψη

93% είδαν πιο γεμάτη επιδερμίδα

97% είδαν πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης 100% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους ***

πιο ενυδατωμένη

με λιγότερες ρυτίδες

πιο γεμάτη

πιο σφριγηλή

πιο ελαστική

με άμεσo συσφικτικό αποτέλεσμα

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης ****

+18% λείανση ρυτίδων

+12% πιο σφριγηλή επιδερμίδα 

Βασιλικός πολτός ελεγχόμενης αποδέσμευσης *****

+90% αύξηση της ζωτικότητας των ινοβλαστών

*Οργανοληπτική μέτρηση σε 30 γυναίκες 45-65 ετών, μετά από την πρώτη χρήση του συνδυασμού QUEEN BEE light texture & Serum.

** Αυτοαξιολόγηση, 30 γυναίκες 45-65 ετών, μετά από 8 ημέρες χρήσης του συνδυασμού QUEEN BEE light texture & Serum, 2 φορές την ημέρα.

*** Αυτοαξιολόγηση, 30 γυναίκες 45-65 ετών, μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του QUEEN BEE Serum.

**** Oργανοληπτική μέτρηση σε 30 γυναίκες 45-65 ετών, μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του συνδυασμού QUEEN BEE light texture & Serum.

***** Ιn vitro μελέτη σε καλλιέργεια ινοβλαστών.     

 

Χρήση

Απλώστε πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα σας σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

 

Συστατικά

Ο Ορός Απόλυτης Αντιγήρανσης & Ανόρθωσης Περιγράμματος QUEEN BEE έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Aqua/Water/Eau**, Propanediol, Squalane, Aqua/Water/Eau, Sorbitol, Triheptanoin, Glycerin, Pentylene Glycol, C10-18 Triglycerides, Glycerin*, Glyceryl Stearate Citrate, Propolis Extract, Royal Jelly, Mel Extract/Honey Extract/Extrait de miel, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille*, Kappaphycus Alvarezii Extract, Anigozanthos Flavidus Extract*, Zymomonas Ferment Extract, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Bisabolol, Maltodextrin, Commiphora Myrrha Gum Oil/Commiphora Myrrha Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bacillus Ferment, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Lecithin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Polyglyceryl-3 Stearate, Tocopherol, Lauroyl Lysine, Polyacrylate Crosspolymer-6, Citronellyl Methylcrotonate, C9-12 Alkane, Sodium Gluconate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal.

*Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique

**Rosa Canina Fruit* Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/ Infusion de rose sauvage

Χάρη στην καινοτόμα πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ο πανίσχυρος βασιλικός πολτός και η προστατευτική πρόπολη, προσφέρονται στην επιδερμίδα σταδιακά και ελεγχόμενα εξασφαλίζοντας ενισχυμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης. Παράλληλα, η σειρά εμπλουτίζεται με ένα νέο ακαταμάχητο μελισσοκομικό συστατικό, το ζυμωμένο μέλι που εξασφαλίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και αναδεικνύει μια πιο φρέσκια, αναζωογονημένη και νεανική όψη.  

30ML

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 10146746
  • Βάρος: 0.10kg
55,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 44,44€