MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

APIVITA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ 50ML

APIVITA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ 50ML

APIVITA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ 50ML

FACE MASK GREEN CLAY

Μάσκα Προσώπου Πράσινη Άργιλος για Βαθύ Καθαρισμό

91% φυσικά συστατικά

Καθαρίζει σε βάθος και συσφίγγει τους πόρους

Απομακρύνει το περιττό σμήγμα

Μειώνει τα μαύρα στίγματα

Χαρίζει ματ όψη για μία υγιή λάμψη

Η μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, την πιο προσροφητική άργιλο γνωστή για τις αποτοξινωτικές της ιδιότητες, είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής.

Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, απομακρύνει το περιττό σμήγμα ενώ μειώνει την όψη των μαύρων στιγμάτων με πράσινη άργιλο και σαπωνάρια

Προσφέρει αντισηπτική δράση με βάμμα πρόπολης

Αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή & φωτεινή με αλόη, εκχύλισμα χαμομηλιού, πρωτεΐνες σιταριού και αιθέρια έλαια λεβάντα και λεμόνι

Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία με εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο

Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

 

Χρήση

Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10 λεπτά, αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

 

Συστατικά

Η Μάσκα Προσώπου για Βαθύ Καθαρισμό με πράσινη άργιλο έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

ΜΕ

Πράσινη άργιλο             

Πρόπολη           

Σαπωνάρια      

Χαμομήλι*       

Πρωτεΐνες σιταριού     

Aλόη* 

Λάδι ηλίανθου

Βισαβολόλη           

Αιθέριο έλαιο λεβάντα & λεμόνι*

Έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο*

Η επιλογή των πρώτων υλών και η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και γνώση μας όσον αφορά στη λειτουργία του δέρματος αλλά και σε θέματα βιωσιμότητας του περιβάλλοντος. Κάθε πρώτη ύλη αξιολογείται όσον αφορά στην ασφάλεια της χρήσης της στο δέρμα αλλά και των επιπτώσεων αυτής στο περιβάλλον και τα αμφιλεγόμενα συστατικά αφαιρούνται.     

Συστατικά: Aqua/Water/Eau**, Montmorillonite, Illite, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Propanediol, Alcohol denat., Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Stearate, Aqua/Water/Eau, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Propolis Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosa Canina Fruit* Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower* Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Wheat Protein, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Tocopherol, Hydrolyzed Wheat Starch, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glycerin, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Phytate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Alcohol, Parfum/Fragrance, Linalool, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, CI 77891/Titanium Dioxide.

*Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique

**Rosa Canina Fruit* Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/Infusion de rose sauvage

Η λίστα των συστατικών ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα τη λίστα συστατικών που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος.

Σωληνάριο 50ml: Toυλάχιστον 45% ανακυκλωμένο MDPE, 100% ανακυκλώσιμο.

Καπάκι: PP, 100% ανακυκλώσιμο.

Μετά τη χρήση κόψτε το πάνω άκρο του σωληναρίου και ξεπλύνετε με νερό το εσωτερικό πλαστικό. Διαχωρίστε σωληνάριο και καπάκι. Παρακαλώ ανακυκλώστε.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: APIVITA
  • Κωδικός: 10153533
  • Βάρος: 0.10kg
8,57€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,91€