MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PLAMECA CURARTI SELECTIUM 300GR

PLAMECA CURARTI SELECTIUM 300GR

PLAMECA CURARTI SELECTIUM 300GR

Curarti Selectium

Συμπλήρωμα διατροφής με υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου Ι & ΙΙ, υαλουρονικό οξύ, μαγνήσιο, βιταμίνη C, κουρκουμινοειδή και ρεσβερατρόλη

Το Curarti selectium συνδυάζει θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος και είναι ιδανικό για άτομα με αθλητικές δραστηριότητες, προβλήματα στις αρθρώσεις και για άτομα άνω των 50 ετών.

Με συστατικά όπως τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGEL για την ενίσχυση της προστασίας από εκφυλιστικές διεργασίες και τραυματικές βλάβες στο μυοσκελετικό σύστημα, με σύμπλεγμα κουρκουμίνης ταχείας δράσης στα κοινά συμπτώματα όπως η φλεγμονή και η φθορά που οφείλεται σε οξείδωση και επιφέρει γήρανση.

Ιδανικά συνδιάζεται με το Curarti Complex, το οποίο προτείνεται για πιο εντατική χρήση για άμεση ανακούφηση, ενώ το Curarti selectium είναι ιδανικό για συντήρηση και καθημερινή υποστήριξη της υγείας του μυοσκελετικού συστήματος και ιστών όπως τένοντες, αρθρώσεις και συνδετικός ιστός.

Το FORTIGEL είναι ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο διεθνούς κύρους με πλήθος μελετών στην βιβλιογραφία, αποτελείται από πεπτίδια βιοδραστικού κολλαγόνου, με μικρό μοριακό βάρος για καλύτερη απορρόφηση. Το FORTIGEL ουσιαστικά είναι κολλαγόνο τύπου Ι και ΙΙ, ο συγκεκριμένος τύπος βρίσκεται στο δέρμα, στα οστά, στους τένοντες, στους χόνδρους και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού.

Πατενταρισμένης μορφής μείγμα κουρκουμίνης και άλλων κουρκουμινοειδών (Complexed curcumin Curarti) με την β-κυκλοδεξτρίνη, καθιστώντας τα δραστικά συστατικά του κουρκουμά απορροφήσιμα και βιοδιαθέσιμα, ενώ η κουρκουμίνη συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας του μυοσκελετικού συστήματος και των αρθρώσεων.

Η ρεσβερατρόλη του Evolva είναι προιόν ήπιας φυσικής ζύμωσης παρέχοντας μια 98% καθαρή trans-ρεσβερατρόλη που είναι σταθερής ποιότητας και απόδοσης και απαλλαγμένη από περιβαλλοντικούς ρύπους. Η ρεσβερατρόλη είναι γνωστό συστατικό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και απομονώθηκε για πρώτη φορά από το κόκκινο κρασί και αποδίδεται στην εξήγηση του αποκαλούμενου γαλλικού παράδοξου.

Η πλειοψηφία των προϊόντων ρεσβερατρόλης προέρχονται από το ιαπωνικό φυτό, το knogweed (Polygonum cuspidatum) τυποποιημένο σε 20-50% ρεσβερατρόλη ή εκχυλίσματα σταφυλιών που περιέχουν πολύ λίγη ρεσβερατρόλη (~ 5-10%). Ενώ η trans-ρεσβερατρόλη στο Evolva γίνεται με ζύμωση, εξαλείφοντας την ανάγκη εξαγωγής αυτού του συστατικού από τις ρίζες των συγκεκριμένων φυτών που καλλιεργούνται στην Κίνα για να χρησιμοποιηθούν ως καθαρτικά και η κατοχή των οποίων είναι παράνομη σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Υαλουρονικό οξύ υπο την μορφή διαλυτού νατριούχου άλατος που το καθιστά πιο απορροφήσιμο, είναι ένα από τα κύρια συστατικά του αρθρικού υγρού των αρθρώσεων. Λειτουργεί ως ‘’λιπαντικό’’ των αρθρώσεων και μεταφορέας θρεπτικών ουσιών.

Το μαγνήσιο συμβλάλλει στην διατήρηση των οστών και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και στην φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, των οστών και του δέρματος.

Το Curarti selectium περιέχει πρωτεϊνες που συμβάλλουν στην φυσιολογική κατάσταση των μυών και των οστών.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGEL ανθρακικό μαγνήσιο, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), CURARTI μείγμα κουρκουμά με βήτα κυκλοδεξτρίνη σταθεροποιημένο σε κουρκουμινοειδή, υαλουρονικό οξύ, ρεσβερατρόλη

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: αντιπηκτικό μέσον: οξείδιο του πυριτίου.

ΧΩΡΙΣ: Τεχνητά χρώματα και αρώματα, γαλακτοκομικά και λακτόζη, αυγό, γλουτένη. Δεν περιέχει ψάρια.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε μια κοφτή μεζούρα (περίπου 10 γρ) την ημέρα, διαλυμένη σε νερό, χυμό φρούτων ή άλλο υγρό . Βάλτε πρώτα στο ποτήρι την σκόνη CURARTI  SELECTIUM, και προσθέστε το υγρό σε θερμοκρασία χώρου. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε

Διατροφικός Πίνακας

Θρεπτικά Συστατικά   /   ανά 10 γρ.   /   ΣΗΠ*

Ενζυματικά Υδρολυμένο Κολλαγόνο Fortigel®, Τύπου Ι και ΙΙ   /   9,15 gr   /   **

Μαγνήσιο   /   187 mg   /   50%

Βιταμίνη C   /   60 mg   /   75%

Μείγμα Κουρκουμινοειδών Curarti   /   19,5 mg   /   **

Που αποδίδουν κουρκουμινοειδή   /   3,7 mg   /   **

Ρεσβερατρόλη   /   10 mg   /   **

Υαλουρονικό Οξύ   /   9,5 mg   /   **

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις:

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

300 gr σε σκόνη

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PLAMECA
  • Κωδικός: 10161674
  • Βάρος: 0.35kg
29,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,59€