MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIVAPHARM CH ALPHA ACTIVE 28 ΦΙΑΛΙΔΙΑ X 30ML

VIVAPHARM CH ALPHA ACTIVE 28 ΦΙΑΛΙΔΙΑ X 30ML

VIVAPHARM CH ALPHA ACTIVE 28 ΦΙΑΛΙΔΙΑ X 30ML

CH-Alpha Active

Συμπλήρωμα διατροφής για δυνατούς τένοντες & συνδέσμους, με Βιοενεγά Πεπτίδια Κολλαγόνου, Βιταμίνες, και Γλυκαντικές ουσίες.  Είναι σχεδιασμένο για αθλητές υψηλών επιδόσεων καθώς και για όσους αγαπούν τον αθλητισμό.

Η λήψη ενός φιαλιδίου CH-Alpha Active την ημέρα μπορεί να προλάβει βλάβες στους τένοντες και τους συνδέσμους καθώς επίσης να συντομεύσει το χρόνο ανάρρωσης.

 

Δραστικά συστατικά του CH-Alpha Active:

TENDOFORTE: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου Ι, με μοναδικό αποτύπωμα σε MALDI-MS , μέσου μοριακού βάρους 2,0 kDa. Δρα συνδεόμενο στους υποδοχείς των κυττάρων των συνδέσμων και των τενόντων, επάγοντας την ταχύτερη ανάπλαση των ιστών αλλά και προμηθεύοντας το ειδικό κολλαγόνο που χρειάζεται ο τένοντας για να τραφεί. Μειώνει επίσης την ενεργότητα των μεταλλοπρωτεασών που προκαλούν περαιτέρω βλάβη στους ιστούς του τένοντα.Μοναδικό στο είδος του, αποτέλεσμα πολλών ετών μελέτης από την εταιρία GELITA. Βραβεύτηκε ως INGREDIENT OF THE YEAR στην κατηγορία “SPORTS NUTRITION” το 2020. 

FORTIGEL: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου ΙΙ, μέσου μοριακού βάρους 3,3 kDa, με εξειδικευμένη δράση στην ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Το αποτελεσματικότερο για την ταχεία ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων με πληθώρα μελετών και πάνω από 10 χρόνια σε χρήση στο CH-Alpha & CH-Alpha PLUS

CAVACURMIN: Curcuma complex: Υποστηρίζει την ανάκαμψη με υψηλής βιοδιαθεσιμότητας curcumin που αντιστοιχεί σε 40 φορές καλύτερη δράση από εκχύλισμα κουρκουμίνης. To ειδικό αυτό σύμπλεγμα curcumin-μαλτοδεξτρίνη, είναι πλήρως υδατοδιαλυτό, άγευστο και πλήρως απορροφήσιμο. Υποστηρίζει την δράση του TENDOFORTE στην πρόληψη βλαβών σε τένοντες και συνδέσμους κατα την άσκηση.

BIOPERINE: Black Pepper extract: Ειδικό εκχύλισμα με πάνω από 95% piperine. Αυξάνει σημαντικά την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα των συγχορηγούμενων ουσιών.

Vitamin C: Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική δημιουργία και στην φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων

Magnesium + Bιταμίνη B6: Συνεισφέρουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό και μειώνουν την κούραση και την κόπωση

Zinc: Συνεισφέρει στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό stress.

Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών σε ένα προϊόν αυξάνει σημαντικά την δράση τους.

Οδηγεί σε γρήγορη ανάπλαση σε συνδέσμους, τένοντες και χόνδρους.

 

Το TENDOFORTE δύναται:

να αυξήσει την ικανότητα του αθλητή για δυνατή προπόνηση.

να προλάβει πιθανούς τρυματισμούς.

να επιταχύνει την περίοδο επιστροφής στην άσκηση.

να αποφευχθούν καταστάσεις που περιορίζουν την απόδοση.

 

Οδηγίες χρήσης

Πίνετε το περιεχόμενο από 1 φιαλίδιο ημερησίως δίχως αραίωση με ή χωρίς γεύμα. Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο πριν την κατανάλωση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

28 Φιαλίδια x 30ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VIVAPHARM
  • Κωδικός: 10149666
  • Βάρος: 0.20kg
45,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,40€