MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MEDICAL DERBIMED 30CAPS

MEDICAL DERBIMED 30CAPS

MEDICAL DERBIMED 30CAPS

DERBIMED

Δύναμη και Ενέργεια σε άλλο επίπεδο!

Το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής DERBIMED είναι μια μοναδική σύvθεση που περιέχει 24 συστατικά:

3 προσαρμογόνα βότανα

Panax Ginseng, Siberian Ginseng & Rhodiola Rosea

Συνένζυμο Q10

12 Βιταμίνες

Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, Α, C, D, E, Φυλικό οξύ & Βιοτίνη

8 Ιχνοστοιχεία

Μαγνήσιο, Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Σελήνιο, Χρώμιο, Χαλκός, Μαγγάνιο & Μολυβδαίνιο

Το DERBIMED προσφέρει:

Σωματική και πνευματική τόνωση & ενέργεια

Μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης

Αύξηση της αντοχής και της διάρκειας της σωματικής άσκησης

Προστασία από το άγχος και το stress

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Το DERBIMED είναι κατάλληλο για όλους και ειδικά για άτομα με:

Έντονη πνευματική & σωματική δραστηριότητα

Αδυναμία, εξάντληση, κόπωση

Άγχος και έντονο σωματικό stress

Εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα

 

Δοσολογία – Χρήση

Μία κάψουλα DERBIMED την ημέρα.

 

24 συστατικά με μοναδικές ιδιότητες

Τα 3 προσαρμογόνα βότανα του DERBIMED (Panax ginseng, Siberian ginseng & Rhodiola rosea) είναι μη τοξικές ουσίες φαρμακευτικής δράσης που μειώνουν τη σωματική και πνευματική κόπωση ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τον οργανισμό από το άγχος, το stress, καθώς και παθήσεις του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Το όνομα τους εξάλλου προέρχεται από την αποτελεσματικότητα τους να αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του οργανισμού σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Panax ginseng

Συστήνεται για καθημερινή χρήση στην κόπωση γιατί βελτιώνει την ενέργεια, τη σωματική υγεία και ευεξία. Βοηθάει το σώμα να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις έντονου σωματικού stress όπως αδυναμία, κούραση και εξάντληση, μειώνει σημαντικά τη κόπωση που σχετίζεται με ασθένεια και βελτιώνει την απόδοση κατά τη διάρκεια έντονης πνευματικής δραστηριότητας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην πρόληψη ασθενειών.

Siberian ginseng

Μειώνει την σωματική και πνευματική κόπωση. Βοηθάει τους αθλητές κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης να αυξήσουν την αντοχή τους και τη διάρκεια της άσκησης. Ταυτόχρονα αυξάνει τη λιπόλυση για την εκτέλεση της άσκησης αποθηκεύοντας τη γλυκόζη στους μύες. Έχει αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση.

Rhodiola rosea

Ενισχύει την πνευματική και τη σωματική απόδοση και συμβάλλει στην αποκατάσταση διαταραχών όπως η κόπωση και η κατάθλιψη. Μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα του Συνδρόμου Επαγγελματικής Εξουθένωσης (burnout) από την 1η εβδομάδα χορήγησης. Αυξάνει την αντοχή σε έντονη σωματική άσκηση και επιταχύνει την αποκατάσταση της καρδιαγγειακής λειτουργίας μετά από άσκηση.

Συνένζυμο Q10

Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που παράγεται ενδογενώς στον ανθρώπινο οργανισμό και συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας. Έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του στη μείωση της κούρασης σε ασθενείς με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ινομυαλγία, όπως και σε

υγιή άτομα. Η μειωμένη παραγωγή του λόγω γήρανσης οδηγεί στην εμφάνιση μεταβολικών παθήσεων και εκφυλιστικών νόσων (Σύνδρομο έλλειψης Q10).

Σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη C, Βιοτίνη, Σίδηρος, Μαγνήσιο, Χαλκός και Μαγγάνιο

Συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης αλλά και στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού και στη παραγωγή ενέργειας.

Bιταμίνες Α, C, D, B6, B12, Φολικό οξύ, Σελήνιο, Ψευδάργυρος, Χαλκός και Σίδηρος

Έχουν συνεργική δράση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθούν στη μείωση των λοιμώξεων.

 

Ποσότητες Συστατικών DERBIMED

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ   /   ΑΝΑ ΔΙΣΚΙΟ   /   % Σ.Η.Δ.*

Panax Ginseng   /   40 mg             

Eleutherococcus senticosus   /   40 mg   

Rhodiola Rosea   /   30 mg           

Βιταμίνη Α   /   1.2 mg   /   150

Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη)   /   0.8 mg   /   73

Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη)   /   1 mg   /   71.4

Βιταμίνη B3 (Νιασίνη)   /   10 mg   /   62.5

Βιταμίνη Β5   /   8.72 mg   /   145.3

Βιταμίνη B6   /   1 mg   /   71.4

Βιταμίνη B12   /   1 μg   /   40

Φολικό οξύ   /   200 μg   /   100

Βιταμίνη C   /   60 mg   /   75

Βιταμίνη D   /   5 μg (200 i.u.)   /   100

Bιοτίνη   /   20 μg   /   40

Βιταμίνη E   /   21 mg   /   175

Συνένζυμο Q10   /   10 mg   /  

Ψευδάργυρος   /   12mg   /   120

Χρώμιο   /   7,5 μg   /   18.8

Σελήνιο   /   40 μg   /   72.7

Σίδηρος   /   10.25mg   /   73.2

Χαλκός   /   1 mg   /   100

Mαγγάνιο   /   1.22 mg   /   61

Μολυβδαίνιο   /   7,5 μg   /   15

Μαγνήσιο   /   57 mg   /   15

*Σ.Η.Δ.= Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Παιδιά κάτω των 18 ετών να μη το λαμβάνουν. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MEDICAL PQ
  • Κωδικός: 10169272
  • Βάρος: 0.10kg
13,56€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,93€