MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SCNUTRITION RACE MAX PRO 30DAYS 73,62gr 90CAPS

SCNUTRITION RACE MAX PRO 30DAYS 73,62gr 90CAPS

SCNUTRITION RACE MAX PRO 30DAYS 73,62gr 90CAPS

Race Max Pro

Απόδοση πριν τον αγώνα και ενισχυτής VO2Max

Το Race Max Pro είναι η νέα μας πολύ βελτιωμένη φόρμουλα για το SCN Race Max με τις καλύτερες πωλήσεις.

Το Race Max Pro είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός ενισχυτής VO2Max.

Για άλλη μια φορά, η SCNutrition φέρνει ένα μοναδικό προϊόν που αναπτύχθηκε για αθλητές αντοχής για να τους βοηθήσει να έχουν μια επιτυχημένη ημέρα αγώνα

Αυτό το προϊόν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και κλινικά ότι αυξάνει τη μεταφορά οξυγόνου, τη σύνθεση ATP, τη βελτίωση της αντοχής, τη αγγειοδιαστολή ενώ προστατεύει τα κύτταρα σας με τεράστια αντιοξειδωτική υποστήριξη.

Ένας συνδυασμός 4 συστατικών που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μεγιστοποιεί τις αθλητικές επιδόσεις σε αθλήματα μεγάλης αντοχής και υψηλής έντασης μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Sodium Phosphate Tribasic, Sodium Bicarbonate, r-Alpha Lipoic Acid and Grape Seed Extract 95%

Χαρακτηριστικά:

Αυξάνει την αερόβια ικανότητα & VO2 max

Αυξάνει την μέγιστη ισχύ εξόδου

Αυξάνει το αναερόβιο κατώφλι

Βελτιώνει τις αποκρίσεις του μυοκαρδίου και του καρδιαγγειακού συστήματος στην άσκηση

Αυξάνει τη σύνθεση τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) και φωσφοκρεατίνης (PCr)

Αυξάνει τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα

Σούπερ Αντιοξειδωτικό Φυσικό r-ALA

Σημαντικό για προπονήσεις HIIT & Endurance

Ιδιότητες αγγειοποίησης και προστασίας των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες λόγω υπερπροπόνησης

 

Προτεινόμενη χρήση:

Μερίδα = 3 Vcaps

Από την 19η ημέρα πριν τον αγώνα έως την ημέρα  πριν τον αγώνα:

Καταναλώστε 1 μερίδα (3 Vcaps) με το πρώτο γεύμα της  ημέρας , 1 μερίδα με το δεύτερο γεύμα της  ημέρας  και 1 μερίδα με το γεύμα μετά την προπόνηση

Την ημέρα του αγώνα:

1η μερίδα με το πρώτο γεύμα της ημέρας

2η μερίδα μία ώρα μετά την 1η, με ένα μικρό γεύμα ή σνακ

3η μερίδα μία ώρα μετά τη 2η, με ένα μικρό γεύμα ή σνακ

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: S-C-NUTRITION
  • Κωδικός: 10167755
  • Βάρος: 0.20kg
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€
2 ή περισσότερα 50,00€