MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

WEIDER ENERGY UP GEL + COFFEINE 42GR COLA

WEIDER ENERGY UP GEL + COFFEINE 42GR COLA

WEIDER ENERGY UP GEL + COFFEINE 42GR COLA

WEIDER ENERGY BOOST GEL + CAFFEINE

ΓΕΎΣΗ COLA

Ενέργεια και απόδοση!

Μια προηγμένη φόρμουλα με καφεΐνη που παρέχει ενέργεια μεγάλης διάρκειας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων

Καθυστερεί την έναρξη της κόπωσης και βελτιώνει την απόδοση

Συνδυασμός απλών και σύνθετων υδατανθράκων, καφεΐνης, αμινοξέων, ηλεκτρολυτών και βιταμινών σε μορφή τζελ που καθυστερούν την κόπωση και βελτιώνουν την απόδοση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Με καφεΐνη και γκουαράνα, που μειώνουν το αίσθημα κόπωσης και βελτιστοποιούν το μεταβολισμό σας.

Σε συσκευασία για εύκολη χρήση και μεταφορά.

 

Αυτό το μοναδικό μείγμα περιλαμβάνει

Carbo Optimum Complex: ένα μείγμα υδατανθράκων με τρεις διαφορετικούς γλυκαιμικούς δείκτες (υψηλός, μεσαίος και χαμηλός) στο βέλτιστο ποσοστό (1: 2: 1) για να αποφευχθεί η κορύφωση της γλυκόζης. Γρήγορη και μακράς διάρκειας ενέργεια.

Καφεΐνη και Γκουαράνα: αυτό το συστατικό έχει αποδεδειγμένη εργογενική δράση, δηλαδή βελτιώνει την απόδοση. Βραχυπρόθεσμα, διεγείρει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα αυξάνοντας την συγκέντρωση κ.λπ. Έχει επίσης μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διότι: 1) ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπών - διευκολύνοντας τη χρήση τους ως ενέργεια - και βελτιώνει την απόδοση εξοικονομώντας γλυκογόνο. 2) βελτιώνει τη μυϊκή συστολή.

L-αργινίνη: Ένα αμινοξύ με αγγειοδιασταλτική δράση, που βελτιώνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Επιπλέον, αυτό το αμινοξύ είναι ζωτικής σημασίας για την αποβολή των τοξινών που παράγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

L-Ταυρίνη: Ένα αμινοξύ, το οποίο βελτιώνει την οσμορύθμιση (η ομοιοστατική ρύθμιση της οσμωτικής πίεσης στο σώμα προκειμένου να διατηρηθεί μια σταθερή περιεκτικότητα σε νερό), απαραίτητο στα αθλήματα αντοχής. Βελτιώνει την αφομοίωση άλλων θρεπτικών συστατικών.

Ηλεκτρολύτες: Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη μυϊκή απόκριση, η ανάκτηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών είναι ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό. Οι πιο σημαντικοί ηλεκτρολύτες είναι:

Κάλιο: απαραίτητο για την παροχή γλυκόζης στα μυϊκά κύτταρα.

Μαγνήσιο: αποτελείται από περισσότερα από 300 ένζυμα; σχετίζεται με τη μετάδοση νευρικών παλμών, τη συστολή / χαλάρωση των μυών και την παραγωγή ATP (ενεργειακό μόριο).

Νάτριο και χλώριο: απαραίτητο για τη σωστή ρύθμιση της ισορροπίας του νερού.

Βιταμίνες B6 και B1: Σημαντικό στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων αντίστοιχα.

 

Συστατικά

Ανά μερίδα:  42g

Ενέργεια:  411 kJ / 97 Kcal

Πρωτεΐνη:  0g

Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα:  24g / 12g

Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:  0g

Αλάτι:  0,16g

Καφεΐνη:  60,5mg

Βιταμίνη B1:  0,84mg

Βιταμίνη B6:  0,84mg

Ταυρίνη:  50mg

Μαγνήσιο:  63mg

L-Αργινίνη:  75,6mg

Κάλιο:  92mg

Energy Boost Gel + Caffeine: Γεύση Cola: Υδατάνθρακες (μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, δεξτρόζη), Νερό, Μέταλλα (ανθρακικό μαγνήσιο, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο), εκχύλισμα φυσικού γκουαράνα (Paullinia cupana Kunth, Bonpl., Και Kunth.), Κιτρικό οξύ, άρωμα (συμπεριλαμβανομένης της καφεΐνης), L- Αργινίνη, Ταυρίνη, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), βιταμίνες (B1, B6).

 

Δοσολογία

Αθλήματα αντοχής: πάρτε ενα τζελ περίπου κάθε 45 λεπτά έντονης προπόνησης.

Αθλήματα δύναμης: πάρτε ενα τζελ αμέσως πριν την προπόνηση

Ομαδικά αθλήματα: πάρτε ενα τζελ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

 

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: VICTORY ENDURANCE
  • Κωδικός: 10141901
  • Βάρος: 0.10kg
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€