MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LONGLIFE Magnesium K 60caps Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου

LONGLIFE Magnesium K  60caps Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου
Eξαντλημένο
LONGLIFE Magnesium K 60caps Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου

LONGLIFE Magnesium K 60caps Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου

Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου

Ενδείκνυται για τη μείωση της κόπωσης και της κόπωσης και ως ανοσοενισχυτικό για τη συστολή των μυών, τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, την καρδιαγγειακή προστασία, το νευρικό σύστημα και την προστασία των οστών.

Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι κρίσιμα μακροθρεπτικά συστατικά για βιολογικές δραστηριότητες, όπως οι μεταβολικές διεργασίες, η κυτταρική ομοιοστασία, η συστολή των μυών και η νευροδιαβίβαση.

Αυτά τα ορυκτά έχουν ουσιαστικές μεταβολικές σχέσεις. Η ανεπάρκεια του μαγνησίου και του καλίου συχνά συνυπάρχουν η ανεπάρκεια μαγνησίου επιδεινώνει την κατάσταση του καλίου. Ως εκ τούτου, τα χαμηλά επίπεδα μαγνησίου οδηγούν σε χαμηλά επίπεδα καλίου (αυξάνουν την απέκκριση).

Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι ένα χρήσιμο ανοσοενισχυτικό σε περίπτωση απώλειας υγρών, όπως στην περίπτωση έντονης εφίδρωσης, βαριάς διούρησης ή διάρροιας. Επιπλέον, τα κιτρικά άλατα μειώνουν το υπερβολικό όξινο φορτίο που προκύπτει από μη ισορροπημένες δίαιτες.


Ενεργά Συστατικά
Μαγνήσιο μαζί με ασβέστιο, είναι το πιο άφθονο μακροθρεπτικό στο σώμα μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή βελτιστοποιεί τη λειτουργία περισσότερων από 600 ενζύμων που ευθύνονται για έναν εξίσου μεγάλο αριθμό ζωτικών λειτουργιών, ειδικά στον εγκέφαλο και στους μυς.
Κάλιο ορυκτό παρόν σε μεγάλες ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα (περίπου 180 γραμμάρια στον ενήλικα), συμμετέχει στη μετάδοση νευρικών παρορμητικών, σε μυϊκή, σκελετική και, ιδιαίτερα, στην καρδιακή συστολή, στην παραγωγή ενέργειας, στη σύνθεση νουκλεϊνικών οξέων, στο μεταβολισμό της γλυκόζης και την ισορροπία μεταξύ του οξέος και της βάσης.


Επιπλέον
Το μαγνήσιο K είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και κάλιο με τη μορφή κιτρικών. Η χηλική δράση των κιτρικών αλάτων, τα οποία δρουν ως ορυκτά, συμβάλλει στην αύξηση της εντερικής απορρόφησης του μαγνησίου και του καλίου.


 
 
    
Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν.

Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τους εβραϊκούς διατροφικούς νόμους Kosher.


Ευεργετικά αποτελέσματα
⦁    Υποστηρίζει τη συστολή των μυών
⦁    Καρδιαγγειακή προστασία
⦁    Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
⦁    Μειώνει την κόπωση και την κούραση
⦁    Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
⦁    Υγεία των οστών

Πληροφορίες
Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι βασικοί ηλεκτρολύτες για την καρδιαγγειακή υγεία. Η επαρκής λήψη διατροφής συνδέεται με τη μείωση της υπέρτασης, του εγκεφαλικού επεισοδίου, των αρρυθμιών και της στεφανιαίας νόσου.

Και οι δύο εμπλέκονται στη σκελετική, ομαλή και καρδιακή μυϊκή συστολή και χαλάρωση.

Το μαγνήσιο, γνωστό ως "ορυκτό κατά του στρες", απαιτείται για τον κυτταρικό μεταβολισμό (γλυκόλυση, λιπιδικό και πρωτεϊνικό μεταβολισμό). Ρυθμίζει τη σταθερότητα της μεμβράνης και τις νευρομυϊκές, καρδιαγγειακές και ανοσοποιητικές λειτουργίες.

Το κάλιο ευνοεί την οξυγόνωση του εγκεφάλου, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και την ισορροπία υγρών, ευνοεί την εξάλειψη των τοξινών και τον σχηματισμό ενεργειακών αποθεμάτων, εκτελώντας μια αποκαταστατική δράση στο σώμα.

Το μαγνήσιο και το κάλιο μπορούν να εμπλέκονται στην πρόληψη της ασβεστίωσης και την λιθίαση του ουρικού οξέος.
 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Κωδικός: 10121048
  • Βάρος: 0.20kg
14,51€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,70€