MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PLAMECA POLICOL ONE 30 CAPS

PLAMECA POLICOL ONE 30 CAPS
PLAMECA POLICOL ONE 30 CAPS

PLAMECA POLICOL ONE 30 CAPS

PLAMECA POLICOL ONE 30 CAPS

Συμπλήρωμα διατροφής με Red yeast rice, συνένζυμο Q10 και φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλλουν στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα

Με δημοσιευμένη κλινική μελέτη στο τελικό προϊόν (Llabrés JosepManuel et al, Preliminary Evidence of Efficacy for Policol® OneCholesterol Lowering Effect from Week 4, Adapted to the Upcoming Restrictions for Monacolins in Food in the EU, World Journal of Food Science and Technology, 2022)

Η μονακολίνη Κ από κόκκινο μύκητα ανεπτυγμένο σε ρύζι συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.Ο ισχυρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την ημερήσια πρόσληψη 3 mg μονακολίνης Κ.

Το συνένζυμο q10 βρίσκεται σε τρόφιμα όπως τα λιπαρά ψάρια (σολωμός, τόνος), στο σικώτι και στα δημητριακά ολικής άλεσης. 

Το συνένζυμο εκτός απο τις διατροφικές πηγές παράγεται και ενδογενώς, όμως σε περιπτώσης γενετικής αιτιολογίας και παρουσίας συγκεκριμένων παθολογικών καταστάσεων μπορεί να υπάρξει έλλειψη. Επιπρόθετα τα επίπεδα του συνενζύμου είναι μικρότερα σε ηλικίες άνω των 50, πιθανότατα λόγω της μειώμενης παραγωγής ενδογενώς

Η λήψη συμπληρωματικά έχει συσχετιστεί με μειωμένους βιοδείκτες οξειδωτικού στρές σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και στεφανιαία νόσο ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση της έλλειψης που προκύπτει απο την εκτεταμένη λήψη στατινών.

Το εκχύλισμα Ceremyces® είναι ένα τυποποιημένο μείγμα από σακχαρομύκητες (Saccharomyces cerevisiae yeast strains) και το οποίο απότελεί διατροφική πηγή χρωμίου, βιταμινών του συμπλέγματος Βκαι σεληνίου. Το εν λόγω εκχύλισμα έχει συσχετιστεί με την βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ.

Η νιασίνη (βιταμίνη Β3), συμβάλλει στον ενεργειακό μεταβολισμό, ενώ η επαρκής πρόσληψη έχει συσχετιστεί με ένα υγιές λιπιδαιμικό προφιλ.

Το εκχύλισμα Guggul χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά από την ιατρική της Ayurveda, σε περιπτώσεις αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης.

Στο εκχύλισμα guggul υπάρχουν τερπενοειδή (guggulsterones) και λιγνάνες. Ακόμη έχει συσχετιστεί με την υποστήριξη σε καταστάσεις διαταραγμένων επιπέδων χοληστερόλης.

Ομοίως με το εκχύλισμα guggul, το Birdseed χρησιμοποιείται παραδοσιακά από μοσογειακές χώρες ώς βοήθημα σε περιπτώσεις διαταραγμένου λιπιδαιμικού προφίλ.

Η πολυκοζανόλη προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, έχει συσχετιστεί με μειωμένα επίπεδα της LDL χοληστερόλης, ενώ ο μηχανισμός δράσης συνδέει την πολυκοζανόλη με μειωμένη ενδογενή παραγωγή και αυξημένο ακταβολισμό της LDL.

Η αγκινάρα είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φυτά στην παραδοσιακή ιατρική λόγω των πεπτικών και αποτοξινωτικών της ιδιοτήτων. Το ξηρό εκχύλισμα είναι πλούσιο σε πολυφαινολικάπαράγωγα όπως η κυναρίνη. Ακόμη η χρήση της αγκινάρας έχει συσχετιστεί με μειωμένα ποσοστά χοληστερόλης,

Τέλος στις ρίζες του ταραξάκου ή πικραλίδας περιέχονται άλατα καλίου, ινουλίνη και λακτόνες, ενώ στα φύλλα υπάρχουν ενώσεις όπως τριτερπένια, φυτοστερόλες και φλαβονοειδή. Βάσει του ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως διουρητικό βότανο.

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Τυποποιημένο εκχύλισμα Ceremyces®(μείγμα από σακχαρομύκητες), ξηρό εκχύλισμα guggul (2% sterones), εκχύλισμα μαγιάς κόκκινου ρυζιού (Monascus purpureus) (monacolin K), εκχύλισμα Birdseed, νιασίνη, ξηρό εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας (Cynara scolymus) (2.5% cinnarine), ξηρό εκχύλισμα ρίζας ταραξάκου (Taraxacum officinale) με περιεκτικότητα 16% σε ινουλίνη, πολυκοζανόλη από ζαχαροκάλαμο (Saccharum officinarum) με περιεκτικότητα 60% σε οκτακοζανόλη, συνένζυμο q10

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Mέσον πλήρωσης φυτική κυτταρίνη, αντισυσσωματικά μέσα άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, οξείδιο του πυριτίου. Υλικό κάψουλας παράγωγο φυτικής κυτταρίνης)

ΧΩΡΙΣ: Τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, με ένα ποτήρι νερό κατά προτίμηση μετα από ένα γεύμα.

 

Προειδοποιήσεις:  

– Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

– Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας

– Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου

– Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

– Nα φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
 2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
 7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
 10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
 • Εταιρεία: PLAMECA
 • Κωδικός: 10161623
 • Βάρος: 0.15kg
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€