MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML

BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML
BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML
1-3 Ημέρες
BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML
BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML
BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML

BIOLOGOS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 10ML

Αιθέριο Έλαιο Μοσχοκάρυδo

Μοσχοκάρυδo – Το Φυτό

Επιστημονική ονομασία: Myristica Fragrans.

Περιγραφή: Πρόκειται για τον καρπό του ομώνυμου αειθαλούς δέντρου, που βγάζει φρούτα που θυμίζουν βερίκοκα.

Καταγωγή: Ιθαγενές στη Σρι Λάνκα, Ινδονησία, νησιά Μολούκες.

Ιστορία: Ήρθε στην Ευρώπη το 1512 από τα νησιά Μπάντα μέσω Πορτογάλων θαλασσοπόρων. Απόκτησε γρήγορα φήμη  και χρησιμοποιούνταν ευρέως.

Μοσχοκάρυδo – Το Αιθέριο Έλαιο «Βιολόγος»

Τεχνική: Εξάγεται από τον καρπό του δέντρου, με απόσταξη ατμού.

Σύσταση: Με περιεκτικότητα (σχεδόν 80%) σε Τερπένια: πινένια, σαμπινένια και μυριστικίνη , συστατικά που χαρίζουν στο έλαιο τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Μυρωδιά: Ζεστή, μεθυστική, πικάντικη. Χώρα προέλευσης: Ινδονησία

Συνδυασμοί

Με αιθέρια έλαια Φασκόμηλου, Δεντρολίβανου, Πορτοκαλιού, Γερανιού.

 

Ασφαλής Χρήση Αιθέριων Ελαίων

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στα αιθέρια έλαια και τα έλαια βάσης έχουν ΜΟΝΟ ενημερωτικό χαρακτήρα.

Τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των πρώτων A’ υλών και ΔΕΝ προορίζονται για διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη καμίας ασθένειας ή πάθησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιθέρια έλαια είναι ουσίες υψηλής συγκέντρωσης που μπορούν να γίνουν βλαβερά αν δεν χρησιμοποιηθούν με προσοχή. Αν έχετε αμφιβολίες ή περαιτέρω απορίες, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή/και έναν έμπειρο αρωματοθεραπευτή.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε αυτή την περίπτωση ξεπλύνετε αμέσως καλά με άφθονο νερό. Τα αιθέρια έλαια δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται αδιάλυτα στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε τα πάντα σε διαλυμένη μορφή, αναμειγμένα με την κατάλληλη βάση από φυτικό λάδι ή μέσα στο νερό της μπανιέρας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε solarium για πάνω από 12 ώρες μετά την εφαρμογή όλων των αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή. Αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή έναν έμπειρο αρωματοθεραπευτή προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο.

Όλα τα αιθέρια έλαια ΔΕΝ είναι πόσιμα! Ακόμα και τα πόσιμα, όμως, χρειάζεται να λαμβάνονται πολύ προσεκτικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ.

Τα αιθέρια έλαια θα πρέπει να φυλάσσονται καλά κλειστά στο σκεύος αποθήκευσης γιατί εξατμίζονται εύκολα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: φυλάξτε τα αιθέρια έλαια ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

10ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: BIOLOGOS
  • Κωδικός: 10138161
  • Βάρος: 0.05kg
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€