MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

OLONEA RHODIOTIL MOOD UP 30 ΦΥΤΟΚΑΨΟΥΛΕΣ

OLONEA RHODIOTIL MOOD UP 30 ΦΥΤΟΚΑΨΟΥΛΕΣ

OLONEA RHODIOTIL MOOD UP 30 ΦΥΤΟΚΑΨΟΥΛΕΣ

rhodiotil MOOD UP

Το rhodiotil MOOD UP περιέχει ένα συνδυασμό από τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Rhodiola rosea, βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης, στη συγκέντρωση και στην πνευματική και φυσική απόδοση.

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Rhodiola rosea

Η Rhodiola rosea ή αλλιώς χρυσή ρίζα κατατάσσεται στα προσαρμογόνα βότανα (adaptogenic). Bοηθά τον οργανισμό να ανταποκριθεί στο stress που οφείλεται σε αιτίες όπως η κόπωση και η ψυχολογική πίεση, αλλά και να προλάβει την εμφάνιση συμπτωμάτων που οφείλονται στο άγχος, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και η αυπνία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση προλαμβάνοντας τη νοητική εξάντληση και προάγει την ευεξία και την τόνωση του οργανισμού.

Το rhodiotil MOOD UP απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν μείζονα καταθλιπτικά επεισόδια αλλά και εποχιακή κατάθλιψη. Ενισχύει τη συγκέντρωση και τη διάθεση.

 

Διατροφικές Πληροφορίες   /   ανά κάψουλα   /   ΣΗΠ* %

Eκχύλισμα Rhodiola rosea (8:1)   /   200 mg   /  

Μαγνήσιο   /   188 mg   /   50 %

Βιταμίνη Β1   /   10 mg   /   909 %

Βιταμίνη Β6   /   5 mg   /   357 %

Βιταμίνη Β12   /   10 μg   /   400 %

Βιταμίνη D3   /    800 I.U   /   400 %

*Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

 

Συστατικά

Εκχύλισμα Rhodiola rosea (8:1 Rosavin 2,5%, Salidroside 2,5%), κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο του μαγνησίου, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), βιταμίνη Β6 (φβσφορική πυροδοξάλη 5), βιταμίνη Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), διοξείδιο του πυριτίου, άλατα λιπαρών οξέων με μαγνήσιο, μαλτοδεξτρίνη οργανικής προέλευσης, κάψουλα φυτικής προέλευσης (HPMC).

Vegan

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς gmo

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς λακτόζη λακτοπρωτεϊνη

Χωρίς μαγιά

Χωρίς σόγια

Χωρίς ζελατίνη

Χωρίς ζάχαρη φρουκτόζη

Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά

Χωρίς τεχνητές χρωστικές

Χωρίς τεχνητές αρωματικές

 

Δοσολογία

Προτείνεται η χορήγηση 1 κάψουλα 2 φορές ημερησίως για 1 μήνα ( πρωί και μεσημέρι) με νερό. Για διάστημα χορήγησης μεγαλύτερο του 1 μήνα προτείνεται 1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, του διαιτολόγου ή του φαρμακοποιού σας.

Να λαμβάνεται με το γεύμα μαζί με νερό.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Tα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 113061/15-12-2017

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

30 Κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: OLONEA
  • Κωδικός: 1047828
  • Βάρος: 0.20kg
16,39€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,22€