MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PLAMECA MELANOCTINA 30 TABS

PLAMECA MELANOCTINA 30 TABS

PLAMECA MELANOCTINA 30 TABS

PLAMECA MELANOCTINA 30 TABS

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνες, πασσιφλόρα, βαλεριάνα και μελισσόχορτο

1,9 mg μελατονίνης σε κάθε ταμπλέτα

Τεχνολογία Bilayer- ταμπλέτες διπλής στοιβάδας 

1ο στρώμα με μελατονίνη 1,9 mg (για την επίτευξη ύπνου) -ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ

2ο στρώμα με Passionflower, California Poppy, Valerian, Melissa και Βιταμίνες B6 και B12 (για παράταση του ύπνου)- ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Ένα δισκίο διπλής στιβάδας περιλαμβάνει τη συμπίεση δύο σκευασμάτων σε ένα μονό στερεό δισκίο διατηρώντας παράλληλα έναν φυσικό διαχωρισμό των σκευασμάτων τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο. Επιτρέπει την ελεγχόμενη παροχή είτε ενός μόνο είτε πολλαπλών δραστικών  συστατικών μέσα σε ένα μόνο δισκίο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό όταν, για παράδειγμα, ένα από τα στρώματα του δισκίου παρέχει άμεση απελευθέρωση και το δεύτερο στρώμα παρατεταμένη απελευθέρωση.

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των βελτιωμένων δισκίων διπλής στιβάδας, το πρώτο στρώμα αποσυντίθεται εύκολα μετά την κατάποση, απελευθερώνοντας την πολύ συμπυκνωμένη καθαρή μελατονίνη που προκαλεί τον ύπνο γρήγορα. Το δεύτερο στρώμα αρχίζει να διασπάται δύο ώρες μετά την κατάποση και απελευθερώνει τα εκχυλίσματα με καταπραϋντικά και χαλαρωτικά αποτελέσματα και τις βιταμίνες καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, για τη βελτίωση της ποιότητας και την παράταση της διάρκειας του ύπνου.

Η μελατονίνη συμβάλλει στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (τζετ λαγκ) και στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί

Η ενδογενής μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό, συντίθεται και εκκρίνεται κυρίως στην επίφυση. Η παραγωγή μελατονίνης ξεκινά με την τρυπτοφάνη, η οποία μετατρέπεται μέσω μιας πορείας πολλών βημάτων σε σεροτονίνη σε άλλα μέρη του εγκεφάλου. Ποσότητα από την παραγόμενη σεροτονίνη κατευθύνεται προς την επίφυση, όπου μετατρέπεται σε μελατονίνη σε μια κυκλική, εξαρτώμενη από το φως διαδικασία.

Η πασσιφλόρα είναι εξαιρετικό ηρεμιστικό βότανο το οποίο καταπραΰνει τα νεύρα και ανακουφίζει με ήπιο τρόπο τη μυϊκή ένταση και το άγχος χωρίς να προκαλεί εθισμό. Πρόσφατες μελέτες, έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή είναι τα κύρια συστατικά που ευθύνονται για τις αγχολυτικές – ηρεμιστικές ιδιότητες του βοτάνου.

Η βαλεριάνα βάσει του ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) χρησιμοποείτια για την ανακούφιση του έντονου στρές και της αϋπνίας.

Το μελισσόχορτο, ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλα «ηρεμιστικά» βότανα όπως η βαλεριάνα και ο λυκίσκος, βοηθά στη μείωση του άγχους και στην προώθηση του ύπνου. Η δράση της σαν επαγωγό του ύπνου είναι κυρίως αποτέλεσμα της αγχολυτικής επίδρασης.

Τα αλκαλοειδή στην παπαρούνα της Καλιφόρνιας παράγουν μια ήπια επίδραση, αποτελώντας ένα φυσικό χαλαρωτικό και είναι μη εθιστικά, χωρίς να δημιουργούν αποπροσανατολιστικές παρενέργειες.

Η Καλιφορνέζικη Παπαρούνα δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Η  βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

Η βιταμίνη B6 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

Η ανεπάρκεια σε βιταμίνες Β γενικότερα, αλλά ειδικότερα των Β12 και Β6 δημιουργούν ή εντείνουν την υπάρχουσα ψυχολογική δυσφορία και αυτό έχει σαν επακόλουθο την διαταραχή του ύπνου. Η έλλειψη της Β12 είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει προβλήματα αϋπνίας καθώς η συγκεκριμένη βιταμίνη επηρεάζει τον ύπνο και τη γενικότερη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η βιταμίνη Β-12 επίσης συνεργάζεται στενά στο σώμα με την ορμόνη μελατονίνη.Η έλλειψη βιταμίνης Β12 επηρεάζει το νευρικό σύστημα και την ποιότητα ύπνου, μπορεί εύκολα να προκαλέσει κόπωση, κακή συγκέντρωση, μειωμένη μνήμη, μεταβολές της διάθεσης και διαταραχές του ύπνου.

Η βιταμίνη Β-6 μετατρέπει μια μικρή ποσότητα τρυπτοφάνης σε σεροτονίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που βοηθά στη ρύθμιση των μορφών ύπνου. Αποτυγχάνοντας να αποκτήσετε επαρκή ποσότητα βιταμίνης Β-6 στη διατροφή σας, ο μεταβολισμός της τρυπτοφάνης, αλλά και της σεροτονίνης μπορεί να διαταραχθεί.

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ, PASSIONFLOWER(ΠΑΣΣΙΦΛΟΡΑ), ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΚΑΛΛΙΦΟΡΝΙΑΣ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ  ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ  ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟΥ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φυτικά έλαια,μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, τάλκη, γλυκερίνη,διοξείδιο του πυριτίου,διοξείδιο του τιτανίου

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 ταμπλέτα μισή ώρα πρίν τον ύπνο, προτείνεται η λήψη την ίδια ώρα κάθε βράδυ

 

Προειδοποιήσεις:

– Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

– Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας

– Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου

– Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

– Nα φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PLAMECA
  • Κωδικός: 10161676
  • Βάρος: 0.13kg
12,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,28€