MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SALUDBOX FERRUM ORANGE 30 CHEWABLE TABS

SALUDBOX FERRUM ORANGE 30 CHEWABLE TABS

SALUDBOX FERRUM ORANGE 30 CHEWABLE TABS

FERRUM

Γίνε δυνατός και υγιής

Έχετε έλλειψη σιδήρου; Το Saludbox Ferrum εγγυάται βελτίωση των επιπέδων σιδήρου στο αίμα.

To Saludbox Ferrum είναι συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή υπογλώσσιου δισκίου, με βάση το σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου στον οργανισμό και μειώνει την εξάντληση και την κόπωση. Περιέχει επίσης φυλλικό οξύ το οποίο συμβάλλει στο σχηματισμό δομικών πρωτεϊνών και την αιμοσφαιρίνη και βιταμίνη Β12 η οποία βοηθά στη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων (RBCs)).

Υπογλώσσιο δισκίο έχει γεύση πορτοκάλι, προκειμένου να αποφευχθεί η άσχημη γεύση των συμπληρωμάτων διατροφής αυτού του είδους.

Που απευθύνεται

Το Saludbox Ferrum απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν χαμηλότερο επίπεδο σιδήρου και στις ομάδες πληθυσμού που διατρέχουν μεγαλύτερο ρίσκο για σιδηροπενική αναιμία, όπως:

Εγκυμονούσες γυναίκες

Γυναίκες που είχαν δύο εγκυμοσύνες σε σύντομο χρονικό διάστημα

Έφηβες σε ηλικία εμφάνισης της έμμηνου ρύσης

Γυναίκες κατά την περίοδο έμμηνου ρύσης

Άτομα που ακολουθούν αυστηρές υποθερμιδικές δίαιτες

Χορτοφάγοι (η διατροφή των οποίων δεν είναι σωστά σχεδιασμένη)

Αθλητές και άτομα που αθλούνται

Ηλικιωμένοι

Άτομα με έντονο στρες και έντονο πρόγραμμα που δε σιτίζονται σωστά

Άτομα με στίγμα μεσογειακής αναιμίας

Μπορεί να χορηγηθεί και σε παιδιά, από την ηλικία των 3 ετών.

Οφέλη

Βοηθάει στη μείωση της εξάντλησης και της κόπωσης.

Βοηθά στη διατήρηση της άμυνας του οργανισμού, διατηρώντας σε καλή κατάσταση το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Μειώνει το σύμπτωμα της αναιμίας.

Γιατί είναι μοναδικό προϊόν;

Το Saludbox Ferrum αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του ατόμου σε κάθε ένα από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει (σίδηρος, φυλλικό οξύ & βιταμίνη B12) και σε επαρκείς ποσότητες για την ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού.

Επιτυγχάνει μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε σχέση με άλλες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής (πόσιμα, κάψουλες, δισκία κ.α.) λόγω της μορφής του συμπληρώματος σε τσίχλα & υπογλώσσιο δισκίο (υπογλώσσια απορρόφηση).

Απορροφάται γρήγορα και σε μεγάλο βαθμό και επιτυγχάνει την αύξηση της αιμοσφαιρίνης, λόγω της μοναδικής μορφής του σίδηρου σε μικροκάψουλα, που δεν διασπάται στο στομάχι αλλά απελευθερώνεται και απορροφάται απευθείας στο δωδεκαδάκτυλο κατά 100%.

Το διατροφικό συμπλήρωμα Ferrum απευθύνεται σε όλες τις ομάδες των ατόμων και στα παιδιά. Η χορήγηση του ξεκινά από από την ηλικία των 3 ετών ή γενικότερα στην ηλικία στην οποία τα μικρά παιδιά μπορούν να μασήσουν τσίχλα ή να πιπιλίσουν το υπογλώσσιο δισκίο και φτάνει μέχρι την ομάδα των ηλικιωμένων ατόμων.

Έχει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι. Τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής έχουν απωθητική γεύση δίνοντας μια αίσθηση ‘σιδήρου’ στον ουρανίσκο γεγονός που τα καθιστά αποκρουστικά και ειδικά από τα παιδιά που δε δίνουν δεύτερη ευκαιρία στην όχι και τόσο ευχάριστη γεύση.

Ενδείκνυται και για διαβητικούς αφού δεν περιέχει ζάχαρη.

Δεν προκαλεί παρενέργειες όπως ναυτία, εμετοί και δυσκοιλιότητα όπως τα περισσότερα σκευάσματα σιδήρου που κυκλοφορούν στην αγορά,  παρενέργειες οι οποίες είναι τις περισσότερες φορές η αιτία που πολλά άτομα με σιδηροπενική αναιμία δεν ακολουθούν τις οδηγίες λήψης.

Η λήψη του Saludbox Ferrum μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς απαίτηση να συνοδεύεται από  συγκεκριμένα τρόφιμα. Αντίθετα στα περισσότερα συμπληρώματα σιδήρου, οι οδηγίες για τη λήψη είναι να γίνεται πριν το γεύμα, με άδειο στομάχι και χωρίς τη συνοδεία γαλακτοκομικών για καλύτερη απορρόφηση. Επιπλέον στα κοινά συμπληρώματα σιδήρου δίδεται οδηγία να υπάρχει συνοδία βιταμίνης C κατά τη λήψη για την καλύτερη απορρόφηση του, γεγονός που καθιστά τη λήψη τους δύσκολη, κάτι το οποίο δεν χρειάζεται κατά τη λήψη του Saludbox Ferrum.

 

Τι περιέχει;

Ενεργά συστατικά:​​

Σίδηρος: Απαραίτητο για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας ενώ μειώνει την εξάντληση και την κόπωση. Επίσης συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Φυλλικό οξύ: Το φυλλικό οξύ που ισοδυναμεί με μια οικογένεια ενώσεων, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β της οποίας μακροχρόνια έλλειψη οδηγεί στην εμφάνιση μεγαλοβλαστικής αναιμίας. Συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη. Τέλος συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Βιταμίνη Β12: Πρόκειται για μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β η οποία συμμετέχει σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Η μακροχρόνια έλλειψη της βιταμίνης Β12 οδηγεί στην εμφάνιση μεγαλοβλαστικής αναιμίας. Επίσης συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Δραστικά Συστατικά

Ποσότητα δόσης ανά ημέρα​   /   %ΣΗΔ*

Σίδηρος 14 mg   /   100%

Φυλλικό οξύ 150 mcg   /   75%

Βιταμίνη Β12 2,5 mcg   /   100%​

* %ΣΗΔ: % Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης   

Ο συνδυασμός του σιδήρου με το φυλλικό οξύ και τη βιταμίνη Β12 αποτελεί μία εξαιρετική φόρμουλα για τη γενική βελτίωση της ποιότητας του αίματος (αιματικό προφίλ).

Το Saludbox Ferrum διατίθεται στα φαρμακεία σε 2 συσκευασίες

Συσκευασία η οποία περιέχει 30 υπογλώσσια δισκία

 

Δοσολογία

Συνιστάται να παίρνετε 1 τσίχλα ή 1 υπογλώσσιο δισκίο την ημέρα (ανεξαρτήτως γευμάτων).

Για την απορρόφηση των συστατικών, η τσίχλα θα πρέπει να μασηθεί 3-5 λεπτά, ενώ μετέπειτα την κρατάτε για όσο χρόνο θέλετε ως απλή τσίχλα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Κρατήστε μακριά από τα παιδιά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Δεν περιέχει λακτόζη.

Δεν περιέχει ζάχαρη.

Δεν περιέχει γλουτένη.

Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος αυτού. 

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SALUDBOX
  • Κωδικός: 10142465
  • Βάρος: 0.20kg
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,94€