MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SIDERAL FORTE 30 CAPS

SIDERAL FORTE 30 CAPS

SIDERAL FORTE 30 CAPS

SIDERAL FORTE 30 CAPS

Το SiderALForte είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σουκροσωμικού σιδήρου σε λιποσωμιακές κάψουλες υψηλής απορρόφησης.

Ο σίδηρος είναι από τα πιο βασικά μέταλλα του οργανισμού. Είναι απαραίτητος για την οξυγόνωση των μυών μέσω της αιμοσφαιρίνης, καθώς μεταφέρει οξύγονο στους μύες, την υγιή ανάπτυξη του οργανισμού και την αιμοποίηση, μέσω παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Ο σίδηρος συμβάλλει στην φυσιολογική γνωστική λειτουργία, στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης, στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, στην κανονική μεταφορά οξυγόνου στο σώμα, στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. ένα ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. *Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Οι αθλητές, οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη έχουν αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο. Έλλειψη σιδήρου οδηγεί σε σιδηροπενική αναιμία η οποία έχει ως αποτέλεσμα ατονία, κούραση, υπνηλία, τριχόπτωση και σπάσιμο νυχιών και μείωση της αναπαραγωγικής ικανότητας.

Η καινοτόμος φόρμουλα του SideAL έγκειται στη μέθοδο καψουλοποίησης του σιδήρου, ο οποίος βρίσκεται σε μορφή τρισθενούς πυροφωσφορικού σιδήρου. Οι κάψουλες είναι επικαλυμμένες με σουκρωμική τεχνολογία με αποτέλεσμα να διαπερνούν το γαστρικό περιβάλλον στο στόμα, τον οισοφάγο, και το στομάχι χωρίς να διασπώνται και να απορροφώνται απευθείας στο έντερο. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνει τον σίδηρο και τις βιταμίνες στον οργανισμό. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι γαστρικές διαταραχές που συχνά προκαλεί η εξωγενής πρόσληψη σιδήρου.

Η σουκροσωμική τεχνολογία είναι μία διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία βασίζεται στη σουκροσωμική δομή και την ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο.

Ο σίδηρος διατίθεται σε συνδυασμό με βιταμίνη C η οποία αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητά του στον οργανισμό. Επιπλέον η βιταμίνη C, βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ακόμα και στην περίπτωση αυξημένης σωματικής δραστηριότητας, συμμετέχει στο σχηματισμό του κολλαγόνου για την στήριξη των αγγείων, την καλή υγεία του δέρματος, των οστών, των δοντιών κ.ά., συνεισφέρει στην καλή ψυχολογική λειτουργία και στην προστασία από το οξειδωτικό στρες. *Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: SIDERAL
  • Κωδικός: 1089623
  • Βάρος: 0.10kg
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€