MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH SHILAJIT EXTRACT 220 MG 90 CAPS

FULL HEALTH SHILAJIT EXTRACT 220 MG 90 CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH SHILAJIT EXTRACT 220 MG 90 CAPS

FULL HEALTH SHILAJIT EXTRACT 220 MG 90 CAPS

FULL HEALTH SHILAJIT EXTRACT 220 MG 90 CAPS

Tο Shilajit Extract είναι συμπλήρωμα διατροφής με  Mumijo – shilajit ( asphaltum pujabianum).

- σταθεροποιημενο να αποδιδει 20% φουλβικα οξεα

- πραγματικα προιστορικος θησαυρος στην υπηρεσια της υγειας και της ευεξιας

- προελευση πρωτης υλης: ινδια

- H μέση ηλικία του mumijo,  ανέρχεται σε 700-900 χρόνια!

Το Shilajit (asphaltum punjabianum) είναι είδος ορυκτής ρητίνης διαρρέει από ρωγμές στα βουνά και μπορεί να βρεθεί κυρίως στα Ιμαλάια, τον Καύκασο, το Αλτάι και άλλες ορεινές περιοχές. Η λέξη Shilajit σημαίνει  «κατακτητής βουνών και δολοφόνος αδυναμιών».Eίναι γνωστό στην ανθρωπότητα ως “φάρμακο” για περισσότερο από 3000 χρόνια.

Το Shilajit είναι εκπληκτικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, και φυτοχημικά. Είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές συμπλήρωμα που μπορεί να έχει θετική επίδραση στη συνολική υγεία και ευεξία σας.

Περιέχει πάνω από 85 μεταλλικά  στοιχεία τα περισσότερα σε ιοντική βιοδιαθέσιμη μορφή, τριτερπένια, σελήνιο, φωσφολιπίδια, διβενζο άλφα πυρόνες ,χουμικό οξύ και φουλβικό οξύ.

Το κύριο ενεργό συστατικό στο Shilajit, είναι τα μακρομόρια φουλβικών οξέων, το  καρβοξυλικό οξύ, χουμικό οξύ, φουλβικό οξύ, φαινολικά οξέα, σίδηρο, ασβέστιο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο Στο οργανικό τμήμα περιέχεται άνθρακας, οξυγόνο, υδρογόνο και άζωτο στη σύνθεση διαφόρων οξέων, ρητινών και λευκωμάτων. Στο ανόργανο τμήμα περιέχονται ορυκτά ασβεστίου, νατρίου, καλίου μαγνησίου και αργιλίου. Εκτός από αυτά, υπάρχουν επίσης περίπου 30 μικροστοιχεία σπανίων γαιών: ρουβίδιο, καίσιο, βάριο, στρόντιο, μόλυβδος, χρώμιο, αντιμόνιο κ.α.

Η ποσότητα κάθε ενός από αυτά είναι από ίχνη έως εκατοστά, όμως ακριβώς αυτές οι ουσίες λείπουν από τον οργανισμό μας και το mumijo ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες

 Όλες οι ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση του βρίσκονται σε εύκολα αφομοιώσιμη μορφή Οι Πέρσες γιατροί της αρχαιότητας  Αβικένας (η σημαντικότερη ίσως φυσιογνωμία της αραβικής ιατρικής) και  Μπιρουνί( ελάχιστα γνωστός στον δυτικό κόσμο, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους πανεπιστήμονες όλων των εποχών)  περιγράφουν μεθόδους εξόρυξης και χρήσης του.

Το Shilajit θεωρείται ένα από τα θαυμάσια φάρμακα της Αγιουρβέδα. Βρίσκεται στη χρήση από την προϊστορική περίοδο και υπάρχουν ενδείξεις χρήσης του Shilajit ως φαρμάκου στον πολιτισμό του Ινδού. Το Shilajit έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως πανάκεια και είναι μια ευπροσάρμοστη θεραπεία για την αποκατάσταση μυών, νεύρων και οστών. Είναι γνωστό ως ισχυρό τονωτικό των νεφρών και λέγεται ότι αυξάνει την βασική ενέργεια του σώματος, υπεύθυνη για τη σεξουαλική και πνευματική δύναμη. Το Shilajit είναι πραγματικά μια αξιοσημείωτη ουσία με μακρά ιστορία ανθρώπινης χρήσης και πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω έρευνες.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10161663
  • Βάρος: 0.22kg
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€