MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND TRINITY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND TRINITY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND TRINITY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA TRINITY

Tonic for you, tonic for the planet.

Τόνωση για σένα, με ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της μνήμης. Τόνωση για τον πλανήτη, χάρη στη βιολογική καλλιέργεια χαμηλού αντίκτυπου. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με δραστικό ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του. Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη.

Περιέχει: μείγμα από βιολογικό τσάι του βουνού (Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού  - 15 πυραμίδες, 21g 

Άρωμα και γεύση: άρωμα λουλουδιών, ήπια, γλυκιά, γήινη γεύση

Ιδανικό: για τόνωση και ευεξία όλες τις ώρες

Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού είναι ένα πολύτιμο δώρο της ελληνικής φύσης. Ένα ρόφημα διαχρονικά αγαπητό για την απολαυστική του γεύση, το ιδιαίτερο άρωμα, αλλά και τη σημαντική θετική επίδραση στην ευεξία του οργανισμού. Δημιουργήσαμε το Trinity συνδυάζοντας 3 είδη τσαγιού του βουνού σε ένα ρόφημα που χαρίζει άμεση αίσθηση τόνωσης. Εντάξτε το στην καθημερινή σας διατροφή και επωφεληθείτε από την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση, την ενίσχυση της μνήμης και του ανοσοποιητικού, αλλά και την ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

Για το ξεχωριστό αυτό μείγμα, επιλέξαμε τις 3 ποικιλίες τσάι του βουνού με τις σημαντικότερες δραστικές ιδιότητες: Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο και με το ξηρό εκχύλισμά τους, ενισχύοντας την αντιοξειδωτική του δράση. Η μέθοδος εκχύλισης του συγκεκριμένου μείγματος των 3 ειδών αποτελεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που πιστοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

 

Προέλευση

Τα 3 είδη τσάι του βουνού που διαλέξαμε για το Trinity, Sideritis scardica, γνωστό ως τσάι του Ολύμπου, Sideritis perfoliata subsp. perfoliata, και Sideritis raeseri subsp. raeseri ή τσάι Παρνασσού, καλλιεργούνται στον Όλυμπο, τη μυθική κατοικία των θεών της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά και ένα οικοσύστημα σπάνιας αξίας. Ο Όλυμπος είναι ένας χλωριδικός παράδεισος που φιλοξενεί περισσότερα από 1500 είδη φυτών και τοποθεσίες όπου σχεδόν όλα είναι τοπικά ενδημικά, γεγονός που κατατάσσει την περιοχή στις πολυτιμότερες παγκοσμίως από άποψη χλωρίδας. Από εκεί παίρνουμε το τσάι του βουνού, που καλλιεργείται με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές και με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι ιδανικές φυσικές συνθήκες της περιοχής, οι καινοτόμες καλλιεργητικές πρακτικές, και η προσέγγιση συνύπαρξης με τη φύση και όχι εκμετάλλευσης, μας χαρίζουν ένα τσάι του βουνού με ιδιαίτερες διατροφικές και γευστικές ιδιότητες.

 

Οδηγίες παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250 ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά του μείγματος. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή στέβια. 

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Μπορείτε να προσθέσετε μέλι Symbeeosis ή στέβια.

Προσθέστε φρέσκες φλούδες εσπεριδοειδών ή μερικές σταγόνες φρέσκου χυμού λεμονιού, επίσης κανέλα ή κλωνάρι βανίλιας

 

Συνταγές

Κρύο ρόφημα - 1 ποτήρι τόνωσης

Ένα δροσερό αντιοξειδωτικό ρόφημα για την τόνωση όλου του οργανισμού με φρέσκια γεύση φρούτων και τη γλυκύτητα της βανίλιας. Ιδανικό για τα καλοκαιρινά πρωινά ξεκινήματα. 

Τι θα χρειαστώ

1 πυραμίδα Greek Organic Mountain Tea Trinity, 1 κλωνάρι βανίλιας, 1 κ. γ. θυμαρίσιο μέλι Symbeeosis (προαιρετικά), φρέσκα μούρα ή ροδάκινα

Οδηγίες

Σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό, προσθέστε την πυραμίδα MountainTea Trinity και την βανίλια. Αν θέλετε μέλι, είναι η στιγμή που πρέπει να το προσθέσετε πριν κρυώσει το νερό. Αφήστε την πυραμίδα και τη βανίλια στο ζεστό νερό για δέκα λεπτά, κατά προτίμηση με σκεπασμένο το φλιτζάνι. Στη συνέχεια αφαιρέστε την πυραμίδα και συμπληρώστε κρύο νερό. Σερβίρετε σε ένα ποτήρι με παγάκια, με τη βανίλια και τα φρέσκα φρούτα. 

Cold Brew – τόνωση και ευεξία

Τι θα χρειαστώ – για 1 κανάτα

3-4 πυραμίδες Greek Organic Mountain Tea Trinity, φρέσκες φέτες από φρούτα εποχής, μερικές σταγόνες από φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρέσκα κλωνάρια μέντας

Οδηγίες

Προσθέστε σε μια κανάτα 3 ποτήρια νερό, τρεις ή τέσσερις  πυραμίδες Trinity και τα φρέσκα φύλλα μέντας. Τα διατηρείτε κλειστά στο ψυγείο για  24 έως 48 ώρες. Πριν σερβίρετε το ρόφημα αφαιρείτε από την κανάτα τις πυραμίδες και σερβίρετε στο ποτήρι σας το κρύο τσάι με φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και φρέσκα κλωνάρια μέντας.  

 

Δοκιμάστε ακόμα

Symbeeosis Greek Organic Mountain Tea and Ginger – για καλύτερη πέψη

Symbeeosis Greek Organic Lemon Verbena – για βελτίωση της διάθεσης               

Symbeeosis Greek Organic Mint – για αναζωογόνηση των αισθήσεων

 

DIY ideas

Ξαναχρησιμοποιήστε τη συσκευασία για να αποθηκεύσετε βότανα ή τσάι, ή ως γλαστράκι για αρωματικά φυτά που ομορφαίνουν το χώρο και νοστιμίζουν το φαγητό.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153051
  • Βάρος: 0.20kg
8,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,34€