MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS NETTLE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS NETTLE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G
ΑΓΟΡΑ
ΖΟΝΤΑΣ 1
SYMBEEOSIS
GREEK
ORGANIC
HERBS
NETTLE
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
1 SYMBEEOSIS
GREEK
ORGANIC
MOUNTAIN
TEA
AND
MINT
SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS NETTLE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS NETTLE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

GREEK ORGANIC HERBS – NETTLE

Detox for you, detox for the planet

Αποτοξίνωση για σένα, καθώς απομακρύνει τις τοξίνες και τα περιττά υγρά από το σώμα. Αποτοξίνωση για τον πλανήτη, καθώς δεν χρησιμοποιούμε χημικά και συνθετικά.  Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα τσουκνίδας.

Περιέχει: βιολογική τσουκνίδα (Urtica dioica), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα τσουκνίδας - 20 πυραμίδες, 30g

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: ήπιες αρωματικές νότες από φρέσκα βότανα, έντονη γήινη γεύση

Ιδανικό: για όλες τις ώρες της ημέρας, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Βότανο με εξαιρετικές στυπτικές, διουρητικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Η χρήση της τσουκνίδας είναι γνωστή από την αρχαιότητα για την αποτοξινωτική και αναζωογονητική της δράση. Η επιστημονική της ονομασία, Urtica, προέρχεται από το λατινικό ρήμα urere που σημαίνει «καίω», λόγω της αίσθησης καψίματος που προκαλεί στο δέρμα η επαφή με το φυτό – ιδιότητα που υπάρχει για να το προστατεύει, και του προσδίδει τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά.

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα τσουκνίδας.

 

Προέλευση

Η τσουκνίδα είναι ένα ποώδες φυτό που φύεται σε εδάφη πλούσια σε νιτρικά άλατα, τα οποία της προσδίδουν όλες τις ιδιότητες που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Ένα μέρος της ποσότητας προέρχεται από άγριους πληθυσμούς του είδους που φύονται στην  Ήπειρο. Η τσουκνίδα μας μαζεύεται με το χέρι, για να μην τραυματίζονται οι ευαίσθητοι μίσχοι των φυτών.

 

Οδηγίες παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά των βοτάνων. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή stevia.

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Μπορείτε να προσθέσετε μέλι ή stevia, ή την τονωτική γεύση του λεμονιού. Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την τονωτική της ιδιότητα, συνδυάστε την με άνθη τσαγιού για το πρωινό σας ξεκίνημα.

 

Συνταγές

Cold Brew Αποτοξίνωσης

Ένα σπιτικό δροσερό ρόφημα, θα βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλει περιττά και συσσωρευμένα υγρά και θα σας τονώσει τις ζεστές ημέρες.

Τι θα χρειαστώ – για 1 κανάτα (750ml)

3 πυραμίδες Greek Organic Nettle, 1 πυραμίδα Greek Organic Lemon Verbena, χυμό μισού λεμονιού, 3-4 φρέσκες φλούδες λεμονιού, φέτες από αγγούρι

Οδηγίες

Σε μια κανάτα προσθέστε 3 ποτήρια νερό, 3 πυραμίδες Greek Organic Nettle και 1 πυραμίδα Greek Organic Lemon Verbena. Διατηρήστε το κλειστό στο ψυγείο για 24 έως 48 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέσετε από την κανάτα τις πυραμίδες και σερβίρετε το κρύο τσάι σε ποτήρι με τις φρέσκες φλούδες λεμονιού, το χυμό λεμονιού και το φρεσκοκομμένο αγγούρι.

Tip: Αν θέλετε να προσθέσετε μέλι Symbeeosis στο ρόφημά σας, διαλύστε το μέλι σε χλιαρό νερό και προσθέστε το στην κανάτα μαζί με τις πυραμίδες.

 

Δοκιμάστε ακόμα

Greek Organic Mountain Tea Trinity – για αποτοξίνωση του οργανισμού

Greek Organic Mountain Tea Flowers – για τονωτικό ξεκίνημα της ημέρας

Greek Organic Mountain Tea Lemon Balm – για περισσότερη ευεξία

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία σαν γλαστράκι για να καλλιεργήσετε τσουκνίδα στο σπίτι και να έχετε φρέσκα φύλλα για τις σαλάτες σας.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153079
  • Βάρος: 0.20kg
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€