MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ALMORA PLUS NORMOBOWELL 30TABS

ALMORA PLUS NORMOBOWELL 30TABS

ALMORA PLUS NORMOBOWELL 30TABS

almora NormoboWELL

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Το almora PLUS NormoboWELL είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν class IIb για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ)  το οποίο χαρακτηρίζεται από πόνο, πρήξιμο και κοιλιακή δυσφορία, με ή χωρίς μειωμένη εντερική διέλευση (δυσκοιλιότητα ή διάρροια) και αλλαγές στην εμφάνιση των κοπράνων.

Το almora PLUS NormoboWELL χάρη στη συνεργική δράση των συστατικών αλληλοεπιδρά φυσικά με τον εντερικό βλεννογόνο σχηματίζοντας μια βλεννοπροσκολλητική μεμβράνη (δημιουργία προστατευτικού φραγμού)

Προστατεύει το βλεννογόνο από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες

Βοηθά στην απομάκρυνση των επικίνδυνων ουσιών εμποδίζοντας την απορρόφησή τους

Βοηθά στην απορρόφηση των εντερικών αερίων μειώνοντάς τις συνήθεις διαταραχές του ΣΕΕ

Επαναφέρει την ισορροπία στην μικροχλωρίδα του εντέρου

5 βασικά συστατικά συνθέτουν το προϊόν και προσφέρουν φυσικό μηχανισμό δράσης

Αλόη Βέρα: Δημιουργία προστατευτικής μεμβράνης στο βλεννογόνο. Πλούσια σε πολυσακχαρίτες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση

Αλθαία: Δημιουργία βιοσυγκολλητικής στοιβάδας στον επιθηλιακό ιστό. Με μαλακτικές & καταπραϋντικές ιδιότητες, πλούσια με πολυσακχαρίτες

Ζεόλιθος: Απορρόφηση των εντερικών αερίων & αποβολή τοξινών χάρη στην πορώδη δομή του. Έχει αποτοξινωτική, αντιφλεγμονώδη & αντιοξειδωτική δράση στο έντερο.

Χαμομήλι: Καταπραϋντική & σπασμολυτική δράση. Πλούσιο σε φλαβονοειδή έχει καταπραϋντικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες.  

Θερμικά Επεξεργασμένα Προβιοτικά: Βελτιώνουν την εντερική μικροχλωρίδα. To προβιοτικό στέλεχος L.plantarum 299v ανακουφίζει τα συμπτώματα του ΣΕΕ που σχετίζονται με κοιλιακό άλγος και μετεωρισμό.

Χάρη στον φυσικό μηχανισμό δράσης το almora PLUS NormoboWELL

Βελτιώνει τα συμπτώματα του ΣΕΕ

Ενισχύει τη λειτουργία του επιθηλιακού φραγμού

Αποκαθιστά την εντερική διαπερατότητα

Επαναφέρει την ισορροπία στη μικροχλωρίδα του εντέρου

To Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (γνωστό και ως σπαστική κολίτιδα) είναι μια συνηθισμένη λειτουργική διαταραχή του παχέος εντέρου.  Πρόκειται για μια χρόνια υποτροπιάζουσα πάθηση, που ενώ δεν είναι απειλητική για τη ζωή, ωστόσο επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ατόμων που την εμφανίζουν.

Οι κυριότεροι παράγοντες που συνδέονται με την ανάπτυξη των συμπτωμάτων του ευερέθιστου εντέρου είναι:

Αλλαγή στη σύσταση του εντερικού μικροβιώματος.

Διαταραχή της κινητικότητας του εντέρου με εμφάνιση συσπάσεων σχετιζόμενα με διάρροια ή δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, μετεωρισμός και πόνος.

Κατανάλωση τροφών που προκαλούν αυξημένη παραγωγή αερίων.

Ανάπτυξη τοπικής φλεγμονής στο εντερικό τοίχωμα.

Αλόη βέρα, ζεόλιθος, Χαμομήλι, Θερμικά επεξεργασμένα προβιοτικά.

 

Συνιστώμενη δόση

Λαμβάνετε 1 δισκίο δύο φορές την ημέρα ανάμεσα ή πριν από τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού

Μην υπερβαίνετε τη δόση των 4 δισκίων την ημέρα.

Σε περίπτωση οξέος πόνου η δόση µπορεί να διπλασιαστεί. Ανάλογα µε την ένταση της πάθησης, συνιστάται η παράταση της λήψης από 2 έως 6 εβδομάδες και η επανάληψή της σε πιθανή επανεμφάνιση των αρχικών συμπτωμάτων.

Κατάλληλο για ενήλικες

Κατάλληλο για ενήλικες

CE 0477

30 δισκία

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELPEN
  • Κωδικός: 10127530
  • Βάρος: 0.10kg
9,87€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€