MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CROSS PHARMA LACTOBIOME 10 ΦΙΑΛΙΔΙΑ x 10ML

CROSS PHARMA LACTOBIOME 10 ΦΙΑΛΙΔΙΑ x 10ML

CROSS PHARMA LACTOBIOME 10 ΦΙΑΛΙΔΙΑ x 10ML

LactoBiome

To LactoBiome είναι συμπλήρωμα διατροφής με ζωντανούς μικροοργανισμούς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αποτελεί φόρμουλα για την εξισορρόπηση και αποκατάσταση του εντερικού μικροβιώματος, με 5 δις ζώντα φιλικά βακτηριακά στελέχη.

Η μορφή πόσιμου διαλύματος και η ευχάριστη φρουτώδης γεύση του, το καθιστούν φιλικό για όλους και ειδικά για τα παιδιά άνω των τριών ετών! Τα καλά τεκμηριωμένα ζωντανά βακτηριακά στελέχη, η ποσότητα τους, η μορφή και η συσκευασία του, κάνουν το LactoBiome ένα ιδιαιτέρως πρωτοποριακό σκεύασμα, αφού εξασφαλίζουν την ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος.

Κατάλληλο για:

Πρόληψη και αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας, σχετιζόμενης με τη χρήση αντιβιοτικών

Μείωση των συμπτωμάτων στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (Ελκώδης κολίτιδα, νόσος του Crohn)

Μείωση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (IBS)

Υποτροπιάζουσα κολπίτιδα

Ιογενή γαστρεντερίτιδα

Διάρροια οποιασδήποτε αιτιολογίας

Επικουρική χρήση στη θεραπεία εκρίζωσης του H. Pylori

 

Πώς χρησιμοποιώ το Lactobiome;

1. Γυρίστε το καπάκι δεξιόστροφα μέχρι να ακουστεί το «κλικ» και να σπάσει ο δακτύλιος

2. Συνεχίστε να γυρίζετε το καπάκι μέχρι το τέλος

3. Ανακινήστε το φιαλίδιο για ελάχιστα δευτερόλεπτα

4. Ξεβιδώστε αριστερόστροφα το φιαλίδιο και το προϊόν είναι έτοιμο για κατάποση

Χρήση

1 φιαλίδιο κάθε μέρα

Εναλλακτικά, όπως συνίσταται από τον ιατρό σας. Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβίωση συνίσταται να λαμβάνεται 2 ώρες πριν ή μετά τη λήψη αντιβίωσης, μαζί με ένα ελαφρύ γεύμα. Το LactoBiome συμβάλλει στην αντιμετώπιση των διαταραχών της εντερικής χλωρίδας.

 

Ζωντανοί Μικροοργανισμοί

L. rhamnosus GG (3×10⁹ ζώντα στελέχη)

Ικανότητα προσκόλλησης στο εντερικό επιθήλιο.

S. boulardii (1×10⁹ ζώντα στελέχη)

Αντι- διαρροϊκή δράση

L. acidophilus

Ανταγωνισμός με παθογόνα

L. bulgaricus

Ανταγωνισμός με παθογόνα

S. thermophilus

Ανταγωνισμός με παθογόνα

Bifidobacterium bifidum

Μείωση των εντερικών φλεγμονών

*WGO (World Gastroenterology Organisation = Παγκόσμιος Οργανισμός Γαστρεντερολογίας)

Με Πρεβιοτικά

Ολιγοσακχαρίτες

Συμβάλλουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη των προβιοτικών. Δεν επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Βιταμίνες συμπλέγματος Β

Β1, Β2, Β3, Β6

Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνουν τον οργανισμό με ενέργεια.

 

Βιωσιμότητα

Η σύγχρονη, καινοτόμα 3Phase Τεχνολογία εγγυάται προστασία και βιωσιμότητα. Δε φτάνει μόνο μια καλή προβιοτική σύνθεση. Πρέπει να μπορεί και να διατηρηθεί! Το δίχωρο φιαλίδιο 3Phase Bormioli αποτελεί καινοτομία στη διατήρηση της δραστικότητας των προβιοτικών, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους μέχρι τη λήξη του προϊόντος.

Σε αντίθεση με άλλα προβιοτικά, όπου μειώνεται η βιωσιμότητά τους καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους, λόγω θανάτου των βακτηρίων, το LactoBiome διατηρεί τη δραστικότητα των προβιοτικών στο ακέραιο. Η τεχνολογία 3Phase Bormioli προστατεύει επίσης από την υγρασία, έναν καταστροφικό παράγοντα για τα προβιοτικά.

Τέλος, διευκολύνει την ανάδευση του μίγματος και παρέχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Για αυτό το λόγο η δράση του LactoBiome παραμένει ισχυρή, παρέχοντάς αναλλοίωτα τα πλεονεκτήματα της συμβιωτικής φόρμουλας.

Πλεονεκτήματα

Προστασία ενάντια στην υγρασία

Διασφάλιση μέγιστης αποτελεσματικότητας του σκευάσματος

Μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής του σκευάσματος

Ακριβής δοσολογία

10φιαλίδια x 10ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: CROSS PHARMACEUTICALS
  • Κωδικός: 10151202
  • Βάρος: 0.30kg
7,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,06€