MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

INNOVIS LACTOTUNE COMFORT 30CAPS

INNOVIS LACTOTUNE COMFORT 30CAPS

INNOVIS LACTOTUNE COMFORT 30CAPS

LACTOTUNE Comfort

Το LACTOTUNE Comfort είναι ένα καινοτόμο συμβιωτικό προϊόν με 8 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων γαλακτικού οξέος (8 δισεκατομμύρια), με συγκεκριμένες ιδιότητες, πρεβιοτικές ίνες Actilight, τη βέλτιστη τροφή των προβιοτικών, καθώς και μικρή ποσότητα κιτρικού ψευδαργύρου που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό υδατανθράκων και μακροθρεπτικών συστατικών. Ο συνδυασμός αυτός επιδρά ευεργετικά στη συνολικότερη υγεία του πεπτικού συστήματος, ενώ ανακουφίζει από συμπτώματα όπως φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, διάρροια, δυσκοιλιότητα κτλ*.

 

Οδηγίες Χρήσης

1 κάψουλα/ημέρα για την ύφεση των συμπτωμάτων για 8 εβδομάδες.

 

Ενεργά Συστατικά

Lactobacillus Rhamnosus – 2,3 δις. cfu**/cap

Lactobacillus Acidophilus – 1,5 δις. cfu**/cap

Bifidobacterium Lactis – 1,5 δις. cfu**/cap

Streptococcus Thermophilus – 0,63 δις. cfu**/cap

Bifidobacterium Breve – 0,63 δις. cfu**/cap

Lactobacillus Plantarum – 0,63 δις. cfu**/cap

Bifidobacterium Longum – 0,38 δις. cfu**/cap

Bifidobacterium Bifidum – 0,38 δις. cfu**/cap

Zinc Citrate 4,8 mg/caps (15% ΣΗΔ / 1 κάψουλα)

Φρουκτοολιγοσακχαρίτες βραχείας αλύσου FOS (Actilight ) – 89,48mg/cap

*Data on file

**colony forming units (μονάδα μέτρησης καλλιεργειών)

 

Τι είναι το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου;

Tο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι μια πάθηση που αποδίδεται σε διαταραχές της λειτουργίας του εντέρου. Πρόκειται για μία καλοήθη δυσλειτουργία που δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία, τα συμπτώματά της όμως επηρεάζουν την ποιότητα ζωής όσων πάσχουν από αυτήν. Ανάλογα με τη βαρύτητα των συμπτωμάτων, το σύνδρομο μπορεί να είναι ήπιας, μέτριας ή βαριάς μορφής.

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι η πιο συχνά διαγνωσμένη γαστρεντερική δυσλειτουργία.

 

Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου;

Κοιλιακός πόνος που μπορεί να εκδηλώνεται με διάρροια ή δυσκοιλιότητα ή με εναλλαγή διάρροιας - δυσκοιλιότητας.

Πρήξιμο στην κοιλιά (τυμπανισμός) με ή χωρίς διαταραχές των κενώσεων.

Ερυγές (Ρεψίματα).

Tα παραπάνω συμπτώματα μπορεί να οφείλονται και σε σοβαρότερες παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος, για αυτό θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

 

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το LACTOTUNE Comfort στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου;

Το LactotuneTM Comfort, είναι ένα καινοτόμο συμβιωτικό προϊόν που έχει σχεδιασθεί ειδικά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου και της δυσανεξίας στη λακτόζη. Ο συνδυασμός 8 διαφορετικών στελεχών προβιοτικών με μικρή ποσότητα πρεβιοτικών ινών Actilight και κιτρικού ψευδαργύρου, αναστέλλουν τα επιβλαβή βακτήρια και εξισορροπούν την εντερική χλωρίδα ανακουφίζοντας έτσι από φουσκώματα, κοιλιακό άλγος, διάρροια κλπ.

 

Τι είναι οι πρεβιοτικές ίνες Actilight που εμπεριέχονται στο LACTOTUNE™ Comfort;

Οι πρεβιοτικές ίνες Actilight ανήκουν στην κατηγορία των φρουκτοολιγοσακχαριτών βραχείας αλύσου (scFOS). Πρόκειται για τις πιο κοντές αλυσίδες FOS στη φύση. Παράγονται από ζαχαρότευτλα μέσω μιας διεργασίας βιο-σύνθεσης παρέχοντας συνεπή χαρακτηριστικά και αξιόπιστη λειτουργικότητα. Οι πατενταρισμένες διαλυτές ίνες του Actilight απορροφώνται σε μικρό ποσοστό στο λεπτό έντερο, ενώ έως 95% μένει ανέπαφο για τα ευεργετικά βακτήρια στο κόλον και ευνοείται έτσι η ανάπτυξή τους συμβάλλοντας έτσι στη διαδικασία της πέψης και της απομάκρυνσης των κοπράνων.

Είναι κατάλληλες και για άτομα με διαβήτη μιας και δεν αυξάνουν τα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα.

30 κάψουλες

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: INNOVIS
  • Κωδικός: 1030622
  • Βάρος: 0.20kg
20,71€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,70€