MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

INNOVIS LACTOTUNE STOP 6CAPS

INNOVIS LACTOTUNE STOP 6CAPS

INNOVIS LACTOTUNE STOP 6CAPS

LACTOTUNE Stop

Το LACTOTUNE Stop είναι ένα καινοτόμο διατροφικό συμπλήρωμα, που συνδυάζει τα οφέλη 3 θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος L. Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus (4 δισεκατομμύρια), προβιοτικά κύτταρα ζυμομύκητα S. Boulardii (2,5 δισεκατομμύρια), μαγνήσιο και ασβέστιο για την πρόληψη και την άμεση ανακούφιση της οξείας διάρροιας, της διάρροιας του ταξιδιώτη και των εντερικών λοιμώξεων. Το LACTOTUNE Stop χάρη στην εξαιρετικά ταχεία έναρξη δράσης λόγω των θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος και της τεκμηριωμένης κλινικής αποτελεσματικότητας του S. Boulardii συμβάλλει στην άμεση ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας*.

 

Οδηγίες Χρήσης

2 κάψουλες/ημέρα για 3 ημέρες (2 κάψουλες μαζί την 1η ημέρα για να σταματήσει η

διάρροια).

1 κάψουλα πρωί & βράδυ (τις 2 επόμενες ημέρες για να αποφευχθεί η υποτροπή).

 

Ενεργά Συστατικά

Saccharomyces Boulardii – 2,5 δις. cfu*/cap

Lactobacillus Acidophilus – 2,4 δις. cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα

Lactobacillus Casei – 1,2 δις. cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα

Streptococcus Thermophilus – 0,4 δις. Cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα

Μαγνήσιο

Ασβέστιο

*colony forming units (μονάδα μέτρησης καλλιεργειών)

 

Τι είναι οξεία διάρροια;

Η οξεία διάρροια είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσουν ενήλικες και παιδιά. Χαρακτηρίζεται από  διαρροϊκές κενώσεις που ξεκινούν απότομα. Εκτιμάται ότι ο ετήσιος ρυθμός εκδήλωσης της οξείας διάρροιας στις βιομηχανικές χώρες είναι 0,5-2 επεισόδια ανά άτομο ανά έτος.

Η διάρροια σχετίζεται με ταξίδια:  Η διάρροια του ταξιδιώτη (TD) έχει ένα ποσοστό από 20 ως πάνω από 60% ανάλογα με το προορισμό και έχει εκτιμηθεί ότι η ασθένεια επηρεάζει 15-20 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως.

 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την οξεία διάρροια;

Οι λοιμώδεις παράγοντες είναι η κύρια αιτία της διάρροιας και συνήθως προέρχονται από μολυσμένα τρόφιμα ή νερό.

Τα βακτηριακά εντεροπαθογόνα προκαλούν περίπου το 80% των περιπτώσεων και οι ιοί και τα πρωτόζωα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των υπολοίπων.

Οι συνηθέστεροι αιτιολογικοί παράγοντες είναι:

Escherichia coli (20-75%)

Shigella spp (2-30%)

Salmonella spp (0-33%)

Vibrio parahemolyticus (0-31%)

Campylobacter jejuni (3-17%)

Ενώ οι ιοί συνδέονται με λιγότερο από το 20% των  περιπτώσεων διάρροιας στους ενήλικες, μπορεί να ευθύνονται για το 70% περίπου των περιπτώσεων σε βρέφη και παιδιά, κυρίως ο  ροταϊός με ποσοστά 0-36% και ο ιός Norwalk με 0-10%.  Η διάρροια αποτελεί τη δεύτερη κύρια αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας παγκοσμίως στα παιδιά έως 5 ετών.

 

Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα της οξείας διάρροιας;

Τα συνήθη συμπτώματα είναι κοιλιακές κράμπες, ναυτία και έμετος, πυρετός, κόπωση, σημάδια αφυδάτωσης.

Αν η διάρροια και τα παραπάνω συμπτώματα  δεν υποχωρήσουν σε 2-3 μέρες θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον  γιατρό σας.

 

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το LACTOTUNE™ Stop στην οξεία διάρροια;

Το LactotuneTM Stop  είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά βακτήρια και μαγνήσιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας και των συμπτωμάτων που την συνοδεύουν.

Αντιμετωπίζει  ταχύτατα, σε 2 με 3 ώρες από την πρώτη λήψη, την οξεία διάρροια (είτε πρόκειται για βακτηριακή, είτε για ιογενή) και με φυσικό τρόπο αποτοξινώνει το έντερο και αδρανοποιεί ευρύ φάσμα παθογόνων, χωρίς τις ενδεχόμενες  παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευάσματων, και επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Για πρόληψη, στην περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας ή της Νοτίου Αμερικής, που έχουν πολύ αυξημένα ποσοστά εκδήλωσης ταξιδιωτικής διάρροιας, ξεκινήστε να λαμβάνετε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα, 4 μέρες πριν το ταξίδι σας και συνεχίστε με την ίδια δοσολογία καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το LactotuneTM Stop λόγω της τεχνολογίας παρασκευής του δεν διατηρείται στο ψυγείο.

6 κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: INNOVIS
  • Κωδικός: 1025649
  • Βάρος: 0.10kg
5,27€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,25€