MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HIMALAYA YASHTIMANDHU GASTRIC WELLNESS 60CAPS

HIMALAYA YASHTIMANDHU GASTRIC WELLNESS 60CAPS

HIMALAYA YASHTIMANDHU GASTRIC WELLNESS 60CAPS

Yashtimadhu

Το Yashtimadhu (Γλυκόριζα) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ύλη εδώ και πολλές γενεές. Αποτελεί επίσης ένα από τα πλέον ερευνημένα και μελετημένα βότανα όσο αφορά την υποστηρικτική δράση της στη φυσιολογική πεπτική λειτουργία του οργανισμού.

Ερευνητές του Τμήματος Πειραματικής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου της Νάπολης (Ιταλία), χαρακτήρισαν το Yashtimadhu ως ένα χωνευτικό βότανο το οποίο «χρησιμοποιείται ευρέως και η κλινική του αποτελεσματικότητα έχει τεκμηριωθεί». Συνιστούν επίσης τη χρήση του Yashtimadhu ως διαιτητικό συμπλήρωμα στις ήδη υπάρχουσες θεραπείες» (Phytotherapy Research, December 2000, 14(8):581-91).

Επιστήμονες του Laboratory of Natural Medicinal Materials του Τόκυο (Ιαπωνία), τονίζουν ότι το Yashtimadhu ήταν χαρακτηριστικό στα συστήματα ιατρικής των αρχαίων Ελλήνων, των Ρωμαίων, των Αιγυπτίων και των Κινέζων ως ένα από τα πιο κοινής χρήσης φυτά. Στην Ιαπωνία, το παλαιότερο είδος Yashtimadhu, ήρθε από την Κίνα τον 8ο αιώνα, και συνεχίζει να υπάρχει μέχρι και σήμερα στο Imperial Storehouse στο Shosoin (Yakugaku Zasshi. October 2000, 120(10):849-62).

Το Yashtimadhu αναπτύσσεται σε ημιτροπικές και θερμές περιοχές του κόσμου, κυρίως στην περιοχή της Μεσογείου και την Κίνα.

 

Ενεργά συστατικά

Το κυριότερο συστατικό του Yashtimadhu και αυτό στο οποίο οφείλεται η χαρακτηριστική γλυκιά γεύση του ονομάζεται γλυκυρριζίνη (γνωστό και ως γλυκυρριζικό οξύ ή γλυκυρριζινικό οξύ), και είναι ένα γλυκοζοειδές 50 φορές πιο γλυκό από την σακχαρόζη. Στα φλαβονοειδή συστατικά του περιλαμβάνονται οι liquiritigenin και isoliquiritigenin. Η γλυκυρριζίνη έχει γαστροπροστατευτική δράση και αυξάνει το ρυθμό έκκρισης βλέννης από το γαστρικό βλεννογόνο. Στην γλυκυρριζίνη οφείλονται επίσης οι μαλακτικές, αποχρεμπτικές και αντιβηχικές ιδιότητες του Yashtimadhu, ενώ δρα ευεργετικά στη μείωση των φλεγμονών.

Σύμφωνα με την επίσημη διεθνή βιβλιογραφία το Yashti Mandhu θεωρείτε ευεργετικό στις πεπτικές λειτουργίες, στο πεπτικό έλκος και είναι γνωστό για τις ανιαρθρτικές και αντιαλλερικές του ιδιότητες

Η Αγιουρβέδα είναι ένα παραδοσιακό ινδικό σύστημα ιατρικής 3000 χρόνων.

Σαν βασικό στόχο έχει την φυσική υγεία & μακροζωία, διατηρώντας το Σώμα, το Νού και το Πνέυμα σε ισορροπία, προστατεύοντας παράλληλα απο τις ασθένειες.

Προκειμένου για αυτό έχει μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει life style (διατροφή, άσκηση, τρόπος ζωής και σκέψης), αγιουρβεδικές τεχνικές - πρακτικές κ.α.

Τα Αγιουρβεδικά βότανα και μπαχαρικά αποτελούν σημαντικοούς παράγοντες αυτής της προσέγγισης.

 

Συστατικά

Κάθε κάψουλα περιέχει 250mg εκχύλισμα του βοτάνου Yashti Mandhu

 

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώμενη δοσολογία:

1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Σημείωση: Επειδή τα προϊόντα της σειράς Pure Herbs της Himalaya διατίθενται σε μορφή κάψουλας , ίσως είναι δύσκολη η κατάποση από παιδιά κάτω των 14 ετών. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Pure Herbs συστήνεται για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: HIMALAYA
  • Κωδικός: 10110996
  • Βάρος: 0.20kg
13,17€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,62€