MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HUBNER SILICEA GASTRO-INTESTINAL GEL DIRECT 6X5ML

HUBNER SILICEA GASTRO-INTESTINAL GEL DIRECT 6X5ML

HUBNER SILICEA GASTRO-INTESTINAL GEL DIRECT 6X5ML

Silicea Gastro-Intestinal Gel Direct

Άμεση αντιμετώπιση οξέων & χρόνιων γαστρεντερικών παθήσεων

Η γαστρεντερική γέλη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση οξέων ή και χρόνιων γαστρεντερικών παθήσεων. Το κολλοειδές πυριτικό οξύ που αποτελεί το ενεργό συστατικό στη γαστρεντερική γέλη Silicea είναι μία χημική ένωση ορυκτού πυριτίου (Si) με οξυγόνο και νερό. Η ιδιότητα που χαρακτηρίζει τη γέλη πυριτικού οξέος είναι η εξαιρετική ικανότητά της να δεσμεύει τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τις τοξίνες τους στον γαστρεντερικό σωλήνα, μέσω μιας καθαρά φυσικής διεργασίας, έτσι ώστε στη συνέχεια να αποβάλλονται το ίδιο φυσικά.

Τα συμπτώματα αντιμετωπίζονται και υποστηρίζεται η ανάπλαση του διαταραγμένου γαστρεντερικού συστήματος. Εκτός από παθογόνους μικροοργανισμούς, η γέλη πυριτικού οξέος συνδέεται επίσης με αέρια και μπορεί συνεπώς να μειώσει το ενοχλητικό φούσκωμα.

 

Κατάλληλο για

 πόνους στο στομάχι, φούσκωμα, ναυτία, έμετο, διάρροια, καούρες

οξείες και χρόνιες γαστρεντερικές παθήσεις

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών

 

Εφαρμογή

Για την αντιμετώπιση οξέων γαστρεντερικών συμπτωμάτων, που σχετίζονται με πόνο στο στομάχι, ναυτία, έμετο, φούσκωμα και διάρροια, η γέλη Silicea βοηθάει στη δέσμευση των παθογόνων μικροοργανισμών που τα προκαλούν.

Προτείνεται η μακρόχρονη χρήση, έως και 6 εβδομάδες για τα άτομα με χρόνια γαστρεντερικά προβλήματα. Για οξέα συμπτώματα, τα παιδιά και οι ενήλικες θα πρέπει να λαμβάνουν 2 μεζούρες (15 ml) αραιωμένες σε νερό ή τσάι, 3 έως 5 φορές την ημέρα, μεταξύ των γευμάτων και εάν είναι απαραίτητο και πριν τον ύπνο. Η λήψη μπορεί επίσης να συνεχιστεί για αρκετές ημέρες μετά την υποχώρηση των συμπτωμάτων με την ακόλουθη δοσολογία: 1 μεζούρα (15 ml) τρεις φορές την ημέρα.

Σε περίπτωση έντονου πόνου, υψηλού πυρετού ή αν η θεραπεία δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματική μετά από τρεις ημέρες, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Για χρόνιες παθήσεις, οι ενήλικες θα πρέπει να λαμβάνουν 1 μεζούρα (15 ml) αραιωμένη σε νερό ή τσάι, με άδειο στομάχι ή ανάμεσα στα γεύματα. Επίσης, συνιστάται στις χρόνιες γαστρεντερικές παθήσεις θεραπεία διάρκειας 6 εβδομάδων. Τα συμπτώματα θα πρέπει να αρχίσουν να υποχωρούν μετά από τις πρώτες 3 εβδομάδες.

Η γαστρεντερική γέλη Silicea είναι ένα προϊόν, η οποία περιέχει αποκλειστικά μεταλλικά στοιχεία φυσικής, ορυκτής προέλευσης και γίνεται εξαιρετικά καλώς ανεκτή από τον οργανισμό.

 

Σημείωση

Σε περιπτώσεις διάρροιας, είναι σημαντικό να αναπληρώνονται τα υγρά, τα οποία αποβλήθηκαν. Για τα παιδιά ειδικότερα, είναι ζωτικής σημασίας η άμεση αναπλήρωση των υγρών. Σε περίπτωση λήψης οποιασδήποτε τακτικής φαρμακευτικής αγωγής, προτείνεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για την ταυτόχρονη χρήση της γαστρεντερικής γέλης, καθώς ενδέχεται να αλληλεπιδράσει με την αγωγή.

Σε μακροχρόνια χρήση, βεβαιωθείτε για την επάρκεια των υγρών που καταναλώνετε και ότι ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Επίσης, είναι κατάλληλο για παιδιά.

 

Συστατικά

Ενεργό συστατικό: 100 ml γέλης περιέχουν 100 ml γέλης πυριτικού οξέος, με 3,5 g διοξειδίου του πυριτίου

Φυσική, ορυκτή προέλευση • Χωρίς πρόσθετα

 

Συσκευασίες

6 φακελάκια 15ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HUBNER
  • Κωδικός: 1029995
  • Βάρος: 0.20kg
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€