MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER SPRAY 20PPM 100ML

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER SPRAY 20PPM 100ML

SUPER HEALTH COLLOIDAL SILVER SPRAY 20PPM 100ML

COLLOIDAL SILVER SPRAY 20PPM

Κολλοειδής Άργυρος εναντίον μικροβίων

Το ορθομοριακό Colloidal Silver της Super Health παρέχει κολλοειδή άργυρο 99,99% σε νερό φαρμακευτικού βαθμού 7 σταδίων φίλτρανσης. Η σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικότατο αντιπαθογόνο, αντιμικροβιακό, αντισηπτικό και απολυμαντικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Αδρανοποιεί πάνω από 650 τύπους βακτηρίων, μυκήτων και ιών

Ο LarryC. Ford, MD, εργαζόμενος στην ιατρική σχολή της UCLA στη δεκαετία του 1980, απέδειξε και τεκμηρίωσε πάνω από 650 διαφορετικά παθογόνα, τα οποία καταστράφηκαν σε λίγα λεπτά όταν εκτέθηκαν σε μικρές ποσότητες αργύρου.

Το Colloidal Silver Spray είναι διάλυμα 95% ιονισμένο και 5% κολλοειδές με pH 9.0.Η παρασκευή του επιτυγχάνεται με ηλεκτρόλυση, κατά την οποία απελευθερώνονται μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου, τα οποία εξαιτίας της ειδικής τους μοριακής κίνησης, αιωρούνται στο υγρό και δεν πέφτουν στον πυθμένα. Τα ιονισμένα σωματίδια αργύρου έχουν μέσο μοριακό μέγεθος 0,00023 microns και συγκέντρωση 20ppm (parts per million) και έτσι απελευθερώνονται περισσότερα ιόντα αργύρου.

Ο κολλοειδής άργυρος έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων και για την επούλωση πληγών. Ήδη από το 400 π.Χ. ο Ιπποκράτης περιγράφει τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του αργύρου. Από τα τέλη του 1800 μέχρι το 1938 οι γιατροί συνταγογραφούσαν τον κολλοειδή άργυρο για τη θεραπεία των  λοιμώξεων.

Ο Δρ.RobertBecker απέδειξε τις αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και απολυμαντικές του ιδιότητες και κυρίως την καταπολέμηση ανθεκτικών στα αντιβιοτικά παθογόνων στελεχών (MRSA). Η βιοϊατρική έρευνα έχει δείξει ότι κανένα από τα γνωστά βακτήρια, ιούς ή μύκητες δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερο από λίγα λεπτά με την παρουσίακολλοειδούςαργύρου. Επιπλέον, ανθεκτικά στελέχη αδυνατούν να αναπτυχθούν όταν χρησιμοποιηθεί το ασήμι.

Οβιοχημικός Dr Harry Margraf εργάστηκε μαζί με τον ιατρό Carl Moyer για να βρουν ένα αντισηπτικό δυνατό αλλά και ασφαλές ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες επιφάνειες. Δοκίμασαν 22 διαφορετικά αντισηπτικά πριν καταλήξουν στον άργυρο. ODrHarryMargraf το 1966 δήλωσε σε ένα χειρουργικό forum ότι «ο άργυρος είναι ο καλύτερος μαχητής μικροβίων που έχουμε». Το 1970 ο CarlMoyer χρησιμοποίησε τον κολλοειδή άργυρο για την θεραπεία εγκαυμάτων. Σήμερα, ο άργυρος χρησιμοποιείται στο 70% των εγκαυμάτων.

Πως λειτουργεί ο κολλοειδής άργυρος

Έρευνες έχουν αποδείξει πως ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί ως καταλύτης, εξουδετερώνει δηλαδή το ένζυμο που τα μονοκύτταρα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν και να πεθαίνουν χωρίς όμως να επιδρά στα ανθρώπινα ένζυμα και στην βιοχημεία του σώματος. Το ασήμι καθιστά την κυτταρική μεμβράνη των βακτηρίων πιο διαπερατή. Αυτό μπορεί να εξηγήσει την ευεργετική επίδραση του αργύρου σε gram-αρνητικά βακτήρια, τα κύτταρα των οποίων είναι συχνά αδιαπέραστα στα αντιβιοτικά λόγω του μοριακού μεγέθους των φαρμάκων.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua), CI 77820 (Silver- Argentum Metallicum)

Οδηγίες φύλαξης

Διατηρείστε το προϊόν στο σκούρο γυάλινο μπουκάλι του, σε δροσερό μέρος και προστατευμένο από το ηλιακό φως. Δεν χρειάζεται ψυγείο ή κατάψυξη.

Μην το τοποθετείτε κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές, σε μαγνητικά πεδία και μέταλλα.

Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Non–GM

V VV

 

ΧΡΗΣΕΙΣ / ΟΦΕΛΗ

Τα ορθομοριακά προϊόντα κολλοειδούς αργύρου διατίθενται σε μορφή σπρέι για λήψη από το στόμα και σε μορφή κρέμας για τοπική επάλειψη.

Η υγρή του μορφή χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες, για την αντιμετώπιση γρίπης, κρυολογήματος, ιώσεων, ιγμορίτιδας, φαρυγγίτιδας, αμυγδαλίτιδας και για όλες τις μολύνσεις της αναπνευστικής οδού. Επιπλέον, έχει θεραπευτικά αποτελέσματα στην ωτίτιδα, στην επιπεφυκίτιδα, στον έρπη, σε κατακλίσεις και μυκητιάσεις. Βοηθά στην αντιμετώπιση της πνευμονίας, της βρογχίτιδας, του βρογχικού άσθματος και των πυωδών μολύνσεων. Επίσης, συμβάλλει στη θεραπεία της γαστρίτιδας και των ελκών του γαστρεντερικού συστήματος.

Σε μορφή αλοιφής τοπικά χρησιμοποιείται εκτός από τις απλές μυκητιασικές και βακτηριακές λοιμώξεις όπως ο έρπης, σε μυρμηγκιές, μυκητιάσεις νυχιών, έλκη κατάκλισης και γενικά για την ταχύτερη επούλωση του τραυματισμένου ιστού (κοψίματα και εγκαύματα). Προσφέρει, επίσης, ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων, εξανθήματα, εγκαύματα ξυραφιών και ηλιακά εγκαύματα.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Εσωτερική χρήση:

Με τα πρώτα συμπτώματα πονόλαιμου, βήχα, φαρυγγίτιδας, αμυγδαλίτιδας ψεκάστε 3-5 φορές στο λαιμό πρωί και βράδυ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιηθεί προληπτικά ψεκάζοντας στο λαιμό έως 3 φορές.

Εξωτερική χρήση:

Ψεκάστε 2 φορές σε κάθε σημείο που απαιτείται (μάτια, αυτιά, ρουθούνια, μολυσμένες περιοχές) πρωί και βράδυ.

Ασφαλές για όλες τις ηλικίες.

Συσκευασία: 100ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 1029012
  • Βάρος: 0.15kg
26,46€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,34€