MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HUBNER IRON VITAL F 250ML

HUBNER IRON VITAL F 250ML

HUBNER IRON VITAL F 250ML

Iron VITAL F

Συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο και βιταμίνη C

Σίδηρος για ενέργεια ζωής

Αισθάνεστε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι; Μπορεί να είναι συμπτώματα ανεπάρκειας σιδήρου. Αυτό το ιχνοστοιχείο διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος και ως εκ τούτου συμβάλλει στη ζωτική μεταφορά οξυγόνου σε όλο το σώμα μέσω του αίματος. Το Iron VITAL F παρέχει επαρκή ποσότητα σιδήρου και έχει ευχάριστη γεύση. Το ιδιαίτερο αυτό συμπλήρωμα διατροφής είναι χρήσιμο για ανθρώπους που διανύουν ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, όπως για παράδειγμα οι έγκυες γυναίκες, οι θηλάζουσες μητέρες, οι γυναίκες με αυξημένη εμμηνόρροια, οι vegans, οι vegetarians και οι αθλητές. Το VITAL F περιέχει σίδηρο στη δισθενή μορφή του, ο οποίος είναι εξαιρετικά απορροφήσιμος από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το VITAL F αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου για συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά ζωτικού οξυγόνου σε όλα τα όργανα και στους μύες του ανθρώπινου σώματος. Ο σίδηρος είναι επίσης βασικό συστατικό ενζύμων, τα οποία ελέγχουν τον μεταβολισμό των κυττάρων. Η βιταμίνη C στο Iron VITAL F ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου.

 

Κατάλληλο για

Άτομα με μόνιμα χαμηλό αιματοκρίτη

Γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης

Έγκυες, θηλάζουσες

Παιδιά & νέους σε φάση ανάπτυξης

Άτομα που ακολουθούν δίαιτες αδυνατίσματος

Άτομα που δεν ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή

Vegeterians & vegans

Τακτικούς αιμοδότες

Αθλητές

Άτομα στο στάδιο ανάρρωσης από ασθένεια

Απορροφάται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό

Είναι εξαιρετικά εύπεπτο

Έχει φρουτώδη γεύση

Περιέχει βιταμίνη C για την ενίσχυση της απορρόφησης του σιδήρου από τον ανθρώπινο οργανισμό

 

Οδηγίες

Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απορρόφηση του σιδήρου, συνιστάται η λήψη του Iron VITAL F να μην συμπίπτει με τα γεύματα.

 

Συστατικά

Συμπυκνωμένος χυμός από κεράσι, παντζάρι (20%), μήλο (19%), εκχύλισμα από αγριοτριανταφυλλιά, χαμομήλι, βάλσαμο, ρίζα του φυτού κουάκ, εκουϊζέτο, φρουκτόζη,  βιταμίνη C, σίδηρο-II-γλυκονικό, νικοτιναμίδιο, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12

• Χωρίς οινόπνευμα • χωρίς λακτόζη • χωρίς γλουτένη • κατάλληλο για Vegetarians / Vegans • Χωρίς συντηρητικά • Κατάλληλο για παιδιά

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, σύμφωνα με τη D–A–CH  (Γερμανική, Αυστριακή και Ελβετική διατροφολογική εταιρία).

Iron VITAL F  /  % πρόσληψης*

Έγκυες γυναίκες  30 ml  100

Θηλάζουσες Μητέρες  20 ml  100

Κορίτσια άνω των 10 ετών  15 ml  100

Γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης  15 ml  100

Γυναίκες άνω των 51 ετών  10 ml  100

Παιδιά άνω των 4-7 ετών  5 ml  63

Παιδιά ηλικίας 7-10 ετών  10 ml  100

Αγόρια και νέοι άνδρες  10 ml  83

Ενήλικες άνδρες  10 ml  100

* Εάν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες, το Iron VITAL F καλύπτει έως και το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σιδήρου, σύμφωνα με τις συστάσεις της D-A-CH (Γερμανική, Αυστριακή και Ελβετική διατροφολογική εταιρία)  ανά ομάδα (βλέπε πίνακα).

 

Συσκευασία

250 ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HUBNER
  • Κωδικός: 1088305
  • Βάρος: 0.30kg
10,55€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,51€