MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML

FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML
ΜΕ ΚΑΘΕ
ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FLORADIX
ΔΩΡΟ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ 1 POWER
HEALTH
LIPOSOMAL
VITAMIN C + D3
30CAPS
FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML

FLORADIX LIQUID IRON FORMULA 250ML

Floradix

Η Σιδηρά προστασία και τόνωση για τις γυναίκες!

Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε… χίλια κομμάτια!

Δύσκολη και απαιτητική η καθημερινότητά σας. Και εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια, για να προλαβαίνετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό χρειάζεστε το Floradix. Το γυναικείο τονωτικό, πλούσιο σε χυμούς φρούτων, ειδικά εκχυλίσματα τονωτικών φυτών, σίδηρο και βιταμίνες, που σας βοηθά να αντεπεξέρχεστε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το Floradix μειώνει το αίσθημα της κόπωσης, ενισχύει αντοχές και άμυνα, σας χαρίζει ενέργεια κάθε μέρα, τονώνει σώμα και διάθεση! Διατίθεται και σε πρακτική συσκευασία μονοδόσεων. Λοιπόν, εσείς τι επιλέγετε; Χίλια… κομμάτια, ή μία καθημερινότητα που θα τη ζείτε… με τα χίλια, γεμάτη υγεία και δύναμη.

To Floradix περιέχει θρεπτικά συστατικά τα οποία συμβάλλουν:

Σίδηρος: στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα*.

Βιταμίνες Β6, Β12: στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος*.

Βιταμίνες Β1 και Β2: στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας*

Βιταμίνη Β1: στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.*

Βιταμίνη C: στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.*

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

Συστατικά:

Υδατικό εκχύλισμα από λαχανικά και φυτά (καρότο, σπανάκι, μάραθο), συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων (αχλάδι, σταφύλι, φραγκοστάφυλο, νερό, μούρο, κεράσι, πορτοκάλι, πατζάρι, λεμόνι, μήλο), εκχύλισμα χαρουπιού, υδατικό εκχύλισμα μαγιάς, μέλι, υδατικό εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς (rosehip) που περιέχει 4 % βιταμίνη C, γλυκονικός δισθενής σίδηρος, εκχύλισμα φύτρου σίτου, βιταμίνη C, φυσικό άρωμα, βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και Β12, μαλτοδεξτρίνη.

Πίνακας θρεπτικών συστατικών ανά ημερήσια δόση.

Θρεπτικά συστατικά   /   ανά/per 20ml %   /   Σ.Η.Π. (*)

Σίδηρος / Iron   /   15mg   /   107.2%

Βιταμίνη C / Vitamin C   /   20mg   /   44.0%

Βιταμίνη Β1 / Vitamin B1   /   1.6mg   /   146.0%

Βιταμίνη Β2 / Vitamin B2   /   1.8mg   /   112.4%

Βιταμίνη Β6 / Vitamin B6   /   0.8mg   /   53.2%

Βιταμίνη Β12 / Vitamin B12   /   1.2mg   /   85.6%

(*) Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών:

20 ml την ημέρα, κατά προτίμηση 20-30 λεπτά προ του γεύματος και χωρίς την ταυτόχρονη λήψη τροφών πλούσιων σε ασβέστιο. Για καλύτερη αξιοποίηση των περιεχομένων θρεπτικών συστατικών, προτείνεται να μοιράζεται η ημερήσια ποσότητα σε 2 δόσεις πριν τα γεύματα (π.χ. 2 φορές την ημέρα από 10 ml).

Παιδιά 6-12 ετών:

Μία φορά την ημέρα από 10 ml.

Παιδιά 3- 5 ετών: Μία φορά την ημέρα από 5ml

Η απορρόφηση του σιδήρου καθυστερεί όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με ασβέστιο, τανίνες, βιταμίνη Ε και με φάρμακα όπως τα αντιόξινα και οι τετρακυκλίνες.

Χωρίς

Ζάχαρη, αλκοόλη, χημικά συντηρητικά ή πρόσθετα.

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός

Κατάλληλο για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Διαβητικοί

Κάθε 20ml Floradix περιέχουν 18,5 Kcal ή 0,4 BU (1 BU (Bread Unit) αντιστοιχεί σε 12g υδατάνθρακες).

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Εγκρίσεως. ΕΟΦ: 24297/311/2001

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Περιεχόμενο

250ml 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: POWER HEALTH
  • Κωδικός: 1043535
  • Βάρος: 0.40kg
19,09€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,40€