MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS

FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
1-3 Ημέρες
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS
FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS

FLORA SUPER ADULT MICROBIOTA 60CAPS

Super Adult Microbiota

Προβιοτικό για ενήλικες 19-54 ετών.

Για τη φυσιολογική εντερική ισορροπία.

Το Super Adult Microbiota είναι προβιοτικό συμπλήρωμα για ενήλικες, που περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον

17 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα κατά το χρόνο παραγωγής και 12,5 δις κατά την ημερομηνία λήξης

6 βακτηριακές καλλιέργειες με την κατάλληλη δραστικότητα, ειδικά προορισμένες για τη διατήρηση υγιούς μικροχλωρίδας στους ενήλικες, οι οποίες:

Υποστηρίζουν τη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα προφυλάσσοντας από την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων

Βελτιώνουν την ανοχή στη λακτόζη παράγοντας το ένζυμο λακτάση

Συνεισφέρουν στην απορρόφηση των μετάλλων και τη δημιουργία των σημαντικών Β βιταμινών

Βελτιώνουν την πέψη και μειώνουν τα αέρια

Παράγουν πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες

Βοηθούν στη ρύθμιση της χοληστερόλης και των επιπέδων σακχάρου του αίματος

Βοηθούν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις

Χωρίς γλουτένη + Κατάλληλο για χορτοφάγους + Ανεπεξέργαστο

 

Συστατικά

Οι γαλακτοβάκιλλοι (Lactobacillae) και τα μπιφιδοβακτήρια (Bifidobacterium) είναι οι κύριες προβιοτικές ομάδες που απαντώνται στο ανώτερο και κατώτερο τμήμα των εντέρων. Διατηρούν την υγιή ισορροπία της εντερικής χλωρίδας παράγοντας οργανικές ενώσεις που αυξάνουν την οξύτητα του εντέρου και εμποδίζουν την αναπαραγωγή πολλών βακτηρίων. Επίσης παράγουν υποκατάστατες ουσίες που δρουν σαν φυσικά αντιβιοτικά και καταπολεμούν ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς. Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο λεπτό έντερο ενώ τα μπιφιδοβακτήρια στο παχύ έντερο. 

Οι  Καλλιέργειες που περιλαμβάνονται στο προβιοτικό Super Adult Microbiota για ενήλικες είναι:

2 καλλιέργειες Μπιφιδοβακτηρίων για το παχύ έντερο

4 καλλιέργειες Γαλακτοβάκιλλων για το λεπτό έντερο

Ο Lactobacillus casei χρησιμοποιείται συχνά για την καλλιέργεια γάλακτος και υπάρχει φυσιολογικά στο στόμα και στο πεπτικό σύστημα. Αποσυνθέτει τους υδατάνθρακες, εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων και σηπτικών βακτηρίων στο λεπτό έντερο, έχει μελετηθεί για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, τη δραστικότητά του ενάντια σε καρκινικά κύτταρα και το ρόλο του στην κυτταρική ανοσία. Επίσης έχει αποδειχθεί η χρησιμότητά του στη θεραπεία της διάρροιας που προκαλείται από αντιβιοτικά και ιούς. Σύμφωνα με έρευνες, η υψηλή συγκέντρωση του L. Casei στον οργανισμό έχει ευεργετική δράση για τους διαβητικούς.

Ο Lactobacillus rhamnosus, από τα πλέον σημαντικά και μελετημένα προβιοτικά, βρίσκεται κυρίως στο λεπτό έντερο και στο γυναικείο κόλπο και είναι ευεργετικό για την εξάλειψη των βακτηρίων που εμπλέκονται σε κολπικές και ουρολογικές μολύνσεις. Ανθεκτικότατο στα χολικά άλατα και τα γαστρικά οξέα, παρέχει εξαιρετική προστασία από την εισβολή βλαπτικών μικροοργανισμών στην κυκλοφορία, ενεργοποιώντας τα τοιχώματα του λεπτού εντέρου να παράξουν μια καλυπτική βλέννη. Ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθά ιδιαίτερα ενάντια στους ιούς που προκαλούν διάρροιες (rotavirus) και γαστρεντερίτιδες.

Ο Lactobacillus acidophilus, ένας από τους σημαντικότερους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο λεπτό έντερο, παράγει γαλακτικό οξύ που εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων όπως Salmonella, Shigella, S. Faecalis και E. Coli, καθώς και φυσικά αντιβιοτικά που ενισχύουν τις ανοσολειτουργίες, μειώνει τη δυσανεξία στη λακτόζη, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ελαττώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και τον κίνδυνο για καρκίνο.

Ο Lactobacillus plantarum, βακτήριο φυτικής προέλευσης, είναι ένα ακόμη είδος μείζονος σημασίας που απαντάται στα έντερα. Εκκρίνει το φυσικά παραγόμενο αντιβιοτικό lactolin και έχει ευεργετικές αντιμικροβιακές δράσεις. Αυτό το προβιοτικό μελετάται συστηματικά για την αποτελεσματικότητά του ενάντια σε αλλεργίες, καρκίνους και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

To Bifidobacterium bifidum βρίσκεται κυρίως στο παχύ έντερο και παράγει βιταμίνες Β, βοηθώντας τον οργανισμό στην απορρόφηση ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου και άλλων βιταμινών και μετάλλων. Παράγει γαλακτικό και οξικό οξύ που μειώνουν το εντερικό ph και εμποδίζουν τα μη φιλικά βακτήρια να αναπτυχθούν, ενώ μειώνει την εκδήλωση οξείας διάρροιας στα βρέφη και είναι ευεργετικό στη θεραπεία των φλεγμονών του εντέρου. Η συστηματική του χρήση βελτιώνει τις ανοσολογικές και αντιφλεγμονώδεις λειτουργίες των ηλικιωμένων.

Το Bifidobacterium breve αποικίζει το παχύ έντερο και παράγει γαλακτικό και οξικό οξέα που εμποδίζουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηρίων. Ενισχύει τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού ενάντια σε διάφορα παθογόνα και έχει αποδειχθεί ότι καταστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν το έλκος. Πρόσφατες μελέτες κατέδειξαν ότι το B. breve μπορεί να αποικίσει το ανώριμο έντερο των βρεφών πολύ αποτελεσματικά και συνδέεται με μεγαλύτερη αύξηση βάρους σε βρέφη με πολύ χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση.

Συστατικά: Κάθε κάψουλα κατάλληλη για χορτοφάγους περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 17 δις ζώντα κύτταρα κατά τον χρόνο παρασκευής και 12,5 δις στην ημερομηνία λήξης (2 χρόνια μετά την παρασκευή)

Οι εμπεριεχόμενες 6 Προβιοτικές Καλλιέργειες είναι:

Lactobacillus casei HA-108  35%

Lactobacillus rhamnosus HA-111  25%

Lactobacillus acidophilus HA-122  20%

Lactobacillus plantarum HA-119  10%

Bifidobacterium breve HA-129  5%

Bifidobacterium bifidum HA-132  5%

Έκδοχα: Ασκορβικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό οξύ, άμυλο πατάτας και υπρομελλόζη.

 

Συνιστώμενη Δόση – Προτεινόμενη χρήση

Καταναλώστε καθημερινά με γεμάτο στομάχι 1 κάψουλα για τη διατήρηση υγιούς εντερικής χλωρίδας ή 3 κάψουλες για την αποκατάσταση υγιούς εντερικής χλωρίδας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η λήψη προβιοτικών να απέχει 4 ώρες από πιθανή λήψη αντιβιοτικού

Να λαμβάνονται με γεμάτο στομάχι που έχει πιο αλκαλικό ph

Οι κάψουλες μπορούν να ανοιχτούν και να καταναλωθεί το περιεχόμενό τους με τροφή ή νερό (όχι καυτά)

Φύλαξη – Διατήρηση:

Το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο. Αν παραμείνει εκτός ψυγείου, ο προβιοτικός πληθυσμός μπορεί να μειωθεί μέχρι 10% το μήνα. Επομένως, η διατήρηση εντός ψυγείου εγγυάται τη μέγιστη ισχύ και αποτελεσματικότητα, αλλά το προϊόν μπορεί να παραμείνει εκτός ψυγείου ασφαλώς για λίγες μέρες π.χ. όταν ταξιδεύουμε. Επίσης, μπορεί να καταψυχθεί άπαξ για επιμήκυνση του χρόνου διατήρησης.

Προφυλάξεις:

Το προϊόν έχει έλθει σε επαφή με γάλα και λεκιθίνη σόγιας. Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε αλλεργία στο γάλα ή τη σόγια.

Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευθείτε γιατρό εάν συμπτώματα πεπτικών διαταραχών (π.χ. διάρροια) εμφανιστούν, χειροτερέψουν ή επιμείνουν πάνω από 3 μέρες.

Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε ναυτία, πυρετό, έμετο, διάρροια με αίμα ή σοβαρό κοιλιακό πόνο.

Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε σε κατάσταση με χαμηλό ανοσοποιητικό (π.χ. AIDS, λέμφωμα, μακροχρόνια λήψη κορτικοστεροειδών).

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Tip:

Βουρτσίστε τα δόντια σας το βράδυ με το περιεχόμενο μιας κάψουλας (χωρίς να πιείτε νερό) και τα προβιοτικά θα αποικίσουν ολόκληρη την πεπτική οδό (στόμα, οισοφάγο, στομάχι μέχρι και το έντερο)

Αρ. ΕΟΦ: 15983/14. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

60 χορτοφαγικές κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: FLORA
  • Κωδικός: 10120575
  • Βάρος: 0.20kg
27,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,55€