MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ITALFARMACO INOFERT COMBI 20CAPS

ITALFARMACO INOFERT COMBI 20CAPS
Ετικέτες: ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΥΣΗ
ITALFARMACO INOFERT COMBI 20CAPS

ITALFARMACO INOFERT COMBI 20CAPS

Inofert Combi

Το Inofert Combi είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυο-ινοσιτόλη, D-chiro-ινοσιτόλη καιφυλλικό οξύ. Η μυο-ινοσιτόλη και η D-chiro-ινοσιτόλη είναι δύο στερεοϊσομερή της ινοσιτόλης. Ένα μόνο ισομερές θεωρείται συνήθως ως η ενεργή μορφή, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο ισομερή παίζουν διαφορετικό ρόλο στον οργανισμό. Κάθε ιστός ρυθμίζει την παραγωγή αμφότερων των ισομερών, με σκοπό την επίτευξη μίας συγκεκριμένης αναλογίας που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των συστημάτων και των οργάνων.

Το Inofert Combi διατίθεται σε συσκευασία με 20 κάψουλες, καθεμία από τις οποίες περιέχει 550 μιλιγραμμάρια μυο-ινοσιτόλης, 13,8 μιλιγραμμάρια D-chiro-ινοσιτόλης και 200 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος.

Το Inofert Combi δεν περιέχει σακχαρόζη, λακτόζη και γλουτένη

 

Κύρια συστατικά & οφέλη

Ινοσιτολη: Η ινοσιτόλη και το φυλλικό οξύ είναι διαδεδομένα στη φύση και στο διαιτολόγιό μας.

Μερικές από τις πιο πλούσιες σε ινοσιτόλη φυτικές πηγές είναι οι εξής εσπεριδοειδή, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηροί καρποί (αραχίδες), σπόροι (φύτρο σίτου), οπωροκηπευτικά (φασόλια), μαγιά μπύρας. Τα φρούτα και τα νωπά λαχανικά περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα ινοσιτόλης σε σύγκριση με τα κατεψυγμένα, συσκευασμένα ή αλίπαστα προϊόντα.

Η ινοσιτόλη θεωρείται ότι είναι ένας βιταμινούχος παράγοντας του συμπλέγματος βιταμινών B.

Στον ανθρώπινο οργανισμό ανευρίσκεται στα φωσφολιπίδια και έχει την ικανότητα να διεγείρει την ενδογενή παραγωγή λεκιθίνης.Ο βιολογικός της ρόλος συνίσταται σε μια ειδική δραστηριότητα ελέγχου του μεταβολισμού των λιπών και των σακχάρων, καθώς και της λειτουργίας των κυττάρων του νευρικού συστήματος. Τέλος, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της τριχοφυΐας και για την πρόληψη της φαλάκρας.

Στις περιπτώσεις αντίστασης στην ινσουλίνη ή διαβήτη τύπου ΙΙ, η ινοσιτόλη βελτιώνει τη συνολική κλινική εικόνα.

Στο πλαίσιο του Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών, η ινοσιτόλη μπορεί να φανεί χρήσιμη στην πρόληψη και στην αποκατάσταση φυσιοπαθολογικών μηχανισμών που προκαλούν αλλαγές στον μεταβολισμό και στην αναπαραγωγή. Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, εξάλλου, ότι η χρήση διαιτητικού συμπληρώματος με ινοσιτόλη συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας των ωοθηκών.

Φυλλικό οξύ: Το φυλλικό οξύ ανευρίσκεται στα πλατύφυλλα πράσινα λαχανικά, στο συκώτι, στα αυγά, ενώ περιέχεται σε μικρές ποσότητες στα φρούτα (εκτός από τα πορτοκάλια), στo κρέας και στο γάλα. Το μαγείρεμα των τροφίμων καταστρέφει μέσα σε λίγα λεπτά όλη σχεδόν την ποσότητα φυλλικού οξέος (90%).

Το φυλλικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που ανήκει στην ομάδα βιταμινών B.

Το φυλλικό οξύ παίζει ένα βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των αμινοξέων, στη σύνθεση πρωτεϊνών και νουκλεοτιδίων (κυρίως στην παραγωγή DNA και RNA) και στην επιδιόρθωση των χρωμοσωμάτων. Ως εκ τούτου, έχει ζωτική σημασία για τον φυσιολογικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων και για την ανάπτυξη των ιστών.

D-chiro-ινοσιτολη: Η D-chiro-ινοσιτόλη είναι όπως και η μυο-ινοσιτόλη στερεοϊσομερές της ινοσιτόλης. Η D-chiro-ινοσιτόλη συντίθεται στα κύτταρα από τη μυο-ινοσιτόλη με ρυθμό που διαφέρει ανάλογα με το είδος του ιστού στο σώμα. Κάθε ιστός ρυθμίζει την παραγωγή αμφότερων των ισομερών, με σκοπό την επίτευξη μίας συγκεκριμένης αναλογίας που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των συστημάτων και οργάνων. Με σκοπό τη διατήρηση αυτής της αναλογίας σε φυσιολογικά όρια, η ημερήσια χορήγηση της D-chiro-ινοσιτόλης πρέπει να είναι μικρή, χωρίς να παραβλέπεται η συγχορήγηση της μυο-ινοσιτόλης.

 

Συστατικά

Μυοϊνοσιτόλη, σογιέλαιο, ζελατίνη, γαλακτωματοποιητές λεκιθίνη σόγιας, τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, πολυγλυκερόλης ελαϊκός εστέρας, μονο- διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πλαστικοποιητής γλυκερόλη, dchiroινοσιτόλη, χρωστική τιτανίου διοξείδιο Ε171, φολικό οξύ.

 

Χρήση

Συνιστάται η λήψη μίας ή δύο καψουλών ημερησίως.

 

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμ βουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην επισήμανση.

Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν σωστά φυλασσόμενο στην αρχική συσκευασία.

Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος προστατευμένο από το φως

Συσκευασία: 20 Κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ITALFARMACO
  • Κωδικός: 1057973
  • Βάρος: 0.20kg
15,44€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,46€