MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ITALFARMACO FLOJA NIGHT 8PN 30CAPS

ITALFARMACO FLOJA NIGHT 8PN 30CAPS

ITALFARMACO FLOJA NIGHT 8PN 30CAPS

Floja night 8PN

Το Floja night 8PN είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Χάρη στον συνδυασμό βιοδραστικών  ισοφλαβονών, μελατονίνης και 8-πρενυλναρινγενίνης (8ΡΝ), το Floja night 8PN εξασφαλίζει την αποτελεσματική ανακούφιση από τις εξάψεις, τις νυκτερινές εφιδρώσεις, τις διαταραχές διάθεσης και μεταβολισμού, ενώ παράλληλα συμβάλει ουσιαστικά στην άμεση αντιμετώπιση της αϋπνίας , βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, μειώνει την κούραση και ανακουφίζει από το στρες.

Ο φυσιολογικός ρόλος των συστατικών του Floja night 8PN

Ισοφλαβόνες Σόγιας: Η σόγια είναι ένα φυτό που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα ισοφλαβόνες, ουσίες με δομή παρόμοια με αυτή των γυναικείων ορμονών. Για αυτό το λόγο, οι ισοφλαβόνες σόγιας παρουσιάζουν οιστρογονική δράση.

8-πρενυλναρινγενίνη (8-prenylnaringenin) (8ΡΝ): Η 8-πρενυλναρινγενίνη (8PN) είναι ένα πρενυλφλαβονοειδές που απαντάται στο Ηumulus Lupulus L. γνωστό στην ελληνική ως λυκίσκος και έχει παρόμοια δομή με τις γυναικείες ορμόνες που μειώνονται κατά την εμμηνόπαυση. Μελέτες έχουν δείξει ότι παραδοσιακά εκχυλίσματα βοτάνων με αγχολυτικές ιδιότητες όπως ο λυκίσκος του γένους Ηumulus Lupulus ελαττώνουν το άγχος, ανακουφίζουν από το στρες και βελτιώνουν τον ύπνο.

Μελατονίνη: Η μελατονίνη είναι μία ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και συγκεκριμένα από την επίφυση. Η σύνθεση και η έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο ενεργοποιούνται τη νύχτα, με μέγιστη συγκέντρωση στο πλάσμα μεταξύ 2 και 4 π.μ. , πριν αρχίσει η σταδιακή μείωση μέχρι το πρωί. Μετά το 35ο έτος της ηλικίας, τα επίπεδα της μελατονίνης τη νύχτα αρχίζουν να μείωνονται σημαντικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι η παρουσία μελατονίνης βοηθά στη ρύθμιση του ύπνου και συμβάλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί. Αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη 1 mg μελατονίνης λίγο πριν τον ύπνο.

Φυλλικό οξύ και οι βιταμίνες Β6 και Β12: Το φυλλικό οξύ και οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επίσης, συντελούν στη ρύθμιση της μεταβολικής και ορμονικής ισορροπίας, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιαγγειακών παθήσεων. Επειδή οι βιταμίνες αυτές, δεν αποθηκεύονται στο ανθρώπινο σώμα, συνιστάται η ημερήσια πρόσληψή τους μέσω της διατροφής.

Ασβέστιο: Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο ανόργανο στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα, βασικό συστατικό των οστών και απαραίτητο για τη διατήρηση της σκελετικής υγείας. Κατά την εμμηνόπαυση, οι διατροφικές απαιτήσεις σε ασβέστιο αυξάνουν. Για αυτό, συνιστάται η καθημερινή συμπλήρωσή του στις κατάλληλες ποσότητες μέσω της διατροφής για τη φυσιολογική διατήρηση των οστών.

Βιταμίνη D3: Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και στην εναπόθεσή του στα οστά. Έτσι, ευνοεί τόσο την ενδυνάμωσή τους, όσο και τη διατήρηση της οστικής υγείας.

Α-λινολενικό οξύ (ALA): Το Α-λινολενικό οξύ (ALA) συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, παρέχοντας καρδιοπροστατευτική δράση. Παράλληλα, το Α-λινολενικό οξύ ενισχύει την καλή εγκεφαλική και νευρική λειτουργία

 

Σύνθεση

Συστατικά: Εξευγενισμένο λινέλαιο (Linum usitatissimum L.) (45% A-λινολενικό οξύ), άλας ασβεστίου του ορθοφωσφορικού οξέος, διογκωτικός παράγοντας (ζελατίνη), εκχύλισμα σόγιας (Glycine max L.), υγροσκοπικό μέσο (γλυκερίνη (Ε-422), εκχύλισμα λυκίσκου (Humulus lupulus L.) (0,15% 8-πρενυλναρινγενίνη), γαλακτωματοποιητές (κηρός κίτρινος (Ε-901), λεκιθίνη σόγιας (Ε-322)), φυτικά έλαια, κυανοκοβαλαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, χρωστική ουσία (Ε-171), μελατονίνη, χοληκαλσιφερόλη, χρωστικές ουσίες (Ε-172, Ε-120), πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ

Διατροφικές Πληροφορίες   /   Mέση διατροφική τιμή της μέγιστης ημερήσιας πρόσληψης (1 κάψουλα)   /   % ΔΤΑ* ανά 1 κάψουλα

Ισοφλαβόνες σόγιας   /   54,4 mg   /   -

περιέχουν κατά ελάχιστο 24,5 mg Γενιστεΐνης και 16,3 mg Δαïδζεΐνης

Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη)   /   20 µg   /   400

Βιταμίνη B6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη)   /   1,4 mg   /   100

Βιταμίνη Β9 (Φυλλικό οξύ)   /   200 µg   /   100

Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβαλαμίνη)   /   2,5 µg   /   100

Ασβέστιο   /   120 mg   /   15

8-πρενυλναρινγενίνη (8ΡΝ)   /   100 μg   /   -

Λαμβάνεται από μερική εκχύλιση του

Ηumulus lupulus L. (Lifenol)

Μελατονίνη   /   1 mg   /   -

Α-λινολενικό οξύ   /   Min. 200 mg   /   -

Διατροφικές πληροφορίες:

Ανά 1 κάψουλα   /   Ανά 100 g

Ενέργεια   /   29,828 kj/7,202 kcal   /   2104 kj/508 kcal

Λιπαρά (g)   /   0,62   /   44

εκ των οποίων, κορεσμένα λιπαρά οξέα (g)   /   0,06   /   4,3

Υδατάνθρακες (g)   /   0,35   /   25

εκ των οποίων, σάκχαρα (g)   /   ˂0,007   /   ˂ 0,5

Πρωτεΐνες (g)   /   0,03   /   2,1

Αλάτι (g)   /   0,001   /   0,09

* ΔΤΑ: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς

Χωρίς σάκχαρα. Ελεύθερο γλουτένης.Xωρίς λακτόζη.

 

Τρόπος Χρήσης

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: Συνιστάται η λήψη μίας κάψουλας ημερησίως μαζί με ένα ποτήρι νερό μισή ή μία ώρα πριν τη νυχτερινή κατάκλιση κατά προτίμηση την ίδια ώρα κάθε μέρα.

 

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν σωστά φυλασσόμενο στην αρχική συσκευασία.

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ITALFARMACO
  • Κωδικός: 10157902
  • Βάρος: 0.20kg
21,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,46€