MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIOGENESIS VAGROFEM FORTE 75CAPS

VIOGENESIS VAGROFEM FORTE 75CAPS

VIOGENESIS VAGROFEM FORTE 75CAPS

VagroFem Forte

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα). Για τη διαιτητική διαχείριση σε κολπική ατροφία.

To VagroFem Forte είναι ένα διαιτητικό προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα) και προορίζεται για τη διαιτητική διαχείριση σε κολπική ατροφία.

Τι είναι τα FSMPs [Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς];

Βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας (ΕΕ) 609/2013 & (ΕΕ) 128/2016 ως FSMP [Food for Special Medical Purposes] ορίζονται τα διαιτητικά προϊόντα [ισορροπημένη δίαιτα], τα οποία προορίζονται για τη διαιτητική διαχείριση σε συγκεκριμένη νόσο, διαταραχή ή παθολογική κατάσταση. Οι ειδικές φόρμουλες των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, είναι βασισμένες σε κλινικές μελέτες επί των δραστικών ουσιών που περιέχουν και λαμβάνονται υπό την επίβλεψη ιατρού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία, προορίζονται για ασθενείς με ιδιαίτερες θρεπτικές απαιτήσεις, των οποίων η πρόσληψη δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τροποποίηση της συνήθους διατροφής.

Τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς είναι πιο πρακτικά και ασφαλή σε σχέση με τα συνήθη τρόφιμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την οδηγία (ΕΕ) 609/2013 & (ΕΕ) 128/2016 στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου www.eur-lex.europa.eu.

Τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς της VioGenesis είναι μη πλήρη από θρεπτική άποψη, με σύνθεση προσαρμοσμένη σε συγκεκριμένη ασθένεια και δεν αποτελούν αποκλειστική πηγή διατροφής.

 

Συστατικά

Βασικά συστατικά: έλαιο ιπποφαούς, εκχύλισμα τριγωνέλλας, εκχύλισμα διοσκορέας, εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού, εκχύλισμα ροντιόλα, εκχύλισμα γκότου κόλα, εκχύλισμα σισάνδρα, εκχύλισμα ροδιού, εκχύλισμα νταμιάνα, ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, κιτρικός ψευδάργυρος, οξική D-άλφα-τοκοφερόλη, βήτα καροτίνη, ριβοφλαβίνη, βιοτίνη

Θρεπτικά Συστατικά   /   ανά 1 κάψουλα

Έλαιο ιπποφαούς   /   750 mg

Εκχύλισμα τριγωνέλλας (50% σαπωνίνες)   /   5 mg

Εκχύλισμα διοσκορέας (20% διοσγενίνη)   /   5 mg

Eκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού   /   5 mg

Εκχύλισμα ροντιόλα (3% σαλιδροσίδη)   /   5 mg

Εκχύλισμα γκότου κόλα   /   5 mg

Εκχύλισμα σισάνδρα   /   5 mg

Εκχύλισμα ροδιού   /   5 mg

Εκχύλισμα νταμιάνα   /   5 mg

Ασκορβικό οξύ   /   5 mg (παρέχει 5 mg Βιταμίνη C)

Νικοτιναμίδιο   /   4 mg (παρέχει 4 mg Νιασίνη)

Κιτρικός ψευδάργυρος   /   3.20 mg (παρέχει 1 mg Ψευδάργυρο)

Oξική D-άλφα-τοκοφερόλη   /   3 mg (παρέχει 2 mg Βιταμίνη Ε)

Βήτα καροτίνη 30%   /   1.67 mg (παρέχει 83.75 μg Βιταμίνη Α)

Ριβοφλαβίνη   /   0.35 mg

Βιοτίνη   /   0.01 mg (παρέχει 12.5 μg Βιοτίνη)

Άλλα συστατικά: κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υγραντική ουσία (γλυκερόλη, σορβιτόλη), καθαρισμένο νερό, κόκκινη χρωστική ουσία οξείδιο του σιδήρου], σταθεροποιητής μονογλυκερίδια λιπαρών οξέων, σταθεροποιητής μελισσοκέρι, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας

Ενεργά συστατικά   /   ανά δόση (4 κάψουλες)   /   % ΣΗΔ*

Βιταμίνη Α   /   335 mcg   /   42*

Βιταμίνη Ε   /   8 mg   /   68*

Ριβοφλαβίνη   /   1.4 mg   /   100*

Νιασίνη   /   16 mg   /   100*

Βιοτίνη   /   50 mcg   /   100*

Βιταμίνη C   /   20 mg   /   25*

Ψευδάργυρος   /   4 mg   /   40*

*% ΣΗΔ = Διατροφική τιμή αναφοράς – Τιμή αναφοράς κατά LMIV

** Δεν έχει οριστεί τιμή αναφοράς

Διατροφικός Πίνακας   /   ανά 4 κάψουλες   /   ανά 100 g

Ενέργεια   /   144.5 kJ / 35 kcal   /   2676 kJ / 647 kcal

Λιπαρά   /   3.1 g   /   57 g

εκ των οποίων κορεσμένα   /   0.43 g   /   7.9 g

Υδατάνθρακες   /   0.45 g   /   8.3 g

εκ των οποίων σάκχαρα   /   0.0 g   /   0 g

Πρωτεΐνη   /   1.2 g   /   22 g

Αλάτι   /   0.00 g   /   0.01 g

Νάτριο   /   0.2 mg   /   4 mg

 

Συνιστώμενη δοσολογία

Λαμβάνετε καθημερινά 4 κάψουλες με λίγο νερό ή άλλο υγρό.

Το προϊόν οφείλει τη διαιτητική του δράση στο έλαιο ιπποφαούς που περιέχει.

Επισημαίνεται η ανάγκη προσαρμογής σύμφωνα με την §14b (5) DiätV: Τα μέγιστα επίπεδα που έχουν καθοριστεί για τις βιταμίνες και τον ψευδάργυρο στα πλαίσια μιας ισορροπημένης δίαιτας υπερβαίνονται, για να αποφευχθεί μια περιττή πρόσληψη θερμίδων.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777

Σημαντικές προειδοποιήσεις: Το προϊόν αυτό είναι μια ισορροπημένη δίαιτα και δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής.

Λαμβάνετε το προϊόν μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 25378 / 16.03.2021

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Μορφή: 75 κάψουλες.

Διατροφικές Πληροφορίες
Ειδικός Ιατρικός Σκοπός Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα). Για τη διαιτητική διαχείριση σε κολπική ατροφία. To VagroFem Forte είναι ένα διαιτητικό προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα) και προορίζεται για τη διαιτητική διαχείριση σε κολπική ατροφία. Βασικά συστατικά: έλαιο ιπποφαούς, εκχύλισμα τριγωνέλλας, εκχύλισμα διοσκορέας, εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού, εκχύλισμα ροντιόλα, εκχύλισμα γκότου κόλα, εκχύλισμα σισάνδρα, εκχύλισμα ροδιού, εκχύλισμα νταμιάνα, ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, κιτρικός ψευδάργυρος, οξική D-άλφα-τοκοφερόλη, βήτα καροτίνη, ριβοφλαβίνη, βιοτίνη Άλλα συστατικά: κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υγραντική ουσία (γλυκερόλη, σορβιτόλη), καθαρισμένο νερό, κόκκινη χρωστική ουσία οξείδιο του σιδήρου], σταθεροποιητής μονογλυκερίδια λιπαρών οξέων, σταθεροποιητής μελισσοκέρι, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας Μορφή: 75 κάψουλες. Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε καθημερινά 4 κάψουλες με λίγο νερό ή άλλο υγρό Το προϊόν οφείλει τη διαιτητική του δράση στο έλαιο ιπποφαούς που περιέχει. Επισημαίνεται η ανάγκη προσαρμογής σύμφωνα με την §14b (5) DiätV: Τα μέγιστα επίπεδα που έχουν καθοριστεί για τις βιταμίνες και τον ψευδάργυρο στα πλαίσια μιας ισορροπημένης δίαιτας υπερβαίνονται, για να αποφευχθεί μια περιττή πρόσληψη θερμίδων. Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777 Σημαντικές προειδοποιήσεις: Το προϊόν αυτό είναι μια ισορροπημένη δίαιτα και δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής. Λαμβάνετε το προϊόν μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: VIOGENESIS
  • Κωδικός: 10163642
  • Βάρος: 0.20kg
19,26€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,17€