MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MEDICHROM B COMBINATION EXTRA COMPLEX 30 QUICK DISOLVE TABLETS

MEDICHROM B COMBINATION EXTRA COMPLEX 30 QUICK DISOLVE TABLETS

MEDICHROM B COMBINATION EXTRA COMPLEX 30 QUICK DISOLVE TABLETS

B-Compination Extra Quick Disovle Tablets (Vitamins B1, B2, B6, B12, D3, E, A & C)

Η βιταμίνη Β1 είναι απαραίτητη για τη διάσπαση των τροφών και την απελευθέρωση ενέργειας. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο νευρικό σύστημα και συμβάλλει στην καλή διάθεση.

Η βιταμίνη Β2 ενισχύει την υγεία του δέρματος και των ματιών και συμβάλλει στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του νευρικού συστήματος.

Η βιταμίνη B6 βοηθά στη διαχείριση της θλίψης, του στρες και του άγχους. Ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σε περιόδους έντονης ψυχολογικής πίεσης και συμβάλλει στην παραγωγή της αιμοσφαιρίνης, της ουσίας που επιτρέπει στα ερυθρά αιμοσφαίρια να μεταφέρουν το οξυγόνο σε όλο το σώμα.

Η βιταμίνη Β12 βοηθά στην παραγωγή υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Ενισχύει τη λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, αυξάνει τις διεργασίες που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Η βιταμίνη D είναι μία οστεοπροστατευτική βιταμίνη, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη και συντήρηση των οστών, στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας καθώς και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα. Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη καθορίζει τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκκριση της ινσουλίνης, συμβάλλει ενεργά στη υγιή κυτταρική ανάπτυξη, διαθέτει ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Δρα συνεργιστικά με τη βιταμίνη C.

Η βιταμίνη Α παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη διατήρηση υγιούς όρασης αλλά και στην ανάπτυξη-ακεραιότητα των κυττάρων στους διάφορους ιστούς του σώματος.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την φυσιολογική ανάπτυξη και επιδιόρθωση του συνδετικού ιστού, δηλαδή των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και του δέρματος. Επιπλέον, η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Το B COMBINATION EXTRA συμβάλλει:

Στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού στον οργανισμό

Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

Στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των ερυθρών αιμοσφαιρίων

Στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας

Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλενογόννων και του δέρματος

Στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης

Στην καλή υγεία των οστών, των δοντιών και των μυών

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: MEDICHROM
  • Κωδικός: 10133701
  • Βάρος: 0.20kg
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€