MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY ANACAPS EXPERT 30CAPS

DUCRAY ANACAPS EXPERT 30CAPS

DUCRAY ANACAPS EXPERT 30CAPS

ANACAPS EXPERT

Σταματά την τριχόπτωση - Προσφέρει αντοχή και αντοχή - Αυξάνει τη μικροκυκλοφορία

Το συμπλήρωμα διατροφής ANACAPS EXPERT συνιστάται για τη χρόνια τριχόπτωση.

Βοηθά στην επιβράδυνση της τριχόπτωσης¹. Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, θειούχα αμινοξέα, μέταλλα και βιταμίνες. Χωρίς γλουτένη.

Το συμπλήρωμα διατροφής ANACAPS EXPERT βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και στη διατήρηση δυνατών, υγιών μαλλιών¹.

Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό² και συμβάλλει στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης¹.

Περιέχει ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ είναι επίσης vegan, δεν περιέχει γλουτένη και καλύπτει το 80% των αναγκών σε ΒΙΟΤΙΝΗ και ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β8.

Η σύνθεσή του περιέχει: ΑΔΙΑΝΤΟ που βοηθά στην επιβράδυνση της τριχόπτωσης¹ και διατηρεί υγιή τα μαλλιά και τα νύχια, ΜΥΡΤΙΛΟ που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού της κεφαλής, ΘΕΙΟΥΧΑ αμινοξέα και βιταμίνη Β6 τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική σύνθεση της κυστίνης και ΒΙΟΤΙΝΗ (βιταμίνη Β8)³ που διατηρεί τα μαλλιά δυνατά και ανθεκτικά και ΣΙΔΗΡΟ ο οποίος συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.

1 κάψουλα την ημέρα σε μια συνιστώμενη 3μηνη θεραπεία χαρίζει δύναμη και ανθεκτικότητα στα μαλλιά.

Πλεονέκτημα

Το συμπλήρωμα διατροφής ANACAPS EXPERT περιέχει ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης για την κάλυψη των αναγκών της χρόνιας τριχόπτωσης. Ειδικότερα, καλύπτει το 80% των αναγκών σε βιοτίνη (βιταμίνη Β8).

Οφέλη

Αποτρέπει την τριχόπτωση¹

Βοηθά στη διατήρηση της δύναμης και της αντοχής της κερατίνης και των ινών της τρίχας³

 

Εφαρμογή

Μία φορά την ημέρα - Συνιστάται ως θεραπεία 3 μηνών

Καταπιείτε 1 κάψουλα το πρωί με ένα μεγάλο ποτήρι νερό μαζί με φαγητό

Συνιστάται θεραπεία για 3 μήνες

Η λήψη αυτού του συμπληρώματος διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής

Προφυλάξεις κατά τη χρήση:

Προορίζεται για ενήλικες και εφήβους άνω των 15 ετών, δε συνιστάται για εγκύους ή

θηλάζουσες γυναίκες, άτομα που λαμβάνουν αντιδιαβητικά φάρμακα και άτομα που πάσχουν από ασθένειες που οδηγούν σε μη φυσιολογική συσσώρευση σιδήρου.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25°C.

 

Συστατικά

Διατροφική ανάλυση

Συστατικά   /   Ποσότητα   /   %ΔΤΑ*

Βιοτίνη (Βιταμίνη Β8)   /   50 µg   /   100%

Σίδηρος   /   14 mg   /   100%

Βιταμίνη Β6   /   1.4 mg   /   100%

Ψευδάργυρος   /   8 mg   /   80%

Βιταμίνη Β5   /   4.8 mg   /   80%

*Ποσοστό ΔΤΑ: Διατροφικές τιμές αναφοράς

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 10157405
  • Βάρος: 0.10kg
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€