MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH ASTAXANTHIN 4mg 90caps

FULL HEALTH ASTAXANTHIN 4mg 90caps
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH ASTAXANTHIN 4mg 90caps

FULL HEALTH ASTAXANTHIN 4mg 90caps

FULL HEALTH ASTAXANTHIN 4mg

Συμπλήρωμα διατροφής με ασταξανθίνη, ειδικά πατενταρισμένης μορφής

Σταθερή και εγγυημένη αντιοξειδωτική προστασία 1380-ORAC

Διαχείριση της πρώτης ύλης σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς χημικούς διαλύτες

100% Φυσική πατενταρισμένη μορφή ZANTHIN με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Φλόριντα – ΗΠΑ

Η ασταξανθίνη ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών και συγγενεύει με τη βήτα-καροτίνη και τη λουτεΐνη.

Που βρίσκεται φυσικά η ασταξανθίνη;

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ωφέλιμη ουσία, με τα θαλάσσια μικροάλγη Haematococcus Pluvialis να αποτελούν την πιο πλούσια φυσική πηγή ασταξανθίνης.

Ωστόσο, μπορούμε να την βρούμε επίσης σε πολλά θαλασσινά όπως ο σολομός, οι γαρίδες, ο αστακός και το καβούρι, όπου είναι υπεύθυνη για τη χαρακτηριστική ροζ απόχρωση τους.

Η ασταξανθίνη της FULL HEALTH, προέρχεται από τα μικροφύκη Haematococcus Pluvialis που αυτοφύονται σε ένα απομακρυσμένο, παρθένο περιβάλλον της Χιλής, προσφέροντας ένα καθαρό και φυσικό προϊόν.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η λήψη της ασταξανθίνης συμπληρωματικά έχει συσχετιστεί με την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρές και τη μείωση της προκλινικής φλεγμονής, κυρίως σε υπέρβαρα άτομα. Επιπλέον, υποστηρίζει την υγεία των οφθαλμών και συμβάλλει στην υγεία του δέρματος.*

* Οι πληροφορίες βασίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και δεν αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από τον EFSA. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πεδίο "Προειδοποιήσεις – Επισήμανση" και στο πεδίο "Βιβλιογραφικές αναφορές".

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συνθετική vs Φυσική ασταξανθίνη

Η φυσική ασταξανθίνη: Είναι ασφαλής η χρήση της απο τον άνθρωπο Έχει καλύτερη αντιοξειδωτική ικανότητα Είναι eco-friendly 

VEGAN μαλακές κάψουλες με επιπλέον χρήση μείγματος Ο2Β, 100% προστασία από την οξείδωση

Με παρθένο ελαιόλαδο

Σταθερή και εγγυημένη αντιοξειδωτική προστασία 1380-ORAC 

100% Φυσική πατενταρισμένη μορφή ZANTHIN με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Φλόριντα – ΗΠΑ

Η τεχνολογία DeepExtract αποτελεί μία φιλική για το περιβάλλον μέθοδο εκχύλισης, χωρίς χημικούς διαλύτες

Η τεχνολογία O2B της Valensa εξασφαλίζει την ποιότητα και αποτρέπει τις αντιδράσεις οξειδωσης, φωτοχημικής αλλοίωσης και ταγγίσματος 

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

 

TΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως μαζί με το φαγητό.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Σταθεροποιημένο εκχύλισμα 60% ΖΑΝΤΗΙΝ® που αποδίδει 4 mg καθαρής ασταξανθίνης ανά μαλακή κάψουλα

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΜΕΙΓΜΑ O2B της Valensa [ ελαιόλαδο, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού ΝΟΝ GMO, φιλτραρισμένο νερό, φυσική τοκοφερόλη, εκχύλισμα μπαχαρικών και βοτάνων],υλικό κάψουλας [φυτική γλυκερίνη]

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ   /   ΑΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ 1 μαλακή κάψουλα (softgel)   /   ΣΗΠ*

Ασταξανθίνη ZANTHIN - 60% εκχύλισμα ασταξανθίνης   /   4 mg   /   **

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης, τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζεται προβλήματα υγείας, να φυλάσσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Επισήμανση: Οι θέσεις, οι απόψεις και τα συμπεράσματα είναι προϊόν εκτεταμένης βιβλιογραφικής έρευνας, στηρίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν, υποκαταστήσουν ή να αλλοιώσουν ιατρικές γνωματεύσεις, αγωγές ή ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Σας παροτρύνουμε να συμβουλεύεστε τους επαγγελματίες υγείας (γιατρό, φαρμακοποιό και διαιτολόγο-διατροφολόγο με άδεια άσκησης επαγγέλματος) για τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς είναι οι αρμόδιοι για να κρίνουν και να αξιολογήσουν συνολικά την κατάσταση της υγείας σας. Τέλος, γίνεται αναφορά και λαμβάνονται υπόψιν οι Ευρωπαϊκοί ισχυρισμοί υγείας, όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και οι σχετικές μονογραφίες από τον ΕΜΑ (European Medicines Agency) για τα φαρμακευτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης – Herbal Medicinal Products (HMPC).

Αριθμ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ.: 91663/18/07/2019

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης

Μορφή – Συσκευασία: Μαλακές κάψουλες – softgels / 90 μαλακές κάψουλες ανά συσκευασία.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10161633
  • Βάρος: 0.20kg
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,61€