MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SALUDBOX BEAUTY 50 GUMMIES

SALUDBOX BEAUTY 50 GUMMIES

SALUDBOX BEAUTY 50 GUMMIES

SALUDBOX BEAUTY

Το συν στην ομορφιά!

Θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος;

Οι μασώμενες καραμέλες Saludbox Beauty, με κολλαγόνο και συνένζυμο Q10, θα σας βοηθήσουν διατηρήσετε την υφή και την ελαστικότητα στο δέρμα σας. Νιώστε όμορφη με το Saludbox Beauty!

Το Saludbox Beauty είναι συμπλήρωμα διατροφής, σε μορφή μασώμενων καραμελών (ζελεδάκια) με γεύση φρούτων, για άτομα ηλικίας από 25 ετών, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την ελαστικότητα και λάμψη της επιδερμίδας και να ενδυναμώσουν μαλλιά και νύχια.

Το Saludbox Beauty αποτελείται από θρεπτικά συστατικά με βάση το κολλαγόνο το οποίο βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και την καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης. Επίσης περιέχει  Βιταμίνη C, απαραίτητη για το σχηματισμό κολλαγόνου και την ενίσχυση του δέρματος, συνένζυμο Q10 ένα αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κυτταρική ενέργεια, βιταμίνη Ε η οποία ενεργεί ως αντιοξειδωτικό του DNA και βιταμίνη Α η οποία διατηρεί και αποκαθιστά τη ζωτικότητα του δέρματος.

Που απευθύνεται

Το Saludbox Beauty απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας από 25 ετών και άνω, οι οποίοι θέλουν να καθυστερήσουν τα συμπτώματα γήρανσης, να αυξήσουν την ελαστικότητα του δέρματός τους και να ενισχύσουν το σώμα τους με αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως:​

Άτομα με εμφάνιση ρυτίδων.

Άτομα με ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά και εμφάνιση τριχόπτωσης.

Άτομα με αδύναμα και ταλαιπωρημένα νύχια.

Οφέλη

Επιβραδύνει τα συμπτώματα γήρανσης.

Βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Συμβάλλει στη βελτίωση της ενέργειας των κυττάρων.

Δρα ως αντιοξειδωτικό του DNA.

Γιατί είναι μοναδικό προϊόν;

Το Saludbox Beauty λόγω της μορφής του σε μασώμενη καραμέλα ( ζελεδάκια) και της λειτουργίας του μέσω της υπογλώσσιας οδού, επιτυγχάνει μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε σχέση με άλλες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής (πόσιμα, κάψουλες, δισκία κ.α.) και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα τους.

 

Τι περιέχει;

Ενεργά συστατικά:

Collagen - Κολαγόνο: Αναδομεί και θρέφει το δέρμα. Θρέφει τα μαλλιά και ενισχύει τα νύχια. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις λεπτές ρυτίδες.

Vitamin C- Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική δράση, απαραίτητη για την δημιουργία κολλαγόνου και ενισχύει την ποιότητα του δέρματος. Επιπλέον ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Coenzyme Q10 - Συνένζυμο Q 10: Απαραίτητο στην μετατροπή της χημικής ενέργειας σε βιολογική: βοηθά θετικά στην γήρανση, προβλήματα μυών. Αποτρέπει την δημιουργία ελευθέρων ριζών.

Vitamin E - Βιταμίνη Ε: Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό και ασκεί αντιγηραντική δράση. Έχει μαλακτική δράση στην φωτογηρασμένη επιδερμίδα. Βοηθά στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.

Vitamin Α - Βιταμίνη Α:  Βελτιώνει την όραση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις φλεγμονές (ρυτίδες). Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών.

Δραστικά Συστατικά

Ποσότητα δόσης ανά ημέρα   /   %ΣΗΔ*

Κολλαγόνο   /   210 mg   /   -

Βιταμίνη C   /   24 mg   /   30%

Συνένζυμο Q10   /   8,73 mg   /   -

Βιταμίνη Ε   /   3,6 mg   /   30%

Βιταμίνη Α   /   480 μg   /   60%

*ΣΗΔ: % Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης

Το Saludbox Beauty διατίθεται στα φαρμακεία σε συσκευασία η οποία περιέχει 50 μασώμενες καραμέλες (ζελεδάκια).

 

Δοσολογία

Συνιστάται να λαμβάνετε 2 μασώμενες καραμέλες (ζελεδάκια) την ημέρα. Μπορούν να ληφθούν οποιαδήποτε ώρα, ανεξάρτητα από τα γεύματα.

Συνιστάται διάλυση στο στόμα χωρίς μάσηση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Κρατήστε μακριά από τα παιδιά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Δεν περιέχει λακτόζη.

Δεν περιέχει ζάχαρη.

Δεν περιέχει γλουτένη.

Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος αυτού. 

Μην υπερβείτε τη συνιστώμενη δόση.

Για να παρατηρήσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα στο δέρμα, συνιστάται η τακτική λήψη.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SALUDBOX
  • Κωδικός: 1031739
  • Βάρος: 0.20kg
14,18€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,44€