MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΜΕΜΟΤΙΝ 30CAPS

ΜΕΜΟΤΙΝ 30CAPS
Eξαντλημένο
ΜΕΜΟΤΙΝ 30CAPS

ΜΕΜΟΤΙΝ 30CAPS

ΜΕΜΟΤΙΝ

ΜΝΗΜΗ & ΕΜΒΟΕΣ

Συμπλήρωμα διατροφής ΜΕΜΟΤΙΝ για την αντιμετώπιση των εμβοών και την ενίσχυση μνήμης .

Το ΜΕΜΟΤΙΝ περιέχει 5 φυσικά συστατικά με ισχυρή νευροπροστατευτική δράση, τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν από τα συμπτώματα που προκαλούν οι εμβοές.

Ginkgo Biloba: είναι ένα παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για τη βελτίωση του κυκλοφορικού και της γνωστικής λειτουργίας, σχετιζόμενης με την ηλικία. Το Ginkgo biloba μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των εμβοών, ελαττώνοντας την βλάβη στον κοχλία από τις ελεύθερες ρίζες, ή αυξάνοντας την αιματική ροή και την υγεία του έσω ωτός1.

Μαγνήσιο: είναι απαραίτητο για την δραστηριότητα πολλών ενζύμων στα εγκεφαλικά κύτταρα και χρησιμεύει σαν κύριος ρυθμιστής των διαύλων ασβεστίου που εμπλέκονται στην νευρομεταβίβαση. Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμβοών2.

Βιταμίνη B12: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και ο ρόλος της Βιταμίνης Β12 είναι καθοριστικός στη αντιμετώπιση των χρόνιων εμβοών3.

Ψευδάργυρος: κατέχει ζωτικό αντιοξειδωτικό ρόλο στον ανθρώπινο μεταβολισμό. Σύμφωνα με έρευνες φάνηκε ότι η συμπληρωματική λήψη ψευδαργύρου από το στόμα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των εμβοών4.

Μελατονίνη: είναι μια ορμόνη η οποία παράγεται φυσικά από το οργανισμό μας και συντελεί στη καταπολέμηση της αϋπνίας. Αρκετές ιατρικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η μελατονίνη μπορεί να έχει ευεργετική δράση στην αντιμετώπιση των εμβοών και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σε άτομα με χρόνιες εμβοές5

Σε μελέτη που έγινε στην Ισπανία σε 450 ασθενείς με εμβοές, βρέθηκε ότι ο συνδυασμός αυτός (Μαγνησίου, Ginko και Μελατονίνης) παρείχε στατιστικά σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής των ασθενών, ενώ ήταν καλά ανεκτός χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες6.

1. Ginkgo biloba in the treatment of tinnitus: An updated literature review. Int Tinnitus J. 2017;21(1):58-62.

2. Reduction in noise-induced temporary threshold shift in humans following oral magnesium intake. Clin Otolaryngol Allied Sci. 29(6):635–64

3. Therapeutic role of Vitamin B12 in patients of chronic tinnitus: A pilot study. Noise Health.  2016;18(81):93-97.

4. Zinc as a possible treatment for tinnitus. Progr Brain Res. 166:279–285.

5. The effects of melatonin on tinnitus and sleep. Otolaryngol Head Neck Surg. 134(2):210–213

6. Audiovit a therapeutical choice for tinnitus: salaud study results. ORL Aragón, ISSN 1576-9127, Nº. 2, 2015, 21-26.

 

Δοσολογία

Μια κάψουλα την ημέρα, πριν τον βραδινό ύπνο, για 3 μήνες.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 75838/06-08-2021

Το ΜΕΜΟΤΙΝ διατίθεται σε συσκευασία με 30 κάψουλες.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: BIOAXESS
  • Κωδικός: 10145993
  • Βάρος: 0.10kg
18,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,58€