MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND MINT 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND MINT 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND MINT 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND MINT

Well-being for you, well-being for the planet

Αναζωογόνηση για σένα, με καλύτερη πέψη και δροσιστική γεύση. Αναζωογόνηση για τον πλανήτη, με συνδυασμό βιολογικών πρακτικών καλλιέργειας με γεωργία ακριβείας. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του. Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη.

Περιέχει: βιολογικό τσάι του βουνού (Sideritis scardica), βιολογική μέντα (Mentha x piperita), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού - 15 πυραμίδες, 21 g 

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: έντονο, δροσιστικό, αναζωογονητικό άρωμα και γλυκιά γεύση με δροσερή επίδραση στη γλώσσα

Ιδανικό: μετά από κάθε γεύμα για ευκολότερη πέψη – αλλά και όποτε θέλεις ένα φυσικά δροσιστικό ρόφημα

Ένα ρόφημα από τσάι του βουνού και δροσιστική μέντα, που διευκολύνει την πέψη, τονώνει και χαρίζει αίσθηση ευεξίας. Γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το τσάι του βουνού έχει αντιοξειδωτική και τονωτική δράση, ενώ ενισχύει τη μνήμη και το ανοσοποιητικό. Η μέντα είναι διαχρονικά γνωστή επειδή διευκολύνει τη διαδικασία της χώνευσης, ανακουφίζοντας από γαστρεντερικές ενοχλήσεις. Ταυτόχρονα, με τη δροσιστική γεύση της και το χαρακτηριστικό φρέσκο άρωμα χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης και ζωντάνιας.

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από Τσάι του βουνού Sideritis scardica.

 

Προέλευση

Το τσάι του βουνού που επιλέξαμε είναι το Sideritis scardica που φύεται στον Όλυμπο, τη μυθική κατοικία των θεών της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά και ένα οικοσύστημα σπάνιας αξίας. Ο Όλυμπος είναι ένας χλωριδικός παράδεισος που φιλοξενεί περισσότερα από 1500 είδη φυτών και τοποθεσίες όπου σχεδόν όλα είναι τοπικά ενδημικά, γεγονός που κατατάσσει την περιοχή στις πολυτιμότερες παγκοσμίως από άποψη χλωρίδας. Από εκεί παίρνουμε το τσάι του βουνού, που καλλιεργείται με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές και με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι ιδανικές φυσικές συνθήκες της περιοχής, οι καινοτόμες καλλιεργητικές πρακτικές, και η προσέγγιση συνύπαρξης με τη φύση και όχι εκμετάλλευσης, μας χαρίζουν ένα τσάι του βουνού με ιδιαίτερες διατροφικές και γευστικές ιδιότητες.

Η μέντα μας (Mentha x  piperita) καλλιεργείται με σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον και με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές στην Θεσσαλική πεδιάδα. Η επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας που στην περιοχή αυτή βρίσκει τις ιδανικές φυσικές συνθήκες, σε συνδυασμό με τις προσεγμένες πρακτικές μας, έχει ως αποτέλεσμα μια μέντα εξαιρετικής ποιότητας, πλούσια σε δραστικά συστατικά.

 

Οδηγίες Παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250 ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά του μείγματος. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή στέβια. 

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια στο ποτήρι σας.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

 

Be symbiotic

Μπορείτε να προσθέσετε το γλυκαντικό που επιθυμείτε όπως μέλι ή στέβια. Προσθέστε στο σερβίρισμα φρέσκα φύλλα δυόσμου σε κρύο ή ζεστό ρόφημα.

 

Συνταγές

Cold brew – 1 κανάτα αναζωογόνησης 

Συνδυάστε το τσάι του βουνού με μέντα με φρέσκα φύλλα δυόσμου και κλωνάρια μέντας για επιπλέον αρώματα και τονωτικές ιδιότητες. Απολαύστε το κρύο ρόφημα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Τι θα χρειαστώ

4 πυραμίδες Greek Organic Mountain Tea and Mint, φρέσκες φέτες λεμονιού, μερικές σταγόνες από φρέσκο χυμό λεμονιού, φρέσκα κλωνάρια δυόσμου, φρέσκα κλωνάρια μέντας

Οδηγίες

Σε μια κανάτα προσθέστε 3 ποτήρια νερό και 4 πυραμίδες Mountain Tea and Mint. Τα διατηρείτε κλειστά στο ψυγείο για  24 έως 48 ώρες. Πριν σερβίρετε το ρόφημα αφαιρείτε από την κανάτα τις πυραμίδες και σερβίρετε σε ποτήρι με τα φρέσκα κλωνάρια μέντας και δυόσμου, τις φρέσκες φέτες λεμονιού και τις σταγόνες χυμού. 

 

Δοκιμάστε ακόμα

Symbeeosis Greek Organic Mountain Tea Trinity – για σωματική και πνευματική τόνωση

Symbeeosis Greek Organic Dittany – για περισσότερη ευεξία

Symbeeosis Greek Organic Chamomile – για ανακούφιση από ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία για να καλλιεργήσετε μέντα στο σπίτι, και αρωματίστε τα φαγητά και τα ποτά σας

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153075
  • Βάρος: 0.20kg
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€