MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VITABIOTICS NEUROZAN PLUS OMEGA-3 28CAPS / 28TABS

VITABIOTICS NEUROZAN PLUS OMEGA-3 28CAPS / 28TABS

VITABIOTICS NEUROZAN PLUS OMEGA-3 28CAPS / 28TABS

Neurozan Plus Omega-3 28 δισκία & 28 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής

Ο εγκέφαλoς χρειάζεται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν τη γενική πνευματική ευεξία και τη διατήρηση της φυσιολογικής γνωσιακής λειτουργίας.

Δισκία: Οι βιταμίνες C, B6 και B12 και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση καλής ψυχολογικής κατάστασης και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ο σίδηρος, το ιώδιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση.

Κάψουλες: Περιέχει 300mg DHA, που βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας. Ο ψευδάργυρος που περιέχεται στα δισκία Neurozan Plus συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων.

 

Συστατικά

Συστατικά/δισκίο: Μαγνήσιο 75mg (20% της ΣΗΔ), Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ [φορέας: υδροξυπροπυλμεθυλκυτταρίνη, ταρταρικό οξύ) 80mg (100% της ΣΗΔ), Βιταμίνη Ε (με τη μορφή όξινης ηλεκτρικής D-α-τοκοφερόλης) (από σόγια) 36mg (300% της ΣΗΔ), L-αργινίνη, Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου) 36mg (600% της ΣΗΔ), Θειαμίνη/ Βιταμίνη Β1 (ως μονονιτρική) 25mg (2273% της ΣΗΔ), Ψευδάργυρος 15mg (150% της ΣΗΔ), εκχύλισμα Gingko Biloba 120mg, Νιασίνη/Βιταμίνη Β3 (ως νικοτιναμίδιο 32mg (200% της ΣΗΔ), Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη, [φορέας: φωσφωρικό ασβέστιο]) 100μg (4000% της ΣΗΔ), Σίδηρος 8mg (57% της ΣΗΔ), Εκχύλισμα σπόρων Griffonia simplicifolia 20mg, Βιταμίνη Β6 (ως πυριδοξίνη HCI) 10mg (714% της ΣΗΔ), μείγμα φυσικών καροτενοειδών (β-καροτένιο, άμυλο, νερό, αντιοξειδωτικά: DL-α τοκοφερόλη) 2mg, συνένζυμο Q10 10mg, L-Γλουταμίνη 10mg, Μαγγάνιο 2mg (1000% της ΣΗΔ), L-Γλουταθειό-νη 5mg, Ριβοφλαβίνη/Βιταμίνη Β2 3mg (214% της ΣΗΔ), Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη [φορέας: τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, κολλοειδές διοξείδιο πυριτίου, τάλκης, μαλτοδεξτρίνη, ΒΗΑ, αιθυλο-κυτταρίνη]) 25μg (500% της ΣΗΔ), Θειικός χαλκός 250μg (25% της ΣΗΔ), Φολικό οξύ (πτεροϋλομογλουταμικό οξύ) 400μg (200% της ΣΗΔ), Σελήνιο 110μg (200% της ΣΗΔ), Χρώμιο 40μg (100% της ΣΗΔ), Ιώδιο 150μg (100% της ΣΗΔ), Φωσφατιδυλοχολίνη (από σόγια) 10mg, Φωσφατιδυλοσερίνη (από σόγια) 10mg. Παράγοντες δισκιοποίησης: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, στεατικό οξύ, διοξείδιο πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, καρβοξυμεθυλκυτταρίνη. Επικάλυψη δισκίου (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλενογλυκόλη, χρωστικές ουσίες φυσικής προέλευσης: διοξείδιο τιτανίου, κόκκινο οξείδιο σιδήρου).

ΣΗΔ= Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση.

Συστατικά/κάψουλα Omega-3: Ιχθυέλαιο ωμέγα 3 (συμπυκνωμένο δοκοσαεξανοϊκό οξύ) (από ψάρι) 600mg, περίβλημα κάψουλας: [ζελατίνη φαρμακευτικής καθαρότητας (βόειας προέλευσης), γλυκερίνη, φυσικό έλαιο λεμονιού].

Δεν περιέχει: τεχνητές χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αλάτι. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.

 

Τρόπος χορήγησης

1 δισκίο και 1 κάψουλα Ωμέγα-3 την ημέρα κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος. Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα. Μην τα μασάτε. Μην τα χρησιμοποιείτε με άδειο στομάχι. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά.

 

Προειδοποιήσεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή (ιδιαίτερα αν παίρνετε φάρμακα για την αραίωση του αίματος (αντιπηκτικά)) ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγεί- ας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία κάτω από 25°C, στην αρχική συσκευασία. Να καταναλωθεί, κατά προτίμηση, πριν από το τέλος της περιόδου που αναφέρεται στη συσκευασία.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 95021/12.10.2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Παρουσίαση: κουτί με 2 blisters, όπου κάθε blister περιέχει 14 δισκία & 2 blisters, όπου κάθε blister περιέχει 14 κάψουλες.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VITABIOTICS
  • Κωδικός: 10147154
  • Βάρος: 0.20kg
20,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,24€