MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

OLONEA BACTEFLORA CRANBERRY 30 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

OLONEA BACTEFLORA CRANBERRY 30 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

OLONEA BACTEFLORA CRANBERRY 30 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

OLONEA bacteflora CRANBERRY για προφύλαξη από ουρολοιμώξεις με προβιοτικά, πρεβιοτικά, μεταβιοτικά και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry

Πρωτοποριακή σύνθεση με 15 στελέχη προβιοτικών, 20 δις ανά κάψουλα, πρεβιοτικά ξυλοολιγοσακχαρίτες PreticX™, 5 μεταβιοτικά στελέχη και φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Αnthocran® Phytosome®.

Το bacteflora® CRANBERRY είναι ειδικά σχεδιασμένο*:

για την προστασία του εντερικού μικροβιώματος

για την προστασία του ουροποιητικού συστήματος

για την πρόληψη από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις

για την πρόληψη από μυκητιάσεις

για την περίοδο λήψης αντιβίωσης έναντι λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος

Συνδυασμός υψηλού πληθυσμού ζωντανών βακτηριακών στελεχών, πρεβιοτικών και θερμικά απενεργοποιημένων βακτηριακών στελεχών σε κατάλληλες αναλογίες, συμβατότητα και συνεργική δράση με στόχο την διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος. Σε κάψουλες αργής αποδέσμευσης EMBOCAPS® AP για αργή απελευθέρωση των δραστικών συστατικών και ασφαλή τους μετακίνηση στον εντερικό σωλήνα.

Καινοτόμος μέθοδος μικροενκαψούλωσης τεσσάρων στρωμάτων για αποτελεσματική προστασία των προβιοτικών και σταθερότητα έως την ημερομηνία λήξης.

Στελέχη προβιοτικών από τη φύση τους ανθεκτικά στα οξέα του στομάχου, τα χολικά άλατα και τα παγκρεατικά ένζυμα.

Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και συμβάλλουν στην ομαλή ανοσολογική και φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού.

Το φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Αnthocran® Phytosome® συνδυάζει τα οφέλη του εκχυλίσματος κράνμπερι με την καινοτόμο φυτοσωμιακή τεχνολογία Phytosome® για 100% μεταφορά των δραστικών ουσιών στους ιστούς στόχους. Το Anthocran® Phytosome® είναι 4 φορές πιο αποτελεσματικό από άλλα εκχυλίσματα κράνμπερι για δράση με μια μόνο κάψουλα.

Συσκευασία Activ-vial για αποτελεσματική προστασία των ευαίσθητων μικροοργανισμών και άλλων συστατικών του προϊόντος. Οι περιέκτες Activ-vial αποτελούν το πιο ασφαλές μέσο αποθήκευσης συστατικών που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και υψηλές θερμοκρασίες.

Κατάλληλο για όλους

Χωρίς: συντηρητικά, λακτόζη, λακτοπρωτεΐνη, γλουτένη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, βλαπτικά πρόσθετα

Κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών

 

Διατροφικές Πληροφορίες   /   ανά κάψουλα

15 Βακτηριακά στελέχη   /   20 δισεκατομμύρια 20x109CFU

1. Bifidobacterium lactis

2. Bifidobacterium breve

3. Lactobacillus johnsonii

4. Lactobacillus plantarum

5. Lactobacillus rhamnosus

6. Lactobacillus casei

7. Lactobacillus salivarius

8. Lactobacillus reuteri

9. Lactobacillus gasseri

10. Lactobacillus helveticus

11. Lactobacillus bulgaricus

12. Lactobacillus fermentum

13. Lactobacillus acidophilus

14. Bacillus subtilis

15. Bacillus coagulans

5 Θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά στελέχη   /   500 εκατομμύρια 500x106 βακτηριακά κύτταρα

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus acidophilus

PreticX™: Ξυλοολιγοσακχαρίτες   /   100 mg

Φυτοσωμιακό εκχύλισμα cranberry Anthocran®   /   120 mg

Phytosome®

Συστατικά: Ζώντα βακτηριακά στελέχη, θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά στελέχη,

ξυλοολιγοσακχαρίτες, φυτοσωμιακό εκχύλισμα κράνμπερι, σκόνη μπαμπού, κυτταρίνη,

κάψουλα φυτικής προέλευσης (HPMC).

 

Δοσολογία

1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, διαιτολόγου ή φαρμακοποιού

σας. Να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών από τα αντιβιοτικά.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 12240/30-01-2024

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Όπως όλα τα σκευάσματα της OLONEA®, το παρόν συμπλήρωμα διατροφής παρασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP.

30 Κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: OLONEA
  • Κωδικός: 1048635
  • Βάρος: 0.20kg
15,21€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,27€