MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH MAXI PROSTACARE 60CAPS

SUPER HEALTH MAXI PROSTACARE 60CAPS

SUPER HEALTH MAXI PROSTACARE 60CAPS

MAXI PROSTACARE

Για την υγεία του προστάτη

Η ορθομοριακή φόρμουλα Maxi Prostacare της Super Health παρέχει ένα συνεργικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών για τη διατήρηση και την προστασία της υγείας του προστάτη.

Περιέχει συστατικά, όπως Saw Palmetto (Σερενόα Πριονόφυλλη), ψευδάργυρο, σελήνιο, φυτοστερόλες, ισοφλαβόνες σόγιας και ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία μειώνουν τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και παράλληλα υποστηρίζουν και ενισχύουν τη λειτουργία του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος του άντρα.

Το Saw Palmetto ‐ Σερενόα Πριονόφυλλη  (Sabal serrulata), είναι μέλος της οικογένειας του φοίνικα. Οι κόκκινοι καρποί του περιέχουν λιπαρά οξέα και  φυτοστερόλες, συμπεριλαμβανομένης της β-σιτοστερόλης.

Σύμφωνα με έρευνες η φυσική θεραπευτική ουσία που προέρχεται από αυτό το βότανο βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, όπως η δυσκολία στην έναρξη της ούρησης, η βελτίωση της ροής των ούρων, η συχνή ανάγκη ούρησης ή η νυκτουρία.

Οι μελέτες δείχνουν ότι το εκχύλισμα του φυτού απενεργοποιεί την λειτουργία ενός ενζύμου (5‐alpha‐reductase) που προάγει την παραγωγή διυδρο‐τεστοστερόνης (DHT), η οποία ευθύνεται για την διόγκωση του προστάτη.

Οι φυτοστερόλες και ειδικότερα η β-σιτοστερόλη σύμφωνα με μελέτες, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και συμβάλλουν στην ύφεση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Οι ισοφλαβόνες, ουσίες που η δομή τους μοιάζει με την δομή των οιστρογόνων και περιέχονται στη σόγια, μειώνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης πρώιμου καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention.

Οι ισοφλαβόνες είναι μέρος μιας ομάδας φυτικών χημικών ουσιών που ονομάζονται φυτοοιστρογόνα. Αυτές οι χημικές ουσίες δρουν σαν μια ασθενέστερη μορφή οιστρογόνου στο σώμα. Οι κύριες ισοφλαβόνες στη σόγια είναι η genistein και η daidzein. Οι ισοφλαβόνες σόγιας συνδέονται με τους ίδιους υποδοχείς με τα οιστρογόνα. Όταν οι ισοφλαβόνες συνδέονται με ορισμένους υποδοχείς, μιμούνται τις επιδράσεις των οιστρογόνων. Όταν συνδέονται με άλλους υποδοχείς, εμποδίζουν τα αποτελέσματα των οιστρογόνων.

Το Πυρίτιο είναι ένα από τα συστατικά του συνδετικού ιστού που αντιπροσωπεύει τον πιο άφθονο σωματικό ιστό στο σώμα (30-40%). Χάρη στους δεσμούς του με το κολλαγόνο, την ελαστίνη, την κερατίνη και τις πρωτεογλυκάνες, το πυρίτιο συμβάλλει στην αρχιτεκτονική, τη σταθερότητα, την αντοχή και την ελαστικότητα όλων των συνδετικών ιστών του σώματός μας. Το  Equisetum arvense , εκουιζέτο ή πολύκομπο ή Ιππουρίς ή αρουραία και ανήκει στην οικογένεια των Ιππουροειδών είναι η πηγή του πυριτίου. Θεωρείται ειδικό ίαμα για περιπτώσεις φλεγμονής ή καλοήθους διόγκωσης του προστάτη αδένα.

Ο προστάτης περιέχει τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ψευδαργύρου σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ιστούς του ανδρικού σώματος και σημαντικές ποσότητες εκκρίνονται στο προστατικό υγρό. Στοιχεία ερευνών αποδεικνύουν ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του προστάτη.

Σε πολλές επιδημιολογικές μελέτες αναφέρεται η μείωση των επιπέδων του ψευδαργύρου στους καρκινικούς προστατικούς ιστούς σε σύγκριση με τους ιστούς του φυσιολογικού προστάτη.

Σχετική έρευνα έδειξε ότι σε άντρες στους οποίους χορηγήθηκαν περισσότερα από 15mg ψευδαργύρου είχαν 66% μείωση κινδύνου στο να αναπτύξουν καρκίνο στον προστάτη τους.

Σε γενικές γραμμές οι έρευνες συμφωνούν στο ότι η λήψη ψευδαργύρου είναι απαραίτητη σε άντρες άνω των 40 για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι και η υγεία του προστάτη.

Το Σελήνιο αποτελεί συμπαράγοντα ενός ενζύμου - υπεροξειδάση της γλουταθειόνης-  η οποία μετατρέπει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες σε ανενεργά συστατικά. Εξαιτίας αυτής της δράσης το σελήνιο θεωρείται ως ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία, με σημαντικό ρόλο στην πρόληψη κατά του καρκίνου. Ορισμένες επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι το σελήνιο συμβάλλει στην μείωση του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κάψουλα περιέχει: Beta-Sitosterol & Other Plant Sterols (Contains: Soybeans) 330,00mg (Providing 297,00mg of Phytosterol (90%), 148,50mg of Beta Sitosterol (45%), 66,00mg of Stigmasterol (20%), 66,00mg of Compesterol (20%), 6,60mg of Brassicasterol (2%), Soy Isoflavones 40% (Contains: Soybeans) 32,00mg (Providing 12,80mg of Isoflavones), Silicon Dioxide (Sipernat 22S) 30,00mg, Zinc Citrate (31.3% Min) 15,97mg (Providing 5,00mg of Zinc (50% NRV),  Saw Palmetto 45% 20:1 4,00mg (Equivalent to 80,00mg of Saw Palmetto, Providing 1,80mg of Fatty Acids), L-Seleno Methionine 0.5% Selenium  3,499mg (Providing 17,5mcg of selenium (32% NRV).

Έκδοχα: Capsule Shell Contain Hypromellose 96mg, Magnesium Stearate (Veg Source) 21,50mg, Brown Rice Flour 10,00mg

Non-GM.

V                            

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα έως 2 φορές την ημέρα με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό - Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Αντενδείξεις: Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού- Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Παρενέργειες: Καμία

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Καμία

Συσκευασία: 60 caps

 

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10121116
  • Βάρος: 0.20kg
29,48€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,78€