MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

UPLAB PROSTAMIN 30TABS

UPLAB PROSTAMIN 30TABS

UPLAB PROSTAMIN 30TABS

Prostamin

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Ο κύριος ρόλος του είναι να παράγει ένα υγρό (προστατικό υγρό) το οποίο τροφοδοτεί με θρεπτικά συστατικά το σπέρμα.

Ο προστάτης αποτελεί συχνά πηγή προβλημάτων στους άνδρες, αφού από τις νεότερες ηλικίες είναι ευάλωτος σε λοιμώξεις (προστατίτιδες), ενώ με την πάροδο της ηλικίας ξεκινάει και η καλοήθης υπερπλασία. Τέλος, ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άνδρες του δυτικού κόσμου και αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ανδρικός πληθυσμός.

Πολυδύναμη φόρμουλα 8 φυτικών εκχυλισμάτων & θρεπτικών συστατικών, που συνιστάται για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.

Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την προστασία του ουροποιητικού συστήματος καθώς και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη: Serenoa repens (Saw Palmetto), Cucurbita pepo (κολοκυθιά), Urtica dioica (τσουκνίδα), prunus africana και Solanum lycopersicum (ντομάτα) με τυποποιημένη περιεκτικότητα σε λυκοπένιο, ψευδάργυρο και βιταμίνες Ε & B6.

 

Το Prostamin με την εξειδικευμένη του σύνθεση:

Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (πολυουρία, ακράτεια ούρων, διακεκομμένη & επιτακτική ούρηση, νυκτουρία, αίσθημα ατελούς κένωσης)

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της προστατίτιδας

Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων τεστοστερόνης

Με αντιφλεγμονώδεις, αποιδηματικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Δεν επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία

 

Ιδιότητες συστατικών Prostamin:

Serenoa repens (Saw palmetto): Το Serenoa repens (Saw palmetto) έχει αντιανδρογόνο δράση, αναστέλλοντας το ένζυμο 5α-αναγωγάση που είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διϋδροτεστοστερόνη, η οποία ευθύνεται για τη διόγκωση του προστάτη. Επιπλέον, διαθέτει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι αξιοσημείωτο πως ο συνδυασμός του Serenoa repens με λυκοπένιο εμφανίζει μεγαλύτερη ανασταλτική δράση από ότι το Serenoa repens μόνο.*

Cucurbita pepo - Κολοκυθιά: Το έλαιο των σπόρων του Cucurbita pepo διαθέτει αντιανδρογόνες ιδιότητες λόγω των στερολών, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω των φαινολών και αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω των λιπαρών οξέων. Επιπλέον, αναστέλλει το ένζυμο 5α-αναγωγάση, εμποδίζοντας την παραγωγή διϋδροτεστοστερόνης.*

Urtica dioica -Τσουκνίδα: Το εκχύλισμα του φυτού περιέχει έναν συνδυασμό συστατικών όπως φυτοστερόλες, σαπωνίνες, φλαβονοειδή, αμινοξέα κ.ά., με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, αναστέλλει το ένζυμο 5α-αναγωγάση που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε διϋδροτεστοστερόνη.*

Prunus africana: Το Prunus africana κατέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: η β - σιτοστερόλη παρεμποδίζει την παραγωγή των προσταγλανδινών της φλεγμονής, ενώ το ολεανικό οξύ έχει αποιδηματική δράση. Μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του στην βελτίωση των συμπτωμάτων και των παραμέτρων της ούρησης.*

Λυκοπένιο: βασικό συστατικό του φυτού Lycopersicon esculentum (ντομάτα), το λυκοπένιο είναι καροτενοειδές το οποίο αποτελεί πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών. Έχει παρατηρηθεί ότι άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα λυκοπενίου στον προστάτη.*

Ψευδάργυρος - Βιταμίνες Ε & Β6: Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Ε συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Τέλος, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.**

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

**Επιτρεπόμενοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων) για τις βιταμίνες E, B6 & τον ψευδάργυρο.

 

Περιεκτικότητα των συστατικών

Συστατικά   /   1 δισκίο περιέχει  /   % NRVs* σε 1 δισκίο

Dry Saw Palmetto fruit extract  /   220 mg  /   -

(Serenoa repens)  /   (4400 mg) *  /   -

Dry Pumpkin seed extract  /   100 mg  /   -

(Cucurbita pepo)  /   (2000 mg) *  /   -

Dry Nettle root extract  /   20 mg  /   -

 (Urtica dioica)  /   (400 mg) *  /   -

Dry Pygeum Africanum bark extract  /   5 mg  /   -

(Prunus africana)  /   (100 mg) *  /   -

Vitamin E  /   6 mg  /   50

(D, L- alpha- tocopheryl acetate)

Zinc  /   5 mg  /   50

(Zinc gluconate)

Dry Tomato extract standardized οn 10% lycopene content  /   3 mg  /   -

(Solanum lycopersicum)  /   (3 mg)  /   -

Vitamin B6  /   0,7 mg  /   50

(Pyridoxine hydrochloride)

*Nutrient Reference Values     

** Ποσότητα προ της εκχύλισης

 

Δοσολογία και τρόπος χορήγησης

1 δισκίο ημερησίως, μετά από ένα γεύμα.

Προφυλάξεις: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ή ένα υγιεινό τρόπο ζωής, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά.

Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ

Αρ. Γν. ΕΟΦ: 61796/29-6-2021

Ο αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.

Συσκευασία: 30 δισκία

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: UPLAB
  • Κωδικός: 10144436
  • Βάρος: 0.10kg
9,28€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,48€