MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH METHYL B COMPLEX 60 VEG CAPS

FULL HEALTH METHYL B COMPLEX 60 VEG CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH METHYL B COMPLEX 60 VEG CAPS

FULL HEALTH METHYL B COMPLEX 60 VEG CAPS

Full Methyl B Complex 

Συμπλήρωμα διατροφής με τις βιταμίνες τους συμπλέγματος Β στην ενεργή τους μορφή, TMG, χολίνη και ινοσιτόλη

Ολοκληρωμένος συνδυασμός των βιταμινών του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στον υγιή  μεταβολισμό (Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA).

Αξίζει να αναφερθεί πώς η βιταμίνη Β12 ως Methylcobalamine, το φυλλικό οξύ ως Quatrefolic® και η βιταμίνη Β6 ως Pyridoxal-5-Phosphate αποτελούν την ενεργή μορφή των βιταμινών με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Ακόμη, η χολίνη είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που απαιτείται για την παραγωγή ενώσεων που βρίσκονται στις κυτταρικές μεμβράνες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο για την εγκεφαλική λειτουργία και το νευρικό σύστημα (Zeisel & da Costa, 2009). Βρίσκεται σε υψηλές ποσότητες σε τρόφιμα όπως το συκώτι, τα αυγά, το φύτρο σιταριού, τα φασόλια σόγιας και το χοιρινό κρέας (Zeisel et al., 2003). Επιπλέον η χολίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους και της ομοκυστεϊνης, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην φυσιολογική ηπατική λειτουργία και τα ευεργετικά αποτελέσματα προσδίδονται με τη λήψη 82,5 mg χολίνης (Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA).

Η ινοσιτόλη είναι μία ερυρέως διαδεδομένη πολυόλη και συμμετέχει σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Παράγεται ενδογενώς και υπάρχει σε διάφορα τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, κρέας, ψάρι, αυγά, γάλα κ.α

Σε επίπεδο μηχανισμού η ινοσιτόλη χηλικοποιεί μέταλλα όπως ο χαλκός και ο σίδηρος συμβάλλοντας έτσι στην αντιοξειδωτική προστασία (Pani et al., 2020).

Τέλος, η βεταΐνη, είναι ένα παράγωγο της χολίνης και χαρακτηρίζεται για την ικανότητα της να μεταφέρει ομάδες μεθυλίου στην ομοκυστεΐνη προς τον σχηματισμό μεθειονίνης. Βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση σε τρόφιμα όπως το πίτουρο και το φύτρο του σιταριού, το σπανάκι, οι γαρίδες και το σταρένιο ψωμί (Zeisel et al., 2003). Η βεταΐνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την ημερήσια λήψη 1,5 gr βεταΐνης (Επίσημος ισχυρισμός υγείας από τον EFSA).

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Τριμεθυλογλυκίνη (TMG), παντοθενικό οξύ(από παντοθενικό ασβέστιο), χολίνη(διτρυγική), βιταμίνη B6(από 5'-φωσφορική-πυριδοξάλη), βιταμίνη B2(από 5′-φωσφορική ριβοφλαβίνη), ινοσιτόλη, βιταμίνη B1(από υδροχλωρική θειαμίνη), νιασίνη(από νικοτιναμίδιο), παρα-αμινοβενζοϊκό οξύ (PABA), φυλλικό οξύ(από το άλας γλυκοζαμίνης του (6S)-5-μεθυλοτετραϋδροφυλλικού, βιταμίνη B12(ως μεθυλοκοβαλαμίνη)

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υλικό φυτοκάψουλας υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτική κυτταρίνη), διοξείδιο του πυριτίου (Αντιπηκτικός παράγοντας)

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού

Διατροφικός Πίνακας

Θρεπτικά Συστατικά   /   Ανά 1 κάψουλα   /   ΣΗΠ*

Τριμεθυλογλυκίνη (TMG)   /   200 mg   /   -**

CALCIUM D-PANTOTHENATE που αποδίδει βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ)   /   100 mg   /   1666%

CHOLINE BITARTRATE που αποδίδει χολίνη   /   61 mg   /   **

PYRIDOXAL-5-PHOSPHATE που αποδίδει βιταμίνη B6 (πυριδοξίνη)   /   50 mg   /   3571%

RIBOFLAVIN -5' PHOSPHATE που αποδίδει βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη)   /   50 mg   /   3571%

Ινοσιτόλη   /   60 mg   /   -**

THIAMINE HCL που αποδίδει βιταμίνη B1 (θειαμίνη)   /   50 mg   /   4545%

NIACINAMIDE που αποδίδει βιταμίνη B3 (νιασίνη)   /   50 mg   /    312,5%

PARA AMINOBENZOIC ACID (PABA)   25 mg   /   -**

QUATREFOLIC® που αποδίδει Φυλλικό οξύ   /   500 μg   /   250%

Βιταμίνη B12 ως METHYLCOBALAMINE   /   500 μg   /   20000%

Βιοτίνη   /   200 μg   /   2000%

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

60 φυτοκάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10171289
  • Βάρος: 0.20kg
21,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,54€