MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HEALTH FUEL PAW PATROL ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-7 ΕΤΩΝ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ 60 ΜΑΣΩΜΕΝΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

HEALTH FUEL PAW PATROL ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-7 ΕΤΩΝ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ 60 ΜΑΣΩΜΕΝΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

HEALTH FUEL PAW PATROL ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-7 ΕΤΩΝ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ 60 ΜΑΣΩΜΕΝΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

Paw Patrol Βιταμίνη D Μήλο και Φραγκοστάφυλο

Λάβετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης D, σε μια ταμπλέτα με γεύση μήλου και φραγκοστάφυλου! Ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη παιδιών ηλικίας 3-7 ετών.

Ένας νόστιμος τρόπος για τα παιδιά να λαμβάνουν τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης D, σε ένα νόστιμη μασώμενη ταμπλέτα με γεύση μήλου και φραγκοστάφυλου.

Περιέχονται 60 ταμπλέτες σε κάθε συσκευασία.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η βιταμίνη C, B6, B12, D & ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΟΣΤΑ & ΔΟΝΤΙΑ

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών.

ΜΥΕΣ

Η βιταμίνη D υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η βιταμίνη D βοηθά στην υποστήριξη της φυσιολογικής ανάπτυξης και ανάπτυξης των οστών στα παιδιά.

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 1 ταμπλέτα την ημέρα | ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με γλυκαντικά

Βιταμίνες & Μέταλλα   /   Ανά 2 Ταμπλέτες   /   *ΑΑΘΣ %

Βιταμίνη D3   /   10 µg (400IU)   /   200

*Αξία Αναφοράς Θρεπτικών Συστατικών

Κάθε μάσημα περιέχει βιταμίνη D η οποία είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη και ανάπτυξη των οστών στα παιδιά. Η βιταμίνη D συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Συμβουλευτείτε γιατρό ή φαρμακοποιό πριν το δώσετε στο παιδί εάν βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη, έχει επιληψία, υποφέρει από τροφικές αλλεργίες ή αλλεργία στα συστατικά. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Σχεδιασμένο για παιδιά 3+ ετών. Περιέχει Βιταμίνη Α. Μην το πάρετε εάν είστε έγκυος ή είναι πιθανό να μείνετε έγκυος παρά μόνο με τη συμβουλή γιατρού. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικό αποτέλεσμα. Κατά προτίμηση να λαμβάνεται με ένα γεύμα. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γλυκαντικά (ισομάλτη, ξυλιτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης), σκόνη χυμού φραγκοστάφυλου, σκόνη χυμού μήλου, υαλωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, πολυδεξτρόζη, τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας), αντισυσσωματώματα (διοξειδικά οξέα, σιταρικό οξύ), , Φυσικό άρωμα φραγκοστάφυλου, φυσικό άρωμα μήλου, χοληκαλσιφερόλη, φυσικές χρωστικές (κόκκινο παντζάρι, συμπύκνωμα σαμπούκου).

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΙΑ. ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ 25°C ΣΕ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

Κατάλληλο για Χορτοφάγους και Vegans

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη

Χωρίς τεχνητές γεύσεις

Χωρίς τεχνητά χρώματα

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς σόγια

Χωρίς GMOs

Δεν δοκιμάστηκε σε ζώα

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 66802 / 16-06-2022

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HEALTH FUEL
  • Κωδικός: 10162405
  • Βάρος: 0.20kg
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€