MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND DITTANY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND DITTANY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND DITTANY 15 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.4G

GREEK ORGANIC MOUNTAIN TEA AND DITTANY

Well-being for you, well-being for the planet.

Ευεξία για σένα, με αναζωογόνηση και καλύτερη πέψη. Ευεξία για τον πλανήτη, με καλλιέργεια φυτών εκεί που φύονται φυσικά ώστε να μην διαταράσσεται το οικοσύστημα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του. Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη.

Περιέχει: βιολογικό τσάι του βουνιού (Sideritis syriaca subsp. syriaca), βιολογικό δίκταμο (Origanum dictamnus), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού - 15 πυραμίδες, 21g 

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: ελαφρώς πικάντικο άρωμα και ευχάριστη γεύση με νότες ρίγανης

Ιδανικό: μετά από κάθε γεύμα για ευκολότερη πέψη, αλλά και οποιαδήποτε ώρα για φυσική ενίσχυση του οργανισμού

Ανακαλύψτε τον μοναδικό φυσικό πλούτο της Κρήτης σε ένα ξεχωριστό ρόφημα. Απολαύστε ένα ιδιαίτερο μείγμα από τσάι του βουνού ενδημικό της Κρήτης, κοινώς γνωστό ως μαλοτήρα, και δίκταμο, το κατεξοχήν εμβληματικό βότανο του νησιού. Στην Κρήτη, το τοπικό τσάι του βουνού είναι γνωστό και αγαπημένο από την αρχαιότητα, ενώ σήμερα το αναζητούν όλο και περισσότερο διατροφολόγοι, αθλητές μεγάλων επιδόσεων και υπέρμαχοι της φυσικής υγείας από όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές θεραπευτικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες. Χαρίζει τόνωση, έχει αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Το δίκταμο, επίσης ενδημικό φυτό της Κρήτης, έχει εξίσου μακραίωνη φαρμακευτική χρήση, καθώς προάγει την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού και καταπραΰνει τις στομαχικές ενοχλήσεις. Και τα δύο αυτά φαρμακευτικά βότανα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Κρητικής διατροφής, που είναι επιστημονικά αναγνωρισμένη για τη θρεπτική της αξία και τη συμβολή της στην ευζωία και τη μακροζωία.    

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το πατενταρισμένο ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού (Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri). Η μέθοδος εκχύλισης του συγκεκριμένου μείγματος των 3 ειδών αποτελεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που πιστοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

 

Προέλευση

Η Κρήτη, τόπος θρυλικός, εκτός από την ιστορία, τον πολιτισμό και τον μοναδικό φυσικό της πλούτο, φημίζεται και για την καλή υγεία και μακροζωία των κατοίκων της. Το τσάι του βουνού που έχουμε επιλέξει είναι ενδημικό της Κρήτης και καλλιεργείται σε υψόμετρο 750 μέτρων· είναι κοινώς γνωστό ως μαλοτήρα ή Κρητικό τσάι του βουνού και διακρίνεται για τις τονωτικές του ιδιότητες. Το δίκταμο, ενδημικό αρωματικό φυτό-σύμβολο της Κρήτης, προέρχεται από καλλιέργειες που βρίσκονται στα νότια του νησιού, σε υψόμετρο 400 μέτρων. Για την καλλιέργεια των δύο βοτάνων το γενετικό υλικό προέρχεται από άγριους πληθυσμούς· έτσι, συμβάλλουμε στη διατήρηση της προστατευόμενης τοπικής χλωρίδας.

 

Οδηγίες Παρασκευής

Ζεστό ρόφημα:  Ζεσταίνετε 250 ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά του μείγματος. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή στέβια. 

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε μέλι Symbeeosis ή στέβια, και φλούδες πορτοκαλιού. 

Μπορείτε να συνδυάσετε το Mountain Tea and Dittany με μια πυραμίδα Organic Herbs Chamomile για χαλάρωση.

 

Συνταγή

Ζεστό ρόφημα

1 πυραμίδα Greek Organic Mountain Tea & Dittany, 3 αποξηραμένα ροδοπέταλα, μέλι θυμαρίσιο (προαιρετικά)

 

Δοκιμάστε ακόμα

Symbeeosis Greek Organic Mountain Tea Flowers – για περισσότερη ευεξία

Symbeeosis Greek Organic Lemon Verbena – για πνευματική και σωματική τόνωση 

Symbeeosis Greek Organic Lemon Balm – για να σας φτιάξει τη διάθεση

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία ως γλάστρα για να καλλιεργήσετε δίκταμο στο σπίτι σας.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153074
  • Βάρος: 0.20kg
8,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,38€