MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES PLUS PABA 1000MG 60TABS

NATURES PLUS PABA 1000MG 60TABS

NATURES PLUS PABA 1000MG 60TABS

PABA 1000 mg

Το Paba είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, την παραγωγή του φυλλικού οξέος και την αφομοίωση του παντοθενικού οξέος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ απομακρύνει την κούραση από ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων.

Επαναφέρει το κανονικό χρώμα στο τρίχωμα πειραματόζωων που έχει γίνει γκρίζο, πιθανώς δε το ίδιο να συμβαίνει και με τους ανθρώπους, όταν τα γκρίζα μαλλιά οφείλονται σε στρες ή διατροφικές ελλείψεις.

Βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, τόσο επειδή βελτιώνει το μυϊκό τόνο του στομάχου και των εντέρων, όσο και γιατί συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας (ωφέλιμα βακτήρια). Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος που προκαλείται από υπερβολική έκθεση στον ήλιο, είτε λαμβανόμενο δια του στόματος, είτε εφαρμοζόμενο τοπικά, σαν συστατικό αντηλιακών προϊόντων. Ορισμένα, πάντως, άτομα είναι αλλεργικά στην τοπική χρήση του Paba.

Το Paba είναι ευεργετικό στη σκληροδερμία. Σε μια κλινική μελέτη το 76,5% των ασθενών παρουσίασαν μαλακότερο δέρμα και βελτίωσαν τα άλλα συμπτώματα της ασθένειας (Zarajonetisc et al, Journal of Clinical Epidemiology, 1988, 193-204).

Είναι επίσης ευεργετικό στη λεύκη, δίνοντας συχνά θεαματικά αποτελέσματα, συνήθως μετά από συνεχή χρήση 6 μηνών (Hughes C, J Am Acad of Derm, 1983, 9 770).

Kάθε υποαλλεργική ταμπλέτα περιέχει 1000 mg Paba (para-aminobenzoic acid) σε ενισχυμένη βάση από πίτουρο ρυζιού.

Φόρμουλα βαθμιαίας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών

 

Συνήθης χρήση

Μία ταμπλέτα την ημέρα.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΡOΦΥΛΑΞΕΙΣ

Έχουν αναφερθεί συμπτώματα γαστρεντερικών διαταραχών, ανορεξίας ή αναφυλαξίας σε σχετικά σπάνιες περιπτώσεις. Τα συμπτώματα σταματούν με τη διακοπή του Paba.

Το Paba δεν θα πρέπει να λαμβάνεται με σουλφοναμίδες (αντιβιοτικά φάρμακα) γιατί μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURE S PLUS
  • Κωδικός: 1058365
  • Βάρος: 0.20kg
20,12€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,22€